Ontmoetingsdagen

Regelmatig geeft Diana in kleine groepjes ontmoetingsdagen. Het is zo waardevol om andere vrouwen te ontmoeten die net als jij in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten. Je zult merken hoe fijn het is om je ervaringen te kunnen delen met vrouwen die jou echt snappen.

Voor wie is de ontmoetingsdag?

Deze dag zijn alle vrouwen met biseksuele of lesbische gevoelens of twijfels hierover welkom. Het maakt niet uit of deze gevoelens helemaal nieuw voor je zijn of dat je er voor jezelf al uit bent dat je biseksueel of lesbisch bent. Zowel vrouwen met (hetero of lesbische) relatie als zonder relatie zijn welkom. Kortom deze dag is voor iedereen die nu, of de afgelopen jaren, te maken heeft gehad met twijfels over haar geaardheid.

Je leert deze dag andere vrouwen kennen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten als jij. Deze dag staat in het teken van herkenning en ervaringen delen. Er is niets zo fijn als met iemand praten die hetzelfde meemaakt als jij.

Gedurende de dag werken we met verschillend gespreksthema’s, oefeningen en opdrachten allemaal in het kader van ervaringen delen en gelijkgestemden ontmoeten. Na afloop zorgt Diana ervoor dat jullie met elkaar in contact kunnen blijven d.m.v. een groeps-app (uiteraard als je dit wilt).

De dag wordt geleid door een professionele geaardheidscoach en uiteraard is er ruimte voor het stellen van individuele vragen. 

Sinds kort is er ook een mogelijkheid om mee te doen aan de ontmoetingsmiddag. Deze middag is wat korter dan een ontmoetingsdag en de groep is kleiner. Twijfel je over welke je het beste kunt kiezen? Mail mij dan gerust!

De data van de ontmoetingsdagen

Ontmoetingsdag
Vrouw uit de Kast

Alle ontmoetingsdagen en workshops worden in kleine groepjes, op mijn praktijk in Haaksbergen (Overijssel) gegeven. Alle tarieven zijn inclusief btw en voor particulieren. Voor bedrijven neem hier contact op. 

Ontmoetingsdag

  • Zaterdag, 10:00 tot 16:00
  • Haaksbergen
  • Kosten: € 175,-
  • Inclusief koffie/thee/lunch
  • Max. 10 deelnemers

Ontmoetingsmiddag

  • vrijdag: 13:15 – 17:00
  • Haaksbergen
  • Kosten: € 125,-
  • Inclusief koffie/thee/lekker
  • Max. 5 deelnemers

Reserveer je plek voor de ontmoetingsdag

Via onderstaande link kom je op een betaalpagina. Via iDeal betaal je en daarmee is jouw inschrijving bevestigd. Je ontvangt een mail met de bevestiging voor de ontmoetingsdag. In de week voor de ontmoetingsdag krijg je van mij aanvullende informatie per mail.

Zowel bij de mails als bij de afschrift vind je nergens de naam van vrouw uit de kast terug. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Tijd: 10 uur tot 16 uur
Locatie: Haaksbergen (Overijssel)
Prijs € 175,- inclusief koffie/thee en lunch

Ontmoet gelijkgestemden

Ontmoet gelijkgestemde vrouwen die worstelen met dezelfde vragen.

Veiligheid voor jouw verhaal

Je komt terecht in een omgeving met gelijkgestemden waarin je verhaal volledig veilig is.

Volledig verzorgd

De ontmoetingsdag is volledig verzorgd, je hoeft nergens aan te denken. Inclusief koffie/thee lunch en lekkers.

“Prettig sfeer”

“Samen met zes andere lesbische vrouwen de ontmoetingsdag ‘ervaringen delen’ bij Diana gevolgd. Wat in de communicatie vooraf al merkbaar is en bij binnenkomst meteen opvalt, is de prettige sfeer. Diana voelde onze zenuwen goed aan en ze hielp me prettig om die er te laten zijn en tegelijkertijd ook te helpen om het te laten varen zodat ik nog meer uit de dag mee kon nemen.

Diana bouwt de dag helder op, is zelf open over haar verleden en huidige leven. Ik vind het heel prettig dat ze zo persoonlijk en hartelijk is. Ze kan goed doorvragen en hielp me daardoor bij de pijnlijke punten uit te komen. Ik vond het fijn dat de dag met zes anderen was. Ik kon heel vaak gewoon luisteren en als ik niets wilde zeggen was dat ook goed.

Ik vond het zo spannend dat ik stotterend en struikelend mijn verhaal deed. Maar het leek wel alsof niemand het doorhad, de sfeer was zo fijn en voelde zo veilig dat ik echt mezelf kon zijn. Iets wat ik mezelf vaak niet eens toesta. Deze dag was als een warm bad. Het heeft me zoveel geholpen om elke keer mijn gevoel op te zoeken. Elke keer alle gevoelens van verdriet, angst, frustratie enz. er te laten zijn en mezelf bij de hand te nemen i.p.v. tegen mezelf te vechten.“
Gerrita
29 jaar

Reserveer je plek voor de ontmoetingsdag