Ervaringen van cliënten - Vrouw uit de Kast

Ervaringen

De vrouwen die bij Diana komen zijn van alle leeftijden en komen uit alle provincies van Nederland en uit Belgie.
Hieronder lees je hun ervaring met de coaching van Diana en de Vrouw uit de Kast methodiek.
vrouw-uit-de-kast-coaching

Saskia – 46 jaar 

Weet al heel lang dat ik geen hetero ben en noemde mezelf bi, maar voelde heel lang dat er iets niet klopte. Toen zag ik via Facebook een blog van Diana voorbij komen. Het was alsof ik het zelf had geschreven, zo herkenbaar! 

Heb contact met Diana gezocht en dat was een prettig gesprek. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik dacht wel even snel met mijn coming-out/lesbische gevoelens bezig te zijn, maar kennelijk zaten oude patronen mij nog in de weg.

Ik heb veel aan de kennis van Diana over oude patronen en lesbische gevoelens. Maar de nadruk ligt bij deze gesprekken niet op de coming-out zelf. Dat voelt fijn, dat er geen druk wordt uitgeoefend.  Ben dan ook blij dat ik deze stap heb genomen om via dit unieke concept mijn lesbische gevoelens te accepteren.  En dat ik kan zijn wie ik altijd al was, maar weg stopte.

 

Marieke – 26 jaar

Ik heb Diana ervaren als een hele vriendelijke, ervaren, grappige en analytisch sterke coach. Ze legt de nadruk op het feit dat iedere situatie uniek is en denkt daarin volledig mee met wat voor jou daarin de mogelijkheden en punten van aandacht zijn. Ze is in staat om op allerlei diverse manieren met je mee te bewegen in de coaching. Of je nu op zoek bent naar de patronen uit je jeugd die van invloed kunnen zijn, op zoek bent naar praktische tips voor in het hier en nu of juist je hart wil luchten en begrepen wil worden (volledig zonder oordeel!), zij biedt het allemaal.

In slechts een aantal sessies wist zij mij al ontzettend vergaand te helpen en ik weet zeker dat ik de belangrijke stappen die ik heb gezet, vele malen sneller heb kunnen zetten door haar advies en begeleiding. Mocht je twijfelen om haar in te schakelen: echt niet nodig! Ik beveel haar van harte aan. Gun jezelf de duidelijkheid en de ruimte om jezelf te zijn en durf daarbij om hulp te vragen. Diana staat voor je klaar! 

Cisca – 47 jaar

Wat vooral veel indruk achtergelaten heeft vandaag is het traject van langzaam afkeren in de relatie. Eerst niet kroelen, dan niet zoenen, dan afkerigheid met betrekking tot lichaamsbeharing etc. Ik heb het precies zo ervaren… Ik vond het ook fijn dat je me de misvatting uitlegde met betrekking tot geaardheid..bi of lesbisch zijn. Feit is, dat ik dat niet weet en dat het ook niet uitmaakt, maar wat wel uitmaakt is en dat ik mezelf accepteer zoals ik ben of wat ik voel. Maar ik was wel blij dat je uitlegde dat wat ik ooit voelde voor mijn man wel echt was en dat dat paste bij de Cisca van toen.

 

Emma – 37 jaar – over het adviesgesprek:

Wauw, wat verhelderend. Ik wou dat ik je al veel eerder in dit proces tegen was gekomen. In alle chaos in mijn hoofd schept dit echt een heel duidelijk overzicht. DANK!

 

Sara – 28 jaar

Eén van de belangrijkste dingen die Diana me gezegd heeft, is dat problemen met je geaardheid niet over je geaardheid gaan. Je geaardheid is namelijk geen probleem. Maar wat je in je leven hebt geleerd en meegemaakt bepaalt hoe je op je eigen gevoelens reageert. Ontdekken dat je een groot deel van je leven je eigen gevoelens hebt onderdrukt of ontkend, omdat je dacht dat dat moest, of omdat je niet anders gewend bent, dat is nogal wat. Het kan behoorlijk heftig zijn om te confronteren. Diana neemt ruim de tijd om samen aandachtig de knoop te ontwarren. Ze is niet alleen zelf ervaringsexpert, ze heeft ook een zeer stevige theoretische onderbouwing en dat merk je. Door puntige vragen leidt ze je naar de kern van je eigen verhaal, en geeft je zelf de pen in handen om het verder te schrijven. Na ieder gesprek ben ik mentaal weer een bladzijde verder. Ik wens alle vrouwen die zich in deze situatie bevinden contact met Diana toe.

 

Edmaly – 24 jaar – over het consult coming out plan maken:

Nou voor mij was het echt heel waardevol. We hadden alles uitgebreid besproken over hoe ik mijn coming out zal gaan doen. Dit had mij echt heel goed geholpen, omdat ik bleef bij mijn gevoel en achter wat ik ervaarde staan. Ik denk dat dit zeker had geholpen, omdat de reactie die ik van mijn familie kreeg was voor een deel positief en uiteindelijk viel het gesprek heel erg mee. Diana is heel goed in wat ze doet en ik vind het fijn dat ze mij hierbij heeft geholpen. Ik raad het aan om dit te doen als je niet zeker bent van wat je precies wilt zeggen bij je coming out! Thank you for everything Diana.

 

Jose – 59 jaar

De Valentijnsactie gewonnen! Yes, een gratis consult van 60 minuten met Diana. Leuk! Maar ik had niets te vertellen of te vragen! Ik was al een tijdje uit de kast en dat was niet makkelijk maar wel goed verlopen. Ook de scheiding was al achter de rug een ik was al aardig op weg om mijn nieuwe leven op te bouwen. Ik had zelfs al een relatie gehad met een vrouw. Wat kon Diana mij nog vertellen?? Nou….daar kwam ik achter! In het begin van ons gesprek was het een beetje aftasten. Ik wilde ook niet meteen het achterste van mijn tong laten zien. Maar met een paar vragen ging ik toch met de billen bloot. Ik was dan wel uit de kast maar ik had nog wel wat issues te verwerken. In een behoorlijk emotioneel gesprek van bijna anderhalf uur heeft Diana het op een bijzondere manier voor elkaar gekregen dat ik inzag dat ik nog wel een weg te gaan heb om mijn rugzak te legen. Ze heeft me handvatten gegeven om naar de toekomst te kijken en het verleden los te laten.

Wat is het fijn om met iemand te kunnen praten die hetzelfde heeft doorgemaakt. Die je echt het gevoel geeft dat je niet de enige bent met die gevoelens. Wat is het fijn om gehoord te worden!! Dank je wel Diana!

 

Tamara – 36 jaar

Ongeveer 16 jaar geleden had ik mijn eerste crush op een meisje, ik was toen een jaar of 20, ik heb daar toen niks mee gedaan en heb eigenlijk altijd relaties met mannen gehad die vaak snel stuk liepen, de laatste 2 jaar kreeg ik steeds meer afkeer van het mannelijk geslacht maar ik was bang voor het nieuwe en onbekende en viel weer terug in mijn onbekende patroon, tot dat ik voor mezelf heel goed wist hier ga ik niet gelukkig van worden. Ik zag op Facebook een post van Diana met haar site www.vrouwuitdekast.nl en begon haar blogs te lezen, ik merkte dat ik mezelf op heel veel punten in haar verhaal herkende, ik ben een paar weken later met haar in contact gekomen en ook in dat gesprek weer heel veel herkenningspunten. Ik heb nog wel regelmatig de twijfels maar ik weet dat ik vrouwen veel mooier en leuker vind en ik ben heel blij dat ik met Diana in contact ben gekomen dit heeft echt mijn leven en denkwijze veranderd in positieve zin, zonder haar was ik waarschijnlijk weer in mijn oude patroon terug gegaan en weer met mannen gaan daten terwijl ik daar niet gelukkig van word. Diana ik kan je niet genoeg bedanken hiervoor en ben heel erg blij met het contact en zal jou ook zeker aan bevelen aan vrouwen die in het zelfde soort schuitje zitten

 

Thirza – 30 jaar

Vanaf het moment dat ik Diana sprak, voelde het fijn en vertrouwd. Dit komt door haar warme en open persoonlijkheid, waar ik mij heel veilig en ongedwongen voelde.

Het belangrijkste van onze gesprekken is dat ze veel herkenning geeft en daadwerkelijk komt met handvatten om te leren omgaan met jezelf en alles wat daarbij komt kijken.

Buiten de betaalde afspraken, stond ze ook altijd voor mij klaar en voelde ik mij nooit teveel!

 

Ellen – 33 jaar

Mijn ervaring is dat het heel bijzonder is om je verhaal te vertellen aan iemand die het écht snapt waar je door heen gaat. Diana veroordeelt niet maar ze begrijpt je en helpt je ook jezelf te begrijpen. Ze vindt niet snel iets dom of gek en helpt je om ook met empathie naar jezelf te bekijken. Geleidelijk aan gaan de gesprekken steeds minder over de coming-out zelf maar veel breder en dieper over wie je écht wil zijn.

 

Sabrina – 34 jaar

Ik denk dat dit gesprek nog veel gaat nawerken, het besef dat ik nu echt zelf een keus heb en zelf verantwoordelijk ben voor mijn leven. Ik ben heel benieuwd hoe het de komende tijd zal gaan.

 

Kim – 29 jaar

De begeleiding die ik van Diana heb gekregen vond ik erg prettig. Ze is een lieve dame die alle tijd en aandacht voor je neemt. Ik heb zelf telefonische afspraken met haar gehad, vanwege mijn werk en de afstand, maar dit was nooit een probleem. Door haar fijne stem kon ik me goed concentreren en was het contact erg fijn. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan weet ik haar zeker te vinden. Ik wil haar echt aanbevelen, omdat het een lastig iets is waar je mee zit. Diana kan je echt goed helpen.

 

Ontvang gratis 7 tips:

Als vrouw verliefd op een vrouw!


Deze tips gaan je zeker verder helpen als:

* Je voor het eerst verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je lesbische of biseksuele gevoelens hebt die je nog nooit eerder hebt gevoeld.
* Je getrouwd bent met een man maar verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je na jaren (huwelijk) ineens twijfelt of je wel hetero bent.  

Geen tips ontvangen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl