Gratis e-book:
twijfel je of je op vrouwen valt?

Dit is wat je ontdekt in dit e-book:

  • Je ontdekt waar geaardheid in de kern over gaat
  • Je ontdekt wat er op de onderstroom gebeurt qua geaardheid.
  • Hoe weet je nu zeker dat je op vrouwen valt?
  • Je ontdek waarom je pas nu erachter komt dat je gevoelens hebt voor vrouwen.
  • Je ontdekt waarom ervaringen van eerder een sneeuwbaleffect aan keuzes maken die ervoor zorgen dat je nu pas bij jezelf uitkomt.
Ebook vrouwen lesbisch
Geaardheidscoaching

Mijn naam is Stella

Supergoed dat je hier bent. Het zetten van de eerste stap in deze zoektocht is ongelooflijk spannend. Dit zie ik niet alleen bij de vrouwen die ik begeleid, ik weet dit ook uit eigen ervaring. Ik was samen met een man en werd verliefd op een vrouw.

Dit was een ingewikkeld proces waarin ik worstelde met gevoelens van schuld en schaamte. Ik heb gekozen voor mijzelf en heb de stap gezet. Pas toen vielen de puzzelstukjes op hun plek.

Ik ben een vrouw (1983) net als jij! Een vrouw die jaren heeft geworsteld met mijn geaardheid en identiteit.

Nu ben ik gelukkig met wie en ik ben en het leven wat ik leef. Dit is ook voor jou weggelegd! In dit ebook heb ik mijn kennis en ervaring gebundeld.

Definitief afrekenen
met je twijfels

Download het e-book ’twijfel je of je op vrouwen valt’. Speciaal voor vrouwen met twijfels over lesbische of biseksuele gevoelens. Reken definitief af met je twijfels en start direct met je zoektocht. Dit is het meest complete e-book wat je online vindt.

Ebook vrouwen lesbisch