Geaardheidscoaching

Het coachtraject voor vrouwen die voor eens en altijd willen weten of ze nu wel of niet op vrouwen vallen, bereid zijn hun patronen aan te kijken én dit niet alleen willen doen.

Jij bent een vrouw die echt voelt dat het NU het moment is om je geaardheid uit te gaan zoeken. Je vindt het ook spannend, misschien zelfs wel doodeng. En toch voel je dat je niet anders kunt.

Je zoekt iemand die tijdens dit proces naast je staat. Iemand waar je jouw vragen aan kunt stellen, iemand die op de diepere laag met je meekijkt en iemand die niet zomaar met je meepraat.

Je zoekt iemand die je echt verder helpt met de vraag die je al zo lang bezig houdt. Iemand die zelf weet waar jij nu doorheen gaat én iemand die al honderden vrouwen geholpen heeft in deze situatie.

Ook zoek je iemand die niet stuurt. Je wilt echt dat alle mogelijke uitkomsten open zijn, er rekening wordt gehouden met je man, kinderen en/of omgeving.  En er echt gekeken wordt naar wat goed en passend voor jou (en jullie) is.

Goed nieuws, dan is mijn 1:1 begeleiding precies wat je zoekt!

Jij bent:

Een vrouw tussen de ± 30 – 65 jaar oud die er inmiddels wel achter is dat je gevoelens voor vrouwen niet zomaar over gaan.

Je hebt al vaak geprobeerd om je gevoelens weg te stoppen, maar steeds komen ze weer terug. Hoe hard je ook probeert om ze te negeren en te genieten van wat je wel hebt. Je merkt dat je moe bent van het steeds weer in cirkels draaien, steeds weer doen alsof alles koek en ei is, terwijl je van binnen moe en ontevreden bent.

Maar je wilt je man geen pijn doen. Je bent bang om je kinderen schade toe te brengen en/of bang voor de reactie van je ouders, vrienden, collega’s die je misschien wel raar gaan vinden. En wanneer je geen partner of kinderen hebt, ben je vooral bang wat anderen vinden.

Willen vriendinnen nog wel met je op 1 hotelkamer slapen of gaan je collega’s je nu ineens anders behandelen? Je piekert je suf, zou het hierdoor komen dat je nog nooit echt een (fijne) relatie hebt gehad? Je vindt het lastig om wat je nu hebt (man, kinderen, vrienden en/of familie) op het spel te zetten, slecht voor een stukje seksuele geaardheid denk je.

Maar diep van binnen weet je dat het meer betekent. Dat het niet alleen gaat over geaardheid, maar ook over wie je in je kern bent.

Eigenlijk pas jij je al je hele leven aan de ander aan. Ben je goed in pleasen en zijn je grenzen soms moeilijk te vinden. Je worstelt met de vraag hoe het nu kan dat jij op deze leeftijd “ineens” bent gaan twijfelen. Eigenlijk ratelt je hoofd de hele dag.

En hier wil je vanaf. Je wilt niet meer de hele tijd piekeren en van links naar rechts gaan. Hoe spannend ook, het is tijd om dit stuk aan te gaan kijken. Maar niet alleen.

Jij bent er klaar voor om stappen te zetten, om op die diepere laag te kijken en om eindelijk antwoord te krijgen op de vraag of je nu wel of niet op vrouwen valt.

En ja, dat is ontzettend eng! En ja, ik help je hierbij!

Mijn naam is Stella Heman

Ik ben een vrouw (1983) net als jij! Op dit moment ben ik een succesvolle ondernemer en eigenaar van Vrouw uit de Kast. Op 28-jarige leeftijd werd ik plotseling hals over kop verliefd op een vrouw, terwijl ik op dat moment drie jaar een relatie had met een man. Vele vragen kwamen in mijn hoofd op: “Ben ik dan lesbisch? Wat betekende mijn huidige relatie dan?” en vooral veel angsten “wat gaan mijn familie en vrienden hiervan vinden?”

Nu 14 jaar later ben ik zo blij dat ik dit alles niet meer weggestopt heb. Dat ik de zoektocht aan heb durven gaan! Ik ben nu getrouwd met de leukste vrouw van de wereld. We hebben samen de wereld over gereisd en in de tussentijd hebben we samen een koophuis en twee fantastische kinderen.

Omdat ik weet hoe lastig deze periode kan zijn wil ik graag vrouwen helpen die in dezelfde situatie zitten. Met mijn achtergrond in coaching en in cognitieve gedragstherapie heb ik een sterk analytisch vermogen ontwikkelt. Dit in combinatie met mijn begripvolle houding en een goede dosis humor help ik jou in dit proces.

Lesbische coaching vrouwen

Dit zeggen mijn klanten

“Ik kan weer genieten”

Wat een fantastische coach is Stella! Op het moment dat ik haar het hardst nodig had, was ze er. Op dat moment kende ze mij nog niet, maar ze voelde aan dat de nood hoog was. Vanaf het eerste moment was er een fijne klik. Ik wist zelf in de sessies vaak niet waar ik behoefte aan had, maar elke sessie weer ga ik weer beter naar huis.
Ik was zelf in het begin sceptisch over een hulpvraag bij een coach, maar dit is meer dan ik had kunnen hopen. In de afgelopen maanden ben ik van een wrak veranderd in mijzelf. Ik kan weer genieten en blij zijn met mijzelf. Had niet beter kunnen wensen!
Frederique

“Nakomen wat er gezegd wordt”

Na een tijd zoeken naar de geschikte hulp bij Vrouw uit de Kast terecht gekomen. Ik heb veel negatieve ervaringen met andere hulpverleners gehad en daardoor een negatief imago opgebouwd tegenover coaching. Maar mijn vertrouwen is gewonnen door eerlijkheid, openheid en vooral het na komen van wat er gezegd wordt. Hoe irritant ik het soms ook vond een bepaalde richting duwt ze je niet op (ook al zou ik dat vaak gewild hebben). Ook nu ik al een tijd uit het traject ben heb ik veel aan de posts, verhalen en berichtjes. Voor mij is ze een vaste vertrouwenspersoon waarbij ik weet dat ik altijd terecht kan en niets gek of raar is.
Mariska

Ja, ik wil dit!

Twijfel? Contact of DM mij.

1:1 Mentorship met Stella

Tijdens mijn mentorship sta ik volledig naast je in jouw proces. Je hoeft deze zoektocht namelijk niet alleen te doen.

Ik beantwoord alle vragen die je hebt en we gaan samen de diepte in om antwoord te krijgen op die ene brandende vraag. Ook help ik je met hoe je nu omgaat met de emoties van je partner/kinderen/omgeving zodat jullie in verbinding met elkaar blijven.

En indien nodig help ik je ook met uit de kast komen. Leer ik je hoe je vertelt aan je omgeving dat je op vrouwen valt, help ik je op het gebied van daten met vrouwen of beantwoord ik je vragen over lesbische seksualiteit.

Kortom van de eerste twijfels tot ver uit de kast ben je welkom!

Whatsapp Contact

Tijdens onze samenwerking heb je 4x de mogelijkheid om mij via whats-app een vraag te stellen. Voor mij is het belangrijk dat de lijntjes kort zijn, op die manier kan ik je namelijk het beste helpen.

Mijn ervaring is dat de meeste vragen ontstaan tussen de consulten in.

Dat betekent dat ik dus beschikbaar voor je ben. Omdat ik dan letterlijk naast je sta en ik betrokken ben bij je proces. Je zult zien dat de consulten hierdoor ook effectiever worden. Dus schroom niet en maak hier gebruik van!

Coaching geaardheid

Ja, dit wil ik!

Twijfel? Contact of DM mij.

“De enige bij wie ik terecht kon”

“De coaching is super veelzijdig. Ze is breed geïnteresseerd en heeft ervaring op meerdere vlakken van relatieproblematiek. In het begin van de gesprekken vond ik het zo fijn dat ze de enige om me heen was bij wie ik echt alles kwijt kon. Details over seks, maar ook dingen over diep schaamte, die ik met niemand kon en durfde te delen.

Ze luistert zonder oordeel en ze komt ook over alsof ze je echt niet, echt nooit veroordeelt.

Dat is zo fijn en dat ik zo nodig als je jezelf zo kwetsbaar voelt en je je soms zo eenzaam voelt en geen raad weet met jezelf en de situatie. Ik ervaar bij haar de support die je nodig hebt, maar ook echt dat ze je steunt en dat het gewoon oke is…

Ze hielp me inzicht te krijgen in patronen, denkwijzen die ik zelf totaal niet doorhad. Daardoor ben ik verder gekomen. Ik ben er nog niet, maar dankzij haar in ieder geval nu meer “out in the open” en mezelf. Ik ben haar echt heel dankbaar.
Eva (38 jaar)

“Echt naar de kern”

“Eén van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb, is dat problemen met je geaardheid niet over je geaardheid gaan. Je geaardheid is namelijk geen probleem.

Maar wat je in je leven hebt geleerd en meegemaakt bepaalt hoe je op je eigen gevoelens reageert. Ontdekken dat je een groot deel van je leven je eigen gevoelens hebt onderdrukt of ontkend, omdat je dacht dat dat moest, of omdat je niet anders gewend bent, dat is nogal wat. Het kan behoorlijk heftig zijn om te confronteren. Ze neemt ruim de tijd om samen aandachtig de knoop te ontwarren. Ze is niet alleen zelf ervaringsexpert, ze heeft ook een zeer stevige theoretische onderbouwing en dat merk je.

Door puntige vragen leidt ze je naar de kern van je eigen verhaal, en geeft je zelf de pen in handen om het verder te schrijven. Na ieder gesprek ben ik mentaal weer een bladzijde verder. Ik wens alle vrouwen die zich in deze situatie bevinden contact met Vrouw uit de Kast toe.”
Sara (47 jaar)

Wat levert het je op!

Dit is wat het je oplevert wanneer je besluit jezelf serieus te nemen en in te stappen in mijn coaching.

Rust in je hoofd
Rust in je hoofd

Door je gevoelens in alle rust te onderzoeken ontstaat er rust in je hoofd. Je rekent af met de stress!

Twijfel over geaardheid

Reken af met twijfel

Al dat getwijfel kost je bakken met energie. De coaching geeft je duidelijkheid zodat je verder kunt met je leven.

Verstoppen en geaardheid

Niet meer verstoppen

Je hoeft je gevoelens niet meer te verstoppen. Wat de uitkomst ook is, je durft te gaan staan voor jezelf.

Plan van aanpak

Een helder plan

Samen maken we een plan voor de stappen die je te zetten hebt. Of je nu wel of geen gezin hebt!

Praten met omgeving over geaardheid
Praten met omgeving

We bespreken samen hoe je gesprekken met de omgeving aanpakt. Zodat je goed voorbereid bent.

Vertrouwen op je gevoel

Vertrouw op je gevoel

Vanaf nu durf je te vertrouwen op je gevoel en van daaruit beslissingen te nemen die goed zijn voor jou.

Inzicht in patroenen

Inzicht in patronen

Je weet waarom je in bepaalde situaties bepaald gedrag laat zien en hoe je hiermee omgaat.

Lesbisch leven

Lesbisch leven

Je kunt je opmaken voor een lesbisch leven op jouw voorwaarden. Dit onderzoeken we samen.

Jouw investering

Lang traject (meest gekozen)
3 maanden aan de slag

€ 1495,-

Let op: je krijgt nu een leuke introductiekorting van € 300.


  • 6 online sessies van 1 uur met Stella
  • 4x per maand inchecken via Whatsapp
  • Uitwerking van elk consult d.m.v. aantekeningen
  • Duur 3 maanden

Kort traject
2 maanden aan de slag

€ 799,-

Let op: je krijgt nu een leuke introductiekorting van € 150.


  • 3 online sessies van 1 uur met Stella
  • 2x per maand inchecken via Whatsapp
  • Uitwerking van elk consult d.m.v. aantekeningen
  • Duur 2 maanden

“Rake inventies en de ruimte om te voelen”

Ik twijfelde al sinds mijn 14e over mijn gevoelens voor vrouwen. Ik kreeg voor mijzelf, maar geen duidelijkheid hierin, ook door de visie van mijn omgeving op homoseksualiteit. Dan waren er ook nog de goedbedoelde adviezen van therapeuten en vrienden die stelden dat ik het toch wel duidelijker zou voelen mocht ik echt op vrouwen vallen. Stella gaf me de ruimte om te leren voelen wie ik was en wat ik wilde.

Met haar rake interventies doorbrak ze de vicieuze cirkels in mijn denken. Enkele maanden geleden, aan de start van mijn traject, kwam coming-out ter sprake. Ik kon toen niet geloven dat dat nog geen drie maanden later ook effectief aan de orde zou zijn maar toch is het mij gelukt. Ik ben gaan daten met vrouwen, heb mijn omgeving hierover verteld en heb intussen een superlieve vriendin.

Zonder de gesprekken had dit proces wat nu enkele maanden duurde waarschijnlijk nog jaren geduurd. Ik zou iedereen die twijfels heeft over zijn/haar geaardheid aanraden om in gesprek te gaan. Het is zo een opluchting om je verhaal kwijt te kunnen en het maakt zo gelukkig om uit te zoeken wat bij je past en daar naar te gaan leven.
Claudia

Veelgestelde vragen

Hier vind je alle veelgestelde vragen over de cursus.

Vrouw uit de Kast is aangesloten bij de beroeps- en belangenorganisatie Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT). Vanaf 2023 is het niet meer mogelijk om consulten te declareren bij de zorgverzekering.

Je krijgt een betaallink vanuit mijn andere bedrijf. Na betaling kun je direct starten. Er is geen logo of naam van Vrouw uit de kast aanwezig.

Het rekeningnummer staat op naam van Stella Heman. De afschrift ziet er als volgt uit (zie hieronder). Er is geen enkele verwijzing naar Vrouw uit de kast.

Wanneer je echt stappen wilt maken in het onderzoeken van jouw gevoelens, kan dit alleen als ik je op regelmatige basis spreek. Deze regelmatige basis is ongeveer 1x per 2 weken. Is de frequentie minder vaak dan zal je merken dat het langer duurt voordat je effect hebt, en elke keer ben je bezig om mij bij te praten. En dat is zonde, ik wil stappen met je maken en echt met je mee kunnen lopen in dit proces. De geldigheid van een traject is maximaal 2 maanden.

De consulten vinden altijd online plaats. Je krijgt vooraf een link naar Stella haar digitale spreekkamer.

Twijfel je nog?

Geaardheidscoaching

Twijfel je over de coaching? Weet je niet wat beter past: het online programma of de 1-op-1 begeleiding? Heb je andere vragen? Voel je vrij om mij een whatsappberichtje of DM via Instagram te sturen. Stel je vraag en ik reageer met een audioberichtje op je vraag.

Dan kijken we samen waar je over twijfelt en welke vorm van begeleiding het beste bij jou past!

Ik twijfel helemaal niet, ik wil de cursus kopen

Ja, ik wil een Matchcall

Twijfel? Contact of DM mij.