Maak een afspraak

Hieronder kun je eenvoudig een afspraak maken in mijn online agenda.

Je kunt tijdens het maken van de afspraak aangeven of je bij mij in de praktijk komt, liever wilt videobellen of een telefonische afspraak wilt.

Heb je vragen, mail mij gerust via diana@vrouwuitdekast.nl.

Diana Arkeveld

Voor nieuwe klanten

Maak kennis met mij en plan een kort adviesgesprek of VIP adviesgesprek. Hieronder leg ik het verschil uit:

Tijdens een kort adviesgesprek kan je met mij jouw situatie delen en een aantal vragen stellen. Ik ga je in 45 minuten zo goed mogelijk helpen om duidelijkheid te krijgen over waar jij nu staat en wat ik voor je kan betekenen. Na dit gesprek voel jij je waarschijnlijk opgelucht, snap je beter waar je nu precies in zit, heb ik je uitgelegd welke mogelijkheden er voor je zijn en zijn je eerste vragen beantwoord. Dit adviesgesprek vindt plaats via videobellen of telefonisch. 
Duur: 45 minuten
Kosten: € 97,-


Tijdens een VIP adviesgesprek ga ik je direct helpen met jouw situatie. Dit gesprek duurt 1,5 uur. Je kunt rustig je verhaal en al je vragen met mij delen. Tijdens dit gesprek krijg je gelijk antwoord op al deze vragen, en ik schrijf deze antwoorden voor je op. Na het consult krijg je deze aantekeningen mee, of digitaal opgestuurd. Ook stuur ik ook nog een kort ingesproken audiobericht met wat we samen besproken hebben. Zodat je dit later thuis allemaal kan laten zakken en nog eens terug kan horen. Dit adviesgesprek kan plaatsvinden bij mij op de praktijk, via videobellen of telefonisch.
Duur 1,5 uur
Kosten € 195,-

Na een adviesgesprek kun je doorstromen naar het online programma of persoonlijke 1:1 begeleiding.

Voor bestaande klanten

Je kunt hieronder nieuwe afspraken met mij inplannen in mijn online agenda. Kies in de agenda optie 3. consult – 1 uur – traject.

Let op:

Wanneer er geen geschikt moment voor je bij zit laat het mij dan weten, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Je kunt mij mailen via diana@vrouwuitdekast.nl of vul hier het contactformulier in. Dan kijk ik samen met jou naar een geschikt moment!