Maak een afspraak

Hieronder kun je eenvoudig een afspraak maken in mijn online agenda. Je kunt tijdens het maken van de afspraak aangeven of je bij mij in de praktijk komt, liever wilt videobellen of een telefonische afspraak wilt.

Waneer je voor de eerste keer een afspraak maakt, kies dan altijd voor een adviesgesprek. In dit gesprek heb ik alle tijd om naar je te luisteren, kan je al je vragen stellen, kijk ik met je mee met jouw situatie en geef ik je kort advies. Op jouw manier, op jouw tijd, zonder dat ik je hierin een bepaalde kant op duw of stuur.

! Let op
Wanneer er geen geschikt moment voor je bij zit laat het mij dan weten, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

Je kunt mij mailen via diana@vrouwuitdekast.nl of vul hier het contactformulier in. Dan kijk ik samen met jou naar een geschikt moment!

Tot snel!

Lieve groetjes, Diana