Over Diana - Vrouw uit de Kast

Diana in het kort:

Ik ben een vrouw net zoals jij! Een vrouw die jaren heeft geworsteld met haar identiteit. Nu ben ik gelukkig met wie ik ben en het leven wat ik leef. Dit is ook voor jou weggelegd!

 Ik ben Diana (1984) en van oorsprong hbo-verpleegkundige.  Tien jaar lang heb ik mensen gecoacht in een ander vakgebied.  Vanaf 2019 ben ik werkzaam als geaardheidscoach voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid.

Naast mijn eigen werk- en praktijkervaring heb ik de opleiding acceptance and commitment therapy gedaan en maak ik gebruik van geweldloos communiceren. Ik volg op dit moment de opleiding familieopstellingen, gezien de redenen van in de kast blijven zitten vaak terug gaan naar het normaalbeeld wat wij aangeleerd hebben gekregen.

Naast de coaching geef ik lezingen en workshops over de thema’s normaliseren van anders zijn, (ver)oordelen en acceptatie van lesbische gevoelens.

Wie is Diana thuis?

Ik ben een enthousiaste en vrolijke vrouw die altijd plannen en ideeën heeft. Ik woon samen met mijn grote liefde Suus en mijn twee kinderen (2013 & 2014). Heerlijk vind ik het om te tuinieren, schilderen, muziek te maken en te genieten van de goede kookkunsten van Suus.

Heel lang was ik niet gelukkig!

Op mijn twintigste werd ik verliefd op Anna, een prachtige vrouw die mijn hele lijf in vuur en vlam zette. Het gevoel dat ik bij haar kreeg had ik met al mijn vriendjes nog nooit gevoeld. Heel even kwam ik uit de kast om er vrij snel weer in terug te kruipen. Bang voor de buitenwereld, het onbekende en de moeilijke weg die ik zou gaan krijgen. Eigenlijk gewoon heel erg bang om mijzelf te kunnen zijn.

Twaalf jaar en twee heterohuwelijken verder, kwam ik erachter waarom ik zo ontevreden was over het leven. Ik leefde niet mijn leven, ik leefde het leven dat ik mijzelf oplegde.  Op mijn 32e besloot ik definitief voor mijzelf te kiezen en kwam ik voor de 2e keer uit de kast. Deze keer bleef ik eruit. Ik ging scheiden en richtte mijn nieuwe leven in, inclusief spannende avonturen, struggles en burn-out, maar uiteindelijk een mooi leven waarin ik blij ben met wie ik ben, een vrouw die op vrouwen valt.

Toen ik mijn zoektocht startte kon ik online bijna geen informatie vinden voor vrouwen in een hetero huwelijk (of relatie) die eigenlijk op vrouwen vallen. Daarom heb ik mijn zoektocht en ervaringen vastgelegd in blogs. Ik deel mijn emoties, strijd en mooie momenten met jou en hoop dat je er inspiratie uit haalt om de vrouw te worden die je bent.

Wanneer je net ontdekt hebt dat je (misschien) op vrouwen valt heb je wellicht behoefte om je verhaal kwijt te kunnen. Neem dan gerust contact met mij op. Ook als je vragen hebt, kunt je bij mij (anoniem) je verhaal kwijt. Ik bied je een luisterend oor en begeleid je graag tijdens deze periode.

 

Je bent het zo waard om jezelf te mogen zijn!

Liefs Diana

 

Wanneer je graag jouw verhaal met mij wilt delen kan dit. Ook kun je hier je vraag aan mij stellen.

7 + 3 =

Ontvang gratis 7 tips:

Als vrouw verliefd op een vrouw!


Deze tips gaan je zeker verder helpen als:

* Je voor het eerst verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je lesbische of biseksuele gevoelens hebt die je nog nooit eerder hebt gevoeld.
* Je getrouwd bent met een man maar verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je na jaren (huwelijk) ineens twijfelt of je wel hetero bent.  

Geen tips ontvangen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl