10 redenen waarom lesbische seks niet saai is

10 redenen waarom lesbische seks niet saai is

Zodra de vrouwen in mijn coachingpraktijk op dating pad gaan, komt vrijwel direct de vraag: “Maar hoe gaat dat dan in zijn werk, seks met een vrouw?”. Veel vrouwen denken dat er niet zoveel aan is omdat er, volgens hen, zo weinig mogelijkheden zijn in bed met een vrouw.

Ook zijn er vrouwen die tegen mij zeggen: “maar seks met een vrouw is toch gewoon een beetje saai?” Ik heb geen idee wie dit ooit de wereld in geholpen heeft, maar voor eens en altijd kan ik je zeggen dat dit: DIKKE VETTE onzin is.

Lesbische seks is alles behalve saai! Persoonlijk vind ik lesbische seks veel veelzijdiger en gelijkwaardiger dan heteroseks, maar goed ik ben dan ook lesbisch. Hieronder 10 punten waarom lesbische seks alles behalve saai is.

De seks is niet klaar nadat er is klaargekomen.

Vrouwen kunnen met gemak heel vaak achter elkaar klaarkomen. Schrik niet van getallen dan meer dan tien keer per sekssessie. Seks stopt dus niet na 1 keer klaarkomen. En zeker wanneer jullie om de beurt met elkaar bezig zijn is een langere duur gegarandeerd.

Jij bent namelijk bezig met je vriendin klaar te laten komen, wat ontzettend opwindend is. Nadat zij is klaargekomen, ben jij zo geil, dat ze verder gaat met jou. Zodra jij bent klaargekomen is zij weer helemaal opgeladen en geil en ga jij weer verder met haar. En voor je het weet ben je serieus 3 uur verder. Dat brengt mij gelijk op het volgende punt:

De seks kan wel uren duren.

Dat is ook waarom lesbische seks soms wel oneindig lijkt te duren. Sekssessie van een paar uur tot een hele nacht zijn veel lesbische vrouwen niet vreemd. Ik weet dat dit voor hetero’s soms onwerkelijk lijkt te zijn, maar het is echt waar. Uit studie blijkt dat hetero’s gemiddeld 3 tot 13 minuten seks per keer met elkaar hebben. Bij lesbische vrouwen blijkt dit tussen de 3-45 minuten gemiddeld te liggen. Dat is echt een enorm verschil!

Lees verder na dit blok

Online cursus:
Upgrade je lesbische seksleven

Cursus lesbische seks

Op zoek naar lesbische sekstips? Voel jij je onzeker in bed met een vrouw of heb je geen idee waar of hoe je nu in bed begint met een vrouw? Dan is deze training precies wat je zoekt!

Vingeren is er niet alleen als voorspel

Uit mijn heterorelaties was ik gewend dat vingeren bedoeld was als voorspel. Iets waar je van opwarmt voor “het grote werk”. Dit zet vingeren in zo’n ander daglicht. In mijn online cursus Upgrade je lesbische seksleven ga ik heel uitgebreid in op vingeren. Want vingeren is niet zomaar even een opwarmer, als je vingeren goed kan valt er eindeloos in te variëren en wordt dat “het grote werk”.

Likken is er niet alleen als voorspel

En eigenlijk geldt dit precies zo voor likken. Likken is niet alleen maar rondjes draaien om de clitoris en de vagina-ingang. Maar het is echt zoooo veel meer! Naast dat je met likken je vriendin echt heerlijk kunt laten klaar komen kun je hiermee eindeloos variëren. Het is zo de moeite waard om je in orale seks met een vrouw te verdiepen, want saai is het alles behalve!

Sowieso voorspel, lesbisch seks is gewoon seks….

Voorspel is bedacht om een vrouw opgewonden en vochtig te krijgen zodat de penis in de vagina kan. Als het droog is dan gaat het namelijk niet lukken. Hierdoor zie je dat strelen, vingeren en likken vaak als voorspel wordt gezien. Super jammer want wie bepaalt dan wat  “het echte werk” is? Er zijn zoveel manieren om een vrouw te laten klaarkomen. In lesbische seks is penetratie er daar één van, en er zijn nog zo veel andere mogelijkheden.

Lebsisch seks is zo ontzettend afwisselend

Doordat seks niet standaard een “voorspel – penetratie – en uithijgen” opbouw heeft, is elke keer dat je seks hebt weer anders. Ik herinner mij nog uit mijn heterorelaties dat het eigenlijk 8-10 keer hetzelfde er uit zag. In mijn lesbische relaties bleek de seks eigenlijk altijd net anders. Natuurlijk komen er elementen per sessie in terug, zeker als je net iets nieuws ontdekt hebt, maar over het algemeen zie ik vaak dat het elke keer toch weer anders is.

Borsten zijn onderdeel van het seksspel

Wist je dat je kunt klaarkomen door stimulatie van je borsten? Vaak worden deze twee dames alleen maar gebruikt om een beetje in de mood te komen en daarna worden ze niet meer aangeraakt. Zooooo zonde! Met de juiste techniek laat geef je je vriendin een intens orgasme door het aanraken van haar borsten.

De seks gaat niet per se om klaarkomen.

Bij heteroseks ligt vaak de nadruk op het klaarkomen van de man, en is er vaak een duidelijk voorspel en “het echte werk”, penetratie dus. In lesbische seks zie ik dat het vaak minder draait om klaarkomen, maar meer om lichamelijkheid met elkaar delen, opgaan in elkaars lijven.

Lesbische vrouwen kunnen ook prima neuken.

Zelfs soms nog beter dan een man zou kunnen. Penetratie is namelijk niet even simpelweg de penis erin en eruit. Ook hier zit techniek achter, ook dit kun je op zoveel verschillende manieren doen. Zodat je op verschillende plaatsen kunt stimuleren.

Je kunt het overal doen

Super leuk aan lesbische seks is dat je het ook overal “even snel” kan doen. Op een feestje, tijdens een borrel, in de auto. Je kunt er gemakkelijk erbij, zonder dat je hele rare capriolen hoeft uit te halen. Op een feestje even snel samen naar het toilet of de gang waar jij je vriendin even snel helemaal naar een hoogtepunt brengt. Broek weer dicht, en vervolgens weer aansluiten bij de rest van de gasten op het feestje. Heerlijk dit soort snelle en korte intieme momenten samen.

Eerlijk? Toen ik erachter kwam dat ik lesbisch ben, dacht ik ook dat lesbische seks alleen maar een beetje vingeren was. In de jaren die volgende leerde ik het tegenovergestelde. Neem maar van mij aan dat het waar is, en zie niet, probeer het dan vooral zelf uit. Dan zal je merken hoe geweldig leuk, gevarieerd en veelzijdig lesbische seks is.

Tip! Ik heb meer blogs geschreven over lesbische seks. Deze vind je allemaal in de categorie lesbische seksualiteit.

Online cursus:
Upgrade je lesbische seksleven

Cursus lesbische seks

Op zoek naar lesbische sekstips? Voel jij je onzeker in bed met een vrouw of heb je geen idee waar of hoe je nu in bed begint met een vrouw? Dan is deze training precies wat je zoekt!