16 | Leren voelen

16 | Leren voelen

Rondom mijn coming-out merkte ik dat ik begon te voelen. Iets wat ik meer dan 12 jaar niet had gedaan. Ik stond bekend als iemand die niet huilde, iemand zonder emoties. Ik werd dan ook vaak ijskonijn genoemd. Nou ja, boosheid en frustratie kende ik heel goed als emoties, maar huilen of verdriet, dat bestond niet in mijn systeem. Mijn mechanisme was zo ingesteld dat als deze emoties kwamen ik ze volledig blokkeerde. Ze kwamen niet hoger dan mijn keel en dan versloeg mijn verstand deze emoties en bestonden ze niet meer. Ik had dat mechanisme nodig, want als ik dit gevoel wel toe zou gaan laten, dan zou ik bij mijn echte ik komen. Als ik bij mijn echte ik zou komen, zou mijn hele leven over hoop gehaald worden. En zo geschiedde…

“Het gevoel van haar zachte lippen, haar aanrakingen en haar heerlijke zachte huid…”

Beetje bij beetje kwam mijn gevoel terug. Ik mocht gaan zijn wie ik was en ik kon hier eindelijk naar gaan handelen. Dat was dan ook de reden dat mijn gevoel voor het eerst helemaal terug kwam tijdens de seks met Nina of eigenlijk al tijdens onze eerste kus. Het gevoel van haar zachte lippen, haar aanrakingen en haar heerlijke zachte huid gaven mij het gevoel terug dat ik na Anna zo ver had weg gestopt. Mijn lijf tintelde van al deze nieuwe ervaringen. Door mij via deze weg open te stellen, te gaan voelen, begon ik in het dagelijks leven ook steeds meer te voelen.

“Ik had echt geen enkel idee wat ik ermee aan moest”

Het leren omgaan met mijn gevoel was een groter issue dan ik vooraf had kunnen bedenken. Toen ik een relatie met Emelie kreeg werd dat nog eens extra bevestigd. Mijn vriendin was één brok emotie, zij had emoties, zij voelde ze en zij uitte ze. En ik? Ik had echt geen enkel idee wat ik ermee aan moest. Niet met die van mijzelf, maar zeker niet met die van haar. Samen gingen Emelie en ik op reis, hele hoge pieken maar ook ontzettend diepe dalen. Er waren momenten dat ik haar zo graag wilde snappen en zij alleen maar wilde dat ik haar zou voelen. Het dreef ons heel erg vaak uit elkaar. Maar elke keer bracht de liefde ons, na een adempauze, weer bij elkaar. Samen met haar kwam ik steeds dichter bij mijn gevoel. In het begin was het vooral het lichamelijke dat mij bij mijn gevoel bracht:  

Het is midden op de dag en ik lig op mijn rug op de bank. Boven op mij zit mijn prachtige vriendin met haar heerlijke vrouwelijke rondingen. Haar shirt ligt op de grond en haar borsten pronken mooi in haar zwarte kanten lingerie. Zodra mijn ogen haar volle ronde borsten zien gaan mijn handen er direct maar voorzichtig naar toe. Ik raak ze beide teder aan en wat passen ze heerlijk vol in mijn hand. Zodra ik ze aanraak voel ik dat ik opgewonden raak.

“Ze is prachtig en wat voel ik mij verliefd op deze vrouw”

Langzaam glijdt mijn ene hand naar haar hals, ik raak haar daar teder aan en streel haar. Wat is ze prachtig en wat voel ik mij verliefd op deze vrouw. Mijn hand zakt rustig weer af naar beneden, ik streel het gebied boven haar borsten terwijl mijn andere hand haar borst goed vasthoudt. Wat is ze toch heerlijk zacht. Haar sproetjes maken haar zo lief en de kleine rimpels op haar huid zo mooi, zo echt. Haar zachte borsten voel ik weer in mijn beide handen. Een zachte kreun uit mijn mond is hoorbaar. Ik masseer haar borsten zachtjes terwijl ze iets dichter naar mij toe leunt.

“Ze voelt mijn emotie en kijkt mij liefdevol aan. Ik had niet kunnen denken dat dit voor mij weggelegd zou zijn”

Ik adem diep in en zou het liefst haar ene borst kussen. Ik wacht en probeer te voelen. Mijn hart raakt vol met emoties en mijn ogen worden vochtig. Ik speel zachtjes verder met haar borsten terwijl er een traan over mijn wang naar beneden glijdt. Beiden zijn we stil. Ze voelt mijn emotie en kijkt mij liefdevol aan.

Ik had niet kunnen denken dat dit voor mij weggelegd zou zijn, dat ik als ex-hetero, elke dag beschikking zou hebben tot het aanraken van deze heerlijke borsten. Dat ik zo opgewonden zou raken van borsten en dat dit mag. Ze mogen aangeraakt worden, ik mag ze voelen en ik mag ze kussen, zo vaak als ik maar wil. Niet alleen in mijn fantasie, zoals ik al die 12 jaar gedaan heb. Maar gewoon in het echt, nu, op dit moment. Het voelt zo fijn om te mogen zijn wie ik ben. Een vrouw die van borsten houdt, een vrouw die van vrouwen houdt, een vrouw die eindelijk is wie ze is.“

*I.v.m. privacy zijn de namen van sommige betrokkenen gefingeerd.
Taalfoutje gezien? Mail het mij alsjeblieft!

Lees je mee in de blogserie
‘mijn persoonlijke verhaal’

Toen ik deze gevoelens kreeg dacht ik dat ik de enige op deze wereld was met deze gevoelens. Nergens kon ik ervaringen van vrouwen vinden die net als ik ineens twijfelde aan haar geaardheid.  Speciaal voor jou heb ik mijn verhaal gebundeld in 20 blogs.

In blog 1 t/m 20 lees je mijn persoonlijke verhaal: mijn 12 jaar in de kast, mijn coming out in mijn tweede hetero huwelijk en over de periode daarna.

Vind je dit blog waardevol? Deel het met anderen!

Vergelijkbare berichten