Hoe moet je vingeren: lesbische seks?

Hoe moet je vingeren: lesbische seks?

Lesbische vrouwen vingeren alleen maar. Fout!! Maar het is wel heel erg lekker. Heel veel meer lekker, dan ik ooit heb ervaren met mannen. Hoe dat komt? Ik denk ten eerste dat een vrouwenhand subtieler is. Onze handen zijn nu eenmaal kleiner en vaak ook wat zachter. En daarnaast is vingeren in heterorelaties vaak een ondergeschoven kindje. Het gebeurt om de vrouw op te warmen voor penetratie. En dat is zo jammer, want dit doet veel vrouwen en vingeren an sich, zoveel te kort. Je kunt er zo veel meer mee dan alleen iemand “opwarmen”. In deze blog ga ik je er meer over leren.

Lesbische vrouwen kunnen beter vingeren dan heteromannen

Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen goed kan leren vingeren. En dat mijn overtuiging die ik nu heb: lesbische vrouwen kunnen beter vingeren dan heteromannen, dan echt van tafel kan. Zoals met alles rondom seks komt het neer op techniek. Als je niet weet hoe het moet, je niet stap voor stap hebt gezien welke mogelijkheden er zijn, dan is het onbegonnen werk. En natuurlijk valt het resultaat dan tegen.

Want vingeren is niet iets wat alleen maar een voorspelactiviteit is. Als jij dit goed gaat leren zal je merken dat je vriendin nog nooit zo geweldig is klaargekomen. Het is ook niet voor niets dat het hoofdstuk over vingeren in mijn online cursus “Upgrade je lesbische seksleven” maar liefst 13 hoofdstukken heeft. Er valt zo veel te leren en te variëren!

Niet alle vrouwen zijn gek op vingeren én ik ben ervan overtuigd dat heel veel vrouwen geen idee hebben wat er allemaal mogelijk is op het gebied van vingeren. Simpelweg omdat ze het nooit geleerd en ervaren hebben. Er zijn veel verschillende technieken en je kan vanuit verschillende posities vingeren. Dat maakt vingeren zo leuk en zo veelzijdig in de lesbische seks.

Vingerposities

Je kunt vingeren als je naast elkaar zit of ligt. Dan komt je hand van boven af, dit noem ik de basispositie. En je kunt vingeren vanuit de voorpositie, dan zit of sta je voor je vriendin en komt je hand niet van bovenaf of de zijkant, maar van voren.

Je kunt vingeren met één of twee vingers maar ook met meerdere vingers of je hele hand. Dit laatst is wel echt voor de gevorderden, dus begin eerst maar eens rustig met één vinger. In mijn online cursus “Upgrade je lesbische seksleven” leer ik je allemaal verschillende vingertechnieken.

Basisbeginselen van vingeren

Maar we beginnen met de basis. Want hoe start je nu toch met vingeren? Het is natuurlijk niet zo dat je vanuit het niets in één keer je vingers bij haar naar binnen brengt. Hier is een manier voor, een bepaalde weg die je hand gaat. Een manier waarmee je contact maakt, waardoor zij gaat verlangen naar jouw aanraking. Deze manier kan je altijd en overal gebruiken en zal ervoor zorgen dat jij je zeker genoeg voelt om door te zetten.

Zeker voor vrouwen die nu daten kan het heel lastig zijn om te beginnen met seks tijdens een date. Als je een relatie hebt gaat dit vaak wat gemakkelijker. Ik noem het in de cursus “de weg naar vingeren toe” en ik leg je precies uit hoe jij vanaf het openen van haar broek, op een fijne manier de ingang van haar vagina bereikt. Hoe je de stap kan én durft te maken om haar daadwerkelijk te vingeren. Deze manier zal je zo veel meer zelfvertrouwen geven, zodat je niet aan het einde van een date denkt: had ik maar….

Je vinger naar binnen brengen

Als je eenmaal zo ver bent en bij haar vagina-ingang bent aangekomen, voel dan met je vingertop of je vriendin vochtig is. Zo ja dan kan je je vinger met aandacht bij haar naar binnen brengen. Nogmaals doe dit met aandacht, voel of ze nat genoeg is. Zo niet, zorg hier dan eerst voor!

Soms kan ze wel vochtig zijn maar geeft je droge vinger wat weerstand. Je kunt je vinger even in je mond stoppen zodat deze vochtig wordt, of je beweegt je vinger weer iets terug en dan weer iets verder in de vagina. Weer terug en weer iets wat verder in de vagina. Als je dit een paar keer herhaald en rustig doet, zul je merken dat het vanzelf gaat.

Ook kun je rustig rondjes draaien met je vinger, voel even of je vriendin dit lekker vindt, niet alle vrouwen vinden dit lekker. Er zit een groot verschil in sensatie of je dit op de vagina-ingang, net in de vagina of dieper in de vagina doet. Dus zorg ervoor dat het je vriendin wel echt opwindt, je wilt juist niet het tegenovergestelde veroorzaken.

Tekst gaat door onder dit blok.

Online cursus:
Upgrade je lesbische seksleven

Cursus lesbische seks

Op zoek naar lesbische sekstips? Voel jij je onzeker in bed met een vrouw of heb je geen idee waar of hoe je nu in bed begint met een vrouw? Dan is deze training precies wat je zoekt!

Vingertechnieken

Om je vriendin een heerlijk vaginaalorgasme te kunnen laten ervaren komt het toch echt aan op techniek. Een beetje heen en weer bewegen met je vinger laat gaan enkele vrouw klaarkomen. Daarom leg ik je in mijn online cursus zeer uitgebreid uit hoe je dit wel voor elkaar krijgt.

Het begint weer met kennis. Hoe hou je je vingers? Zowel in de basispositie, als wanneer je naast elkaar ligt, als wanneer je tegen over elkaar staat. Wat doe je precies met je vingers? Welke bewegingen maak je en wat doe je met de vingers die je niet gebruikt? Ik heb bewust gekozen voor een video-cursus zodat ik je precies kan laten zien met mijn vingers wat ik doe. Je leert echt het beste als je het een keer gezien hebt en het vervolgens na kunt doen. Het is even een handigheid die je moet krijgen én volgens de deelnemers leer je het op deze manier super snel!

Vingeren: afwisselen en variatie

Er zijn zoveel verschillende manieren om te vingeren. Technieken waar je zachtjes mee begint. Technieken die dieper de vagina in gaan, fijn voor vrouwen die van penetratie houden. Technieken die de G-spot stimuleren en je spuitend kunnen laten klaarkomen en technieken in combinatie met het stimuleren van de clitoris en de rest van de vulva. En natuurlijk kun je ook vingeren en likken te gelijk. Dus als het mij vraagt kan elke vingersessie weer anders zijn, als je maar gebruik maakt van al deze verschillende technieken. .

Het leuke aan vingeren is dat het overal kan, even een kort intiem momentje samen als je aan het winkelen bent, op een feestje of waar dan ook. En vingeren kan je ook lang doen, mits je van technieken wisselt. Anders is het niet fijn en wordt het wat schaal. Je kunt het opbouwen, je vriendin klaar laten komen, even met een rustige beweging laten rusten en dan weer doorgaan. Je kunt het afwisselen met het stimuleren van de clitoris en dan weer terug naar vingeren. Je kunt het heel langzaam opbouwen en op haar verlangen naar meer inspelen. En je kunt haar vingeren en het anale gebied meenemen.

Kortom zoveel variaties, wat maakt dat vingeren echt nooit saai hoeft te zijn!

Bestel hieronder de online cursus “Upgrade je lesbische seksleven” waar maar liefst 13 lessen gewijd zijn aan vingeren. Ook een aanrader voor heteromannen die hun vriendin echt lekker willen laten klaarkomen.

Tip! Ik heb meer blogs geschreven over lesbische seks. Deze vind je allemaal in de categorie lesbische seksualiteit.

Online cursus:
Upgrade je lesbische seksleven

Cursus lesbische seks

Op zoek naar lesbische sekstips? Voel jij je onzeker in bed met een vrouw of heb je geen idee waar of hoe je nu in bed begint met een vrouw? Dan is deze training precies wat je zoekt!