Geaardheids coaching

Voor alle vrouwen die hun lesbische of biseksuele gevoelens willen verkennen en onderzoeken. Starten met de coaching betekent niet dat je gelijk allerlei acties hoeft te ondernemen, wel dat je stopt met het wegstoppen en ontkennen van jouw gevoelens voor vrouwen.

Denk jij dat je op vrouwen valt maar weet je dit niet zeker?

Herken je dit?

 • Je bent verliefd op een vrouw, maar getrouwd met een man.
 • Je twijfelt na jaren ineens of je wel hetero bent.
 • Je vraagt je af of je misschien biseksueel of lesbisch bent.
 • Je bent er achter dat je op vrouwen valt en wilt nu eindelijk echt jezelf zijn.
 • Je loopt vast in het daten met vrouwen of in je lesbische relatie.
 • Je wilt je niet meer druk maken om wat anderen vinden en een leven leven wat echt bij je past.

Wil je weten wat jouw gevoelens voor vrouwen nu precies betekenen? Of wat je moet doen met de verliefdheid op je vrouwelijke collega? Wil je klaar zijn met piekeren over wat je moet doen?

Start dan een coachingstraject bij Diana. Stap voor stap krijg je duidelijk wat jouw gevoelens voor vrouwen (of een vrouw in het bijzonder) betekenen, wat jij ermee wilt doen en wat dit betekent voor jouw toekomst of je relatie met je man.

In het kort: wie is Diana?

Diana is een vrouw net als jij! Een vrouw die jaren heeft geworsteld met haar geaardheid en identiteit. Nu is ze gelukkig met wie ze is en het leven wat ze leeft. Dit is ook voor jou weggelegd!

Diana (1984) is een vrolijke, positieve coach met een sterk analytisch vermogen in combinatie met een goede dosis humor.

Ze zal snel de vinger op de zere plek leggen en is doortastend in haar vraagstellingen. Dit alles op een evenwichtige, rustige en zorgzame wijze.

Diana is een expert op het gebied van homoseksualiteit, biseksualiteit en lesbische gevoelens in een hetero relatie. Ook heeft zij ruime ervaring met het begeleiden van lesbische stellen.

Wat mag je verwachten?

Adviesgesprek

Onze eerste kennismaking is via een adviesgesprek. Dit kan bij mij op de praktijk of via videobellen of telefonisch. Tijdens dit gesprek kun je mij jouw situatie rustig voorleggen, aangeven wat je vragen zijn en tegen welke punten je aanloopt. Je maakt kennis met mijn manier van coachen en je zal met een hoop inzichten, praktische tips en een heleboel o-ja’s naar huis toe gaan. 

Aan het einde van het gesprek vat ik voor je samen waar ik je mee verder kan helpen en hoe een eventueel vervolgtraject eruit zal zien. 

Geen enkele vraag is voor mij gek of raar, Ik kan je verder helpen met al je vragen en twijfels over je geaardheid of wanneer je vastgelopen bent in jouw hetero huwelijk door je (terugkerende) gevoelens voor vrouwen. Voor veel vrouwen is het adviesgesprek al voldoende om weer zelf op weg te kunnen.

Ook “partners van” (zowel mannelijk als vrouwelijk ongeacht geaardheid) met vragen kunnen gebruik maken van een adviesgesprek en/of coachingstraject.  

Coaching

Na het adviesgesprek kun je kiezen voor een coachingstraject met Diana. Echte duidelijkheid krijg je wanneer ik je regelmatig spreek. Alleen dan kan ik stap voor stap met je meekijken in jouw proces en je echt goed verder helpen. Natuurlijk is dit spannend en ik snap dat je hiervoor misschien even over een drempel moet stappen.

Uitzoeken betekent niet gelijk dat je je volledige leven op zijn kop hoeft te zetten. Gun jezelf eerst het uitzoeken van je gevoelens d.m.v. een coachingstraject, zodat je kunt stoppen met piekeren.

Belangrijk voor jou om te weten is dat ik je op geen enkele manier stuur in jouw keuze. Sommige vrouwen zijn bang dat ik aan stuur op een scheiding. Ik heb hier geen enkel belang bij. Het is mijn taak, als jouw coach, om ervoor te zorgen dat jij de weg naar je hart terug vindt. Dat je keuzes gaat maken vanuit jouw gevoel, vanuit wat echt bij jou past. Zonder dat jij je aanpast aan wat je partner, kinderen, familie of omgeving van je verwachten.

geaardheidscoaching

“De enige bij wie ik terecht kon”

“Diana is super veelzijdig. Ze is breed geïnteresseerd en heeft ervaring op meerdere vlakken van relatieproblematiek. In het begin van de gesprekken vond ik het zo fijn dat ze de enige om me heen was bij wie ik echt alles kwijt kon. Details over seks, maar ook dingen over diep schaamte, die ik met niemand kon en durfde te delen.

Ze luistert zonder oordeel en ze komt ook over alsof ze je echt niet, echt nooit veroordeelt. Dat is zo fijn en dat ik zo nodig als je jezelf zo kwetsbaar voelt en je je soms zo eenzaam voelt en geen raad weet met jezelf en de situatie. Ik ervaar bij haar de support die je nodig hebt, maar ook echt dat ze je steunt en dat het gewoon oke is…

Ze hielp me inzicht te krijgen in patronen, denkwijzen die ik zelf totaal niet doorhad. Daardoor ben ik verder gekomen. Ik ben er nog niet, maar dankzij haar in ieder geval nu meer “out in the open” en mezelf. Ik ben haar echt heel dankbaar.
Eva
38 jaar

“Echt naar de kern”

“Door puntige vragen leidt ze je naar de kern van je verhaal”
“Eén van de belangrijkste dingen die Diana me gezegd heeft, is dat problemen met je geaardheid niet over je geaardheid gaan. Je geaardheid is namelijk geen probleem.

Maar wat je in je leven hebt geleerd en meegemaakt bepaalt hoe je op je eigen gevoelens reageert. Ontdekken dat je een groot deel van je leven je eigen gevoelens hebt onderdrukt of ontkend, omdat je dacht dat dat moest, of omdat je niet anders gewend bent, dat is nogal wat. Het kan behoorlijk heftig zijn om te confronteren. Diana neemt ruim de tijd om samen aandachtig de knoop te ontwarren. Ze is niet alleen zelf ervaringsexpert, ze heeft ook een zeer stevige theoretische onderbouwing en dat merk je.

Door puntige vragen leidt ze je naar de kern van je eigen verhaal, en geeft je zelf de pen in handen om het verder te schrijven. Na ieder gesprek ben ik mentaal weer een bladzijde verder. Ik wens alle vrouwen die zich in deze situatie bevinden contact met Diana toe.”
Sara
47 jaar
Familieopstellingen

Familieopstellingen

Tijdens de coachingstrajecten maakt Diana gebruik van de inzet van familieopstellingen. Dit helpt om onderliggende patronen helder te krijgen.

Dit geeft niet alleen inzicht. Het helpt je ook om bestaande (onbewuste) patronen te doorbreken.

Deze opstellingen zijn individueel met behulp van houten poppetjes en je familie is hierbij niet aanwezig.

Offline en online coaching

Diana verzorgt coaching offline en online. Kies je voor online dan krijg je via de beveiligde app gezondheidsmeter een account om te videobellen.

Liever live coaching op locatie? Je bent van harte welkom bij haar praktijk in Haaksbergen (Overijssel).

Beide nog net te spannend? Telefonische consulten zijn ook mogelijk.

Lezingen lesbisch, homo en LHBTI

Tarieven

Basic€ 595,-

 • 3 sessies van 1 uur (offline of online)
 • 6 weken coaching
 • Geen whatsapp contact
 • Betaling in 2 termijnen van € 298,- mogelijk.

Standaard

Meest gekozen pakket!


€ 1495,-

 • 5 sessies van 1 uur (offline of online)
 • Plus 1 familieopstelling (3 uur)
 • 3 maanden coaching
 • Whatsapp begeleiding: antwoord binnen 24 uur
 • Korting op online cursussen
 • Betalen in 3 termijnen van € 499,- mogelijk.

Premium – VIP

Exclusief contact met Diana


€ 2695,-

 • 10 sessies van 1 uur (offline of online)
 • Plus 1 familieopstelling (3 uur)
 • 4 maanden coaching
 • Whatsapp begeleiding: antwoord binnen 6 uur
 • Korting op online cursussen
 • Betalen in 4 termijnen van € 749,- mogelijk.

Veelgestelde vragen

Diana Arkeveld is aangesloten bij de beroeps- en belangenorganisatie Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT). Hierdoor kan de coaching deels vergoed worden door een aantal zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. De vergoeding kan plaats vinden onder de volgende prestatiecode: Prestatiecode 24505 ‘Behandeling (kinder) coaching’.

Meer informatie over de prestatiecodes kun je hier vinden op. Diana Arkeveld is niet verantwoordelijk voor het vergoedingsbeleid van zorgverzekeringsmaatschappijen en niet aansprakelijk wanneer een behandeling niet wordt vergoed. Vraag daarom goed na bij je verzekering wat zij wel of niet vergoeden.

Wanneer je volledig anoniem wilt blijven kan dit ook. Vooraf ontvang je dan een factuur, zodra deze voldaan is plannen we een moment waarop je mij met een anoniem nummer kunt bellen

Ik begrijp dat het voor sommige vrouwen een hele stap is om contact met mij op te nemen. Wanneer je niet wilt dat ik je mail via het standaard mailadres van vrouwuitdekast.nl kun je dat aangeven. Ik mail je dan terug met een emailadres wat niet herleidbaar is naar vrouwuitdekast.nl. Boven de facturen vind je het logo en de naam van coachingpraktijk Diana Arkeveld. Hierin

Na het consult ontvang je een factuur. De factuur wordt verzonden vanuit de administratie van mijn coachingpraktijk. Op de factuur vind je dan ook alleen het logo van coachingpraktijk Diana Arkeveld. Er is geen logo of naam van Vrouw uit de kast aanwezig.

Het rekeningnummer staat ook op naam van coachingpraktijk Diana Arkeveld. Op je afschriften zie je dus alleen het factuurnummer en mijn persoonlijke naam. Verder geen enkele verwijzing naar Vrouw uit de kast.

Wanneer je echt stappen wilt maken in het onderzoeken van jouw gevoelens, kan dit alleen als ik je op regelmatige basis spreek. Deze regelmatige basis is ongeveer 1x per 2 weken. Is de frequentie minder vaak dan zal je merken dat het langer duurt voordat je effect hebt, en elke keer ben je bezig om mij bij te praten. En dat is zonde, ik wil stappen met je maken en echt met je mee kunnen lopen in dit proces.

Mocht je enkel een korte vraag hebben dan kun je eenmalig gebruik maken van een los consult.

Diana verzorgt coaching offline en online. Kies je voor online dan krijg je via de beveiligde app gezondheidsmeter een account om te videobellen.

Liever live coaching op locatie? Je bent van harte welkom op mijn praktijk in Boekelo (Overijssel).

Beide nog net te spannend? Telefonische consulten zijn ook mogelijk.

Plan nu je afspraak in