zandbakpot

Wat is een zandbakpot?

Tijdens mijn werk als geaardheidscoach maak ik geregeld gebruik van de term zandbakpot. En zandbakpot is iemand die al vanaf “ de zandbak”  weet dat zij op vrouwen valt. Natuurlijk niet letterlijk vanaf de zandbak, maar wel al vanaf de leeftijd dat het besef komt dat je verliefd wordt op een jongen of een meisje.

Gemiddeld gezien komt een zandbakpot tijdens haar middelbare schoolperiode erachter dat ze op vrouwen valt en deelt dit dan ook met haar omgeving. Kortom een zandbak pot is iemand die vanaf haar pubertijd openlijk lesbisch is.

Nog meer namen!

Er zijn meer termen die gebruikt worden om lesbische vrouwen specifieker te duiden zoals:

In Amerika worden nog veel meer termen gebruikt om onderscheid te maken tussen allerlei typen lesbiennes zoals: chapstick, soft butch lesbian, boi lesbian, alpha lesbian, activist lesbian, stone butch lesbian, Pillow princes lesbian, sporty lesbian, alternative lesbian, gold star lesbian, hasbian lesbian, power/suit lesbian, straight lesbian en LUG lesbian.

Je leest een artikel uit de kennisbank van Vrouw uit de Kast. Vrouw uit de Kast is er voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid of lesbische vrouwen die vastlopen in hun leven. Ik sta naast je in je zoektocht naar je gevoelens.

In de afgelopen jaren heb ik meer dan 500 vrouwen mogen begeleiden met allerlei vraagstukken rondom geaardheid.

Gratis
Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring gratis met je te delen. Dat doe ik door middel van:

Volg je mij al op Instagram?

Via mijn Instagram deel ik dagelijks waardevolle tips en stories om je te inspireren!