Offline daten voor lesbiennes

Offline daten voor lesbiennes: handige tips

Vaak genoeg spreek ik vrouwen die voor hun coming out om de haverklap met mannen op date gingen. Het lijkt soms alsof het makkelijker is om als vrouw door mannen aangesproken te worden en te gaan daten. Deze vrouwen stappen dan, na hun coming out vaak over naar online dating platforms.

Maar wat als Tinder, Bumble of Lexa niets voor jou is? Geen zorgen. Ook offline zijn er meer dan genoeg leuke vrouwen te vinden. Je moet alleen even weten waar je ze kan vinden. In deze blog geef ik je handige tips, zodat jij die offline date zo hebt geregeld.

Gay bar

De klassieker: de gay bar. In sommige Nederlandse steden zijn er nog lebische bars. Als je ergens de juiste doelgroep vindt, is het daar. Toch zijn de typische gay-bars bekender. Is er in jouw stad alleen een gay-bar? Ga toch eens langs. Soms vind je tussen alle mannen een leuke lesbische vrouw. En zo niet, heb je ten minste een leuke avond zonder geflirt van mannen.

LGBTQ+ events

Ga eens naar een LGBTQ+ event! Hierbij kun je denken aan de Amsterdamse Gay Pride, maar ook op kleinere schaal vind je meer dan genoeg evenementen. Tijdens deze evenementen zie je mensen met dezelfde waarden en met een geweldige energie. Zie je een leuke vrouw lopen? Grote kans dat ze ook op vrouwen valt. En wat is een leukere eerste ontmoeting dan tijdens een LGBTQ+ event?

Online cursus:
Flirten & Daten voor lesbische vrouwen

Cursus Flirten & Daten voor lesbische vrouwen

Leer beter flirten en daten (voor lesbische vrouwen). Leer alles over flirten, offline daten, online daten, rode vlaggen, communicatie, een ander afwijzen en nog veel meer in deze waardevolle cursus!

Hobby’s

Zoek een leuke hobby die goed bij jou past. Als je geluk hebt vind je daar de vrouw van je dromen. Je kunt hierbij op zoek gaan naar sporten waar veel lesbiennes aan doen, zoals voetbal. Sommige clubs of teams geven expliciet aan dat de open staan voor vrouwen van andere seksualiteiten. Hoe leuk is het als jij en je toekomstige vriendin een gezamenlijke hobby hebben? Plus: het eerste gespreksonderwerp heb je al.

Vrienden

Vrienden of vriendinnen zijn de allerbeste matchmakers. Hoe meer mensen jij kent en vertelt over jouw zoektocht naar een leuke vrouw, hoe groter de kans dat iemand je aan iemand kan koppelen. Een groot voordeel is dat jullie al een gemeenschappelijke vriend of vriendin hebben. Jullie zullen dan waarschijnlijk meer overeenkomsten hebben.

Sta open

Via bovenstaande wegen heb je de grootste kans om een leuke vrouw tegen te komen. Probeer ze allemaal eens uit en zie of het effect heeft. Zo niet, heb je in ieder geval wat nieuwe ervaringen opgedaan.

Hierbij is het wel belangrijk om te zeggen dat dit zeker niet de enige plekken zijn om jouw nieuwe liefde te ontmoeten. Denk maar aan de gemiddelde romantische komedie: je kunt overal je nieuwe vriendin ontmoeten. In de supermarkt, op het schoolplein, op het werk, in de boekenwinkel.

Daarom is het belangrijk om open te staan voor leuke vrouwen. En zie je eens een leuke vrouw lopen bij de broodafdeling? Probeer met haar te flirten en kijk waar het op uitloopt. Misschien wordt dit het ontmoetingsverhaal waar jullie het over tien jaar nog over hebben.

Online cursus:
Flirten & Daten voor lesbische vrouwen

Cursus Flirten & Daten voor lesbische vrouwen

Leer beter flirten en daten (voor lesbische vrouwen). Leer alles over flirten, offline daten, online daten, rode vlaggen, communicatie, een ander afwijzen en nog veel meer in deze waardevolle cursus!