Tarieven - Vrouw uit de Kast

Tarieven

Coaching is een investering helemaal in én voor jezelf. Het helpt je richting te bepalen welke kant jij nu echt op wilt. De meeste vrouwen zijn met 1 – 3 gesprekken uitstekend geholpen.

Diana is gespecialiseerd als geaardheidscoach én zij weet als geen ander hoe jij je nu voelt. Door de coaching krijg je jouw gevoelens (eindelijk) duidelijk. We kijken of het leven wat je nu leeft wel echt bij je past en Diana coacht je in de vervolgstappen, als je die wilt nemen.

Twijfel niet langer en start met een adviesgesprek.

Losse consulten of coachtraject

Indien je na het adviesgesprek behoeften hebt aan meer gesprekken kun je kiezen uit losse consulten of een voordelig coachtraject. Je zult merken dat de tijd snel voorbij gaat. Daarom kun kiezen uit een standaard consult welke 1 tot 1,5 uur duurt of een lang consult welke 1,5 – 2 uur duurt. 

Of kies voor een coachtraject:

Wanneer je kiest voor deze unieke vorm van coaching adviseren wij je om gebruik te maken van de coachtrajecten. Het coachtraject is voordeliger dan losse consulten en je ontvangt gratis het e-book bij pakket B en C.

 

Coachingspakket A

    3x standaard consult

eenmalige aanbieding

Coachingspakket B

   5x standaard consult

+ gratis E-book

Coachingspakket C

    7x standaard consult

+ gratis E-book

 

tevreden clienten vertellen

Cisca – 47 jaar

Wat vooral veel indruk achtergelaten heeft vandaag is het traject van langzaam afkeren in de relatie. Eerst niet kroelen, dan niet zoenen, dan afkerigheid met betrekking tot lichaamsbeharing etc. Ik heb het precies zo ervaren… Ik vond het ook fijn dat je me de misvatting uitlegde met betrekking tot geaardheid..bi of lesbisch zijn. Feit is, dat ik dat niet weet en dat het ook niet uitmaakt, maar wat wel uitmaakt is en dat ik mezelf accepteer zoals ik ben of wat ik voel. Maar ik was wel blij dat je uitlegde dat wat ik ooit voelde voor mijn man wel echt was en dat dat paste bij de Cisca van toen.

Saskia – 43 jaar

Ik heb veel aan de kennis van Diana over oude patronen en lesbische gevoelens. Maar de nadruk ligt bij deze gesprekken niet op de coming-out zelf. Dat voelt fijn, dat er geen druk wordt uitgeoefend.  Ben dan ook blij dat ik deze stap heb genomen om via dit unieke concept mijn lesbische gevoelens te accepteren.  En dat ik kan zijn wie ik altijd al was, maar weg stopte.

 

Lees hier meer ervaringen!

Sara – 28 jaar

Eén van de belangrijkste dingen die Diana mij geleerd heeft, is dat problemen met je geaardheid niet over je geaardheid gaan.

Ellen – 33 jaar
Diana veroordeelt niet maar ze begrijpt je en helpt je ook jezelf te begrijpen. Ze vindt niet snel iets dom of gek en helpt je om ook met empathie naar jezelf te bekijken. Geleidelijk aan gaan de gesprekken steeds minder over de coming-out zelf maar veel breder en dieper over wie je écht wil zijn.

Ja! ik ben er klaar voor om mijn gevoelens te onderzoeken

Meld je hier aan voor de unieke vrouw uit de kast coaching:

13 + 3 =

Ontvang gratis 7 tips:

Als vrouw verliefd op een vrouw!


Deze tips gaan je zeker verder helpen als:

* Je voor het eerst verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je lesbische of biseksuele gevoelens hebt die je nog nooit eerder hebt gevoeld.
* Je getrouwd bent met een man maar verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je na jaren (huwelijk) ineens twijfelt of je wel hetero bent.  

Geen tips ontvangen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl