Welkom in mijn agenda!

Hieronder kun je eenvoudig een afspraak maken in mijn online agenda. Je kunt tijdens het maken van de afspraak aangeven of je bij mij in de praktijk komt, liever wilt videobellen of een telefonische afspraak wilt.

! Let op
Het is op dit moment erg druk, wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak. Wanneer er geen geschikt moment voor je bij zit laat het mij dan weten, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

Je kunt mij mailen via diana@vrouwuitdekast.nl of vul hier het contactformulier in. Dan kijk ik samen met jou naar een geschikt moment!

Tot snel!

Lieve groetjes, Diana

vrouw-uit-de-kast-diana-groot

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Heb je lesbische of biseksuele gevoelens die je nog nooit eerder hebt gevoeld?

Ben je getrouwd met een man maar verliefd geworden op een vrouw?

Of twijfel je na jaren (huwelijk) ineens of je wel hetero bent? 

Laat deze 7 gratis video's jou direct verder helpen!

You have Successfully Subscribed!