tweede puberteit

14 | Tweede puberteit

Hoe langer ik uit de kast was, hoe vrijer ik me begon te voelen. Ik durfde steeds meer met vrouwen te flirten en mijn zelfvertrouwen groeide. Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer de behoefte om de lesbische wereld verder te gaan ontdekken, waardoor het steeds meer voor mij begon te knellen om in een (monogame) relatie te zitten. Ik wilde op onderzoek uitgaan en met andere vrouwen daten. Dit ontketende zich in een soort tweede puberteit. Ik ging veel feestjes af, voelde me als een vis in het water en wilde vooral veel plezier maken. En dit heb ik gedaan!

Het was bizar om te zien hoe ik mij van het onzekere meisje had ontpopt tot de vrouw die hier nu stond. Van het meisje dat geen oogcontact durfde te maken, tot de vrouw die op de bar danste en precies wist wat ze moest doen. Ik voelde me vrij en sexy en deed precies waar ik zelf zin in had. Ik wist steeds beter hoe seks met vrouwen werkte en kon hier heel erg van genieten. Voor de rest reisde ik de wereld rond en liet ik me vooral niet vertellen wat ik “moest” doen.

Tijdens mijn reizen ben ik ook in landen geweest waar er geen homorechten zijn. Ondanks dat deze rechten er niet zijn was er in deze landen wel een undergroup gayscene. Verschrikkelijk om te zien hoe het met de homorechten in sommige landen gesteld is maar wel mooi hoe er ook in die landen wel plekken gecreëerd worden door de community waar lesbische vrouwen bij elkaar komen (helaas wel altijd in het geheim).

Mijn persoonlijke verhaal Stella Heman Geaardheidscoach

Lees de blogserie met mijn persoonlijke verhaal

15 + blogs over de zoektocht naar mijn geaardheid.

Hoe kan ik je helpen?

Vrouw uit de Kast is er voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid of lesbische vrouwen die vastlopen in hun leven. Ik sta naast je in je zoektocht naar je gevoelens. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 500 vrouwen mogen begeleiden met allerlei vraagstukken rondom geaardheid.

Ik help je op de volgende manieren:

Persoonlijke begeleiding
Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding tijdens een 1-op-1 traject. Wil je dit, dan kun je een vrijblijvende matchcall inplannen in mijn online agenda.

Online programma: ben ik lesbisch
Het online programma -ben ik lesbisch- is het meest complete programma voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid. In je eigen tempo ga je op onderzoek.

Gratis
Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring gratis met je te delen.

Vrouw uit de Kast Podcast

In de Vrouw uit de Kast Podcast vertel ik je alles over hoe je erachter komt of je op vrouwen valt en hoe het gaat na je coming-out. Verder leer ik je alles over kiezen met je gevoel, flirten & daten, lesbische seks en lesbische relaties.

Interviews lesbische vrouwen

In de rubriek lesbische verhalen lees je de verhalen van verschillende vrouwen die openhartig over hun coming-out verhaal met jou delen. Ze doen dit omdat ze zelf hebben ondervonden hoe fijn het is als je verhalen van andere vrouwen kunt lezen die hetzelfde meemaken als jij. Zodat je bepaalde dingen kunt herkennen, en je gaat beseffen dat je niet de enige bent die dit overkomt en hiermee worstelt.

100 + blogs

Je vindt meer dan 100 blogs op mijn website met waardevolle tips en adviezen. Je vindt hier zowel ervaringsverhalen als blogs waarin ik mijn kennis met je deel.

Volg je mij al op Instagram?

Via mijn Instagram deel ik waardevolle tips en stories om je te inspireren!