Klaarkomen door het aanraken van borsten: zo krijg je een tepelorgasme!

Klaarkomen door het aanraken van borsten: zo krijg je een tepelorgasme!

Nooit heb ik geweten dat je klaar kunt komen wanneer iemand je borsten aanraakt. Het was nooit in mijn gedachten gekomen en ik had het in al die jaren nooit ervaren. Wel dat ik er opgewonden van werd als iemand met mijn borsten of tepels speelde, maar klaarkomen? Nee dat was niet in mij opgekomen.

En er is mee! Je kunt niet alleen klaarkomen als je eigen borsten worden aangeraakt, maar ook wanneer jij een andere vrouw haar borsten aanraakt. Beide ontdekkingen deed ik pas nadat ik uit de kast was gekomen. In mijn relaties met mannen waren mijn borsten altijd meer een soort van opwarmertje. Een manier om in de mood te komen en opgewonden te raken. Totdat ik dus mijn eerste lesbische relatie kreeg, dat veranderde zeg maar de hele wereld…

Het aanraken van borsten opent je gevoel

Even een persoonlijke alinea voor alle vrouwen die dit nog niet eerder ervaren hebben. Ik dacht altijd dat je alleen klaar kon komen door penetratie of clitoraal, maar dat er nog zo ontzettend veel meer mogelijkheden waren had ik echt geen weet van. Toen ik net uit de kast was zag ik overal borsten. Het leek wel alsof ze mij ineens allemaal aankeken. Ze waren er zomaar ineens en ik kon mijn ogen er niet vanaf houden.

En toen ik de eerste echte keer uitgebreid en bewust de borsten van een vrouw aanraakte leek het alsof ik in een hele andere wereld terechtkwam. Seks met een vrouw, en dan in het bijzonder het aanraken van de borsten, zorgde ervoor dat ik meer ging voelen.

De enorme zachtheid zorgde voor een gevoel in mijn lijf wat ik niet kende. Ik kwam hierdoor in contact met mijn gevoel, het paste gewoon en het opende mijn gevoel. En hierdoor kon ik gaan genieten van seks, en open staan voor alles wat ik toen nog niet wist.

Duik niet gelijk op de tepel

Terug naar de borsten en het tepelorgasme. Ik was onervaren en vond het reuze spannend. Het eerst wat ik leerde was: “duik niet gelijk op de tepel”. Er zijn vrouwen die dit vast wel waarderen, maar de meeste vrouwen worden er niet gelijk enthousiast van. Begin vooral wèl met tijd nemen om elkaars lijf te voelen en te zien.

Streel haar langzaam over haar lijf. Gebruik je vingertoppen en de binnenkant van je hand om haar lijft te voelen. Voel en kijk daarbij goed naar wat zij lekker vindt. Elke vrouw is anders, wat jij lekker vindt in bed kan zij bijvoorbeeld niet lekker vinden. De meeste vrouwen vinden het aanraken van de borsten van hun vriendin erg prettig. Maar niet elke vrouw vindt het ook lekker om dit zelf te ontvangen.

Tekst gaat door onder dit blok.

Online cursus:
Upgrade je lesbische seksleven

Cursus lesbische seks

Op zoek naar lesbische sekstips? Voel jij je onzeker in bed met een vrouw of heb je geen idee waar of hoe je nu in bed begint met een vrouw? Dan is deze training precies wat je zoekt!

Wat is een tepelorgasme?

Een tepelorgasme is een orgasme die ontstaat, doordat je borst(en) of tepel wordt gestimuleerd. We denken vaak dat een orgasme alleen kan ontstaan in of rondom je vagina, maar een orgasme gebeurt vooral in je hoofd. Hierdoor kan je ook klaarkomen door het aanraken van je borsten.

Daarnaast bevatten je borsten en tepels zenuwen die gevoelig zijn én in verbinding staan met je clitoris en je hersenen. Door al deze factoren samen kun jij dus klaarkomen als je borsten en/of tepels op de juiste manier worden gestimuleerd.

Het woord tepelorgasme lijkt te insinueren dat je het orgasme alleen krijgt als je tepel erbij betrokken wordt. Dit is niet per se waar. Je kan ook een tepelorgasme krijgen als je borst, zonder aanraking van de tepel, wordt aangeraakt. Eigenlijk zou een borstorgasme beter zijn, maar dit klinkt vast een stuk minder opwindend…

De eerste stappen naar een tepelorgasme

De meest effectieve wijze voor het krijgen van een tepelorgasme is de plattehandtechniek. Een bepaalde techniek die ervoor zorgt dat je vriendin niets anders dan kan genieten van jouw aanraking en vrijwel zeker een orgasme zal ervaren. In de online cursus “Upgrade je lesbische seksleven” leer ik je met behulp van een video deze techniek aan.

Maar voordat je de plattehandtechniek toepast begin je met strelen. Streel haar zachtjes langs de zijkant van haar borst aan de kant van haar zij. Streel steeds meer vanaf de zijkant richting de binnenkant van haar borst. Je zou ook cirkels kunnen maken en die steeds kleiner maken, totdat je bij haar tepel terechtkomt. Begin rustig en kijk wat haar reactie is.

Nogmaals duik niet gelijk op een tepel. Streel, masseer en/of kus haar eerst teder en maak daarna rondjes met je vinger of tong langs haar tepel. Je merkt vanzelf aan haar reactie of zij dit lekker vindt of niet. Beter te voorzichtig met tepels dan te ruw!

Je kunt één borst per keer masseren of strelen, maar je kunt ook beide borsten tegelijkertijd strelen of masseren. Wissel hierin een beetje af. Niet alle vrouwen houden van “geaai”. Maar let op: ik zou zeker eerst rustig beginnen om af te tasten wat zij lekker vindt. Sommige vrouwen houden van zachtjes en weer anderen van wat steviger. Je kunt dan steviger masseren, sneller afwisselen of met wat meer kracht masseren. Ook kan je met de tepel spelen zoals er plagerig in knijpen, zachtjes in bijten of aan zuigen.

Jouw borsten gebruiken voor een orgasme

Je kunt nog veel meer doen met borsten dan alleen aanraken. Je kan met jouw blote borsten op haar blote lijf gaan liggen en haar met jouw borsten masseren. Dit kan over haar hele lijf: bijvoorbeeld over haar rug, billen, buik en borsten. Zeker wanneer jullie je vrij voelen om te experimenteren, is het zeker proberen waard zijn om met je borst(en) zachtjes haar vagina aan te raken en te ontdekken hoe dit voelt. Niets is gek of raar zolang jullie het beide lekker vinden!

Zelf klaarkomen terwijl je haar borsten masseert

Als geaardheidscoach is lesbische seks een onderwerp dat zeer regelmatig ter sprake komt tijdens mijn consulten. Zeker vrouwen die net alles aan het ontdekken zijn met een vrouw komen bij mij met vragen over hoe dingen precies in elkaar zitten en of het “normaal” is wat ze voelen.

En ja, het is dus heel normaal als jij de borsten van je vriendin aanraakt, ermee speelt, je zelf een orgasme krijgt. Vaak is het niet hetzelfde soort orgasme dat je ervaart als jouw lijf wordt aangeraakt. Het is wat minder scherp, intens wilde ik eigenlijk schrijven, maar dat is niet helemaal waar. Een orgasme krijgen doordat je iets bij iemand anders doet kan ook heel intens zijn. Het verschil zit hem in het gevoel wat het geeft en vaak is het zo dat je gelijk daarna door kan gaan met waar je mee bezig bent. het voelt dus anders én is heerlijk.

Zoals ik hierboven al schreef gebeurt een orgasme vooral in je hoofd, en kan het dus heel goed zijn dat jij klaarkomt als je bezig bent om je vriendin een tepelorgasme te geven. Overigens kan dit dus bij alles seksuele handelingen die je doet bij een ander. Voel, ervaar en geniet er vooral van!

Van alleen strelen komt niemand klaar

Eerlijk is eerlijk: van alleen een beetje strelen kom niemand klaar. Je hebt wel echt de juiste technieken nodig om je vriendin echt lekker te kunnen laten genieten en toe te werken naar een tepelorgasme.

In mijn online cursus “upgrade je lesbische seksleven” leer ik je precies de juiste technieken om samen jullie eerste tepelorgasme te ervaren. En deze cursus is dus ook uitermate geschikt als je de plattehandtechniek wilt leren of meer wilt leren over wat je allemaal in de seks kan doen met borsten, zowel die van je vriendin als die van jezelf.

Tip! Ik heb meer blogs geschreven over lesbische seks. Deze vind je allemaal in de categorie lesbische seksualiteit.

Online cursus:
Upgrade je lesbische seksleven

Cursus lesbische seks

Op zoek naar lesbische sekstips? Voel jij je onzeker in bed met een vrouw of heb je geen idee waar of hoe je nu in bed begint met een vrouw? Dan is deze training precies wat je zoekt!