i

Tarieven

Coaching is een investering helemaal in én voor jezelf. Het helpt je richting te bepalen welke kant jij nu echt op wilt.

Diana is gespecialiseerd als geaardheidscoach én zij weet als geen ander hoe jij je nu voelt. Door de coaching krijg je jouw gevoelens (eindelijk) duidelijk. We kijken of het leven wat je nu leeft wel echt bij je past en Diana coacht je in de vervolgstappen, als je die wilt nemen.

Twijfel niet langer en start hier.

Kies voor een gratis adviesgesprek of begin gelijk met jouw balans op te maken:

Ben je toe aan de volgende stap?

Wanneer deze manier van coaching past bij jou en jouw situatie plannen we een 1e consult en ga je direct aan de slag.

Kies daarna voor:

Of kies voor een coachtraject:

Wanneer je kiest voor deze unieke vorm van coaching adviseren wij je om gebruik te maken van de coachtrajecten. Je krijgt korting op het uurtarief en je ontvangt gratis het e-book.

Het fijne aan een coachingstraject is dat je zelf het aantal uren verdeeld. Je kunt deze verdelen in (combinatie van) een aantal consulten, als dagdelen of in korte telefonische overleggen. Veel vrouwen vinden het fijn om bij belangrijke beslissingen of op andere speciale momenten even kort telefonisch te overleggen, veel is mogelijk!

Uiteraard is per consult betalen ook mogelijk. Je ontvangt dan na afloop een factuur.

Coachingspakket A

    5 uur coaching

+ gratis E-book

Coachingspakket B

    7 uur coaching

+ gratis E-book

Coachingspakket C

    10 uur coaching

+ gratis E-book

 

tevreden clienten vertellen

Cisca – 47 jaar

Wat vooral veel indruk achtergelaten heeft vandaag is het traject van langzaam afkeren in de relatie. Eerst niet kroelen, dan niet zoenen, dan afkerigheid met betrekking tot lichaamsbeharing etc. Ik heb het precies zo ervaren… Ik vond het ook fijn dat je me de misvatting uitlegde met betrekking tot geaardheid..bi of lesbisch zijn. Feit is, dat ik dat niet weet en dat het ook niet uitmaakt, maar wat wel uitmaakt is en dat ik mezelf accepteer zoals ik ben of wat ik voel. Maar ik was wel blij dat je uitlegde dat wat ik ooit voelde voor mijn man wel echt was en dat dat paste bij de Cisca van toen.

Saskia – 43 jaar

Ik heb veel aan de kennis van Diana over oude patronen en lesbische gevoelens. Maar de nadruk ligt bij deze gesprekken niet op de coming-out zelf. Dat voelt fijn, dat er geen druk wordt uitgeoefend.  Ben dan ook blij dat ik deze stap heb genomen om via dit unieke concept mijn lesbische gevoelens te accepteren.  En dat ik kan zijn wie ik altijd al was, maar weg stopte.

 

Lees hier meer ervaringen!

Sara – 28 jaar

Eén van de belangrijkste dingen die Diana mij geleerd heeft, is dat problemen met je geaardheid niet over je geaardheid gaan.

Ellen – 33 jaar
Diana veroordeelt niet maar ze begrijpt je en helpt je ook jezelf te begrijpen. Ze vindt niet snel iets dom of gek en helpt je om ook met empathie naar jezelf te bekijken. Geleidelijk aan gaan de gesprekken steeds minder over de coming-out zelf maar veel breder en dieper over wie je écht wil zijn.

Ja! ik ben er klaar voor om mijn gevoelens te onderzoeken

Meld je hier aan voor de unieke vrouw uit de kast coaching:

5 + 12 =

Twijfel je over jouw gevoelens of heb je vragen over je geaardheid?

 

Deel deze tijdens een gratis adviesgesprek met Diana.

Tot snel! Niet in mijn agenda uitgekomen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl