Ontmoetingsmiddag

Regelmatig geeft Stella in kleine groepjes ontmoetingsmiddagen. Het is zo waardevol om andere vrouwen te ontmoeten die net als jij in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten.

Je zult merken hoe fijn het is om je ervaringen te kunnen delen met vrouwen die jou echt snappen.

Geaardheidscoaching

Woensdag 29 mei 2024

Schrijf je in voor de ontmoetingsmiddag van 29 mei 2024

  • Woensdag
  • 13:00 tot 17:00 uur
  • ’s Graveland (in de buurt van Hilversum)
  • Kosten: van € 179,- inclusief BTW
  • Inclusief koffie, thee & lekkers
  • Maximaal 8 deelnemers

Voor wie is zijn deze middagen?

Deze middag zijn alle vrouwen met biseksuele of lesbische gevoelens of twijfels hierover welkom. Het maakt niet uit of deze gevoelens helemaal nieuw voor je zijn of dat je er voor jezelf al uit bent dat je biseksueel of lesbisch bent.

Zowel vrouwen met (hetero of lesbische) relatie als zonder relatie zijn welkom. Kortom deze middag is voor iedereen die nu, of de afgelopen jaren, te maken heeft gehad met twijfels over haar geaardheid.

Je leert deze middag andere vrouwen kennen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten als jij. Deze dag staat in het teken van herkenning en ervaringen delen. Er is niets zo fijn als met iemand praten die hetzelfde meemaakt als jij.

Gedurende de middag werken we met verschillend gespreksthema’s, oefeningen en opdrachten allemaal in het kader van ervaringen delen en gelijkgestemden ontmoeten. Na afloop zorgt Stella ervoor dat jullie met elkaar in contact kunnen blijven d.m.v. een groeps-app (uiteraard als je dit wilt).

De middag wordt geleid door een professionele geaardheidscoach en uiteraard is er ruimte voor het stellen van individuele vragen. 

Twijfel je over een ontmoetingsmiddag geschikt is voor jouw vraagstuk? Mail mij dan gerust! Binnen een dag krijg je een reactie van mij met een eerlijk antwoord.

Ontmoet gelijkgestemden

Ontmoet gelijkgestemde vrouwen die worstelen met dezelfde vragen in hun levens.

Veilige omgeving

Je komt terecht in een omgeving met gelijkgestemden waarin je verhaal volledig veilig is.

Volledig verzorgd

De ontmoetingsmiddag is volledig verzorgd, je hoeft nergens aan te denken. Inclusief koffie/thee en lekkers.

Reserveer je plek

Via onderstaande link kom je op een betaalpagina. Via iDeal betaal je en daarmee is jouw inschrijving bevestigd. Je ontvangt een mail met de bevestiging voor de ontmoetingsmiddag. In de week voor de ontmoetingsmiddag krijg je van mij aanvullende informatie per mail.

Zowel bij de mails als bij het afschrift vind je nergens de naam van Vrouw uit de Kast terug. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

“Prettige sfeer, veilige omgeving

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Samen met zes andere lesbische vrouwen de ontmoetingsdag ‘ervaringen delen’ bij Stella gevolgd. Wat in de communicatie vooraf al merkbaar is en bij binnenkomst meteen opvalt, is de prettige sfeer. Stella voelde onze zenuwen goed aan en ze hielp me prettig om die er te laten zijn en tegelijkertijd ook te helpen om het te laten varen zodat ik nog meer uit de dag mee kon nemen.

Stella bouwt de dag helder op, is zelf open over haar verleden en huidige leven. Ik vind het heel prettig dat ze zo persoonlijk en hartelijk is. Ze kan goed doorvragen en hielp me daardoor bij de pijnlijke punten uit te komen. Ik vond het fijn dat de dag met zes anderen was. Ik kon heel vaak gewoon luisteren en als ik niets wilde zeggen was dat ook goed.

Ik vond het zo spannend dat ik stotterend en struikelend mijn verhaal deed. Maar het leek wel alsof niemand het doorhad, de sfeer was zo fijn en voelde zo veilig dat ik echt mezelf kon zijn. Iets wat ik mezelf vaak niet eens toesta.

Deze dag was als een warm bad. Het heeft me zoveel geholpen om elke keer mijn gevoel op te zoeken. Elke keer alle gevoelens van verdriet, angst, frustratie enz. er te laten zijn en mezelf bij de hand te nemen i.p.v. tegen mezelf te vechten.“
Gerrita
29 jaar

“Ontmoetingsdag was als een warm bad”

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Na vele maanden te hebben meegelezen op de website van Stella werd de noodzaak om dingen voor mezelf op een rijtje te krijgen steeds groter. Het lukte me echter niet om de situatie waar ik in zat, zelf te doorbreken. Ik had inmiddels al meerdere keren de ontmoetingsdagen die werden georganiseerd voorbij zien komen op de website en op Instagram en het idee om samen met een kleine groep gelijkgestemden bij elkaar te komen, sprak me erg aan“

De ontmoetingsdag was als een warm bad. Ik was bang dat ik de enige vrouw “op leeftijd” zou zijn, maar die angst bleek onterecht. Stella stelt iedereen enorm op het gemak en de sfeer was al meteen bij binnenkomst fijn, ook al was iedereen in het begin best nerveus. Het was vooral fijn om gewoon eens ongefilterd mijn verhaal te kunnen vertellen en alle twijfels “eruit te gooien”.

Door alle oefeningen, verhalen, maar zeker ook de vragen van Stella, kom je tot de kern, wat wel wil zeggen dat je jezelf behoorlijk tegen komt tijdens deze dag en dat is zeker niet altijd leuk. Wat ik wel erg fijn vond, is dat ik niet de hele dag krampachtig hoefde te doen alsof er niets aan de hand is. Het heeft mij uiteindelijk veel stof tot nadenken gegeven. Ik ben meer naar mijn gevoel gaan luisteren en minder naar mijn verstand, hoe lastig ook.
Evelyn
47 jaar

Overtuigd, schrijf je nu in!

Wil je meedoen aan de ontmoetingsmiddag? Schrijf je dan nu in, de middagen zitten vlot vol. Dus als je mee wilt doen, is het verstandig om je plek tijdig te reserveren.