lesbische seks

13 | Lesbische seks

Nu ik echt helemaal uit de kast was en een relatie met een vrouw had, begon ik me steeds meer “lesbischer” te gedragen. Misschien was het een stukje overcompensatie van wat ik onderdrukt had, maar ik voelde me er toen fijn bij. Ik begon wat stoerder te lopen en had mannelijkere kleding aan.

Al vanaf het begin van mijn relatie met haar liepen we hand in hand over straat. Soms werden we nagefloten door mannen, ook kregen we wel eens de vraag of ze mee mochten doen als we met elkaar zoende. Natuurlijk vond ik dit irritant, de gedachte dat ik met mijn vriendin hand in hand liep om mannen te vermaken stond mij niet aan. Aan de andere kant had ik geen zin om hier verder aandacht aan te schenken en was ik blij dat we in een land wonen dat hand in hand lopen überhaupt kan als lesbisch stel zijnde.

De eerste maanden gingen we niet verder dan zoenen, op de één of andere manier kwam het er niet van om verder te gaan. Stiekem ook omdat ik het heel spannend vond. Ik begon steeds meer te wennen aan mijn nieuwe identiteit, maar lesbische seks….daar had ik nauwelijks mee. Ik had geen idee hoe lesbisch seks werkte. Tot mijn vriendin op een dag vroeg of er misschien iets aan de hand was dat ik niet verder wilde gaan. Ik vertelde haar eerlijk dat ik weinig ervaring had en het dus ook heel spannend vond. “Dat weet ik toch ook wel, dat maakt helemaal niet uit”, was haar reactie. “wees gewoon wie je bent”. Dit haalde de drempel voor me weg en die avond hebben we voor het eerst seks gehad. In tegenstelling tot de eerste keer dat ik seks had met een vrouw vond ik dit heel fijn, het was zacht en teder en het voelde alsof alles helemaal klopte. Ik werd steeds vrijer, leerde nieuwe dingen bij op het gebied van lesbische seks en kreeg meer zelfvertrouwen.

We gingen regelmatig samen een weekendje weg en hadden er een gewoonte van gemaakt om in elke stad een ander seksspeeltje te kopen, na een aantal maanden hadden we een bonte verzameling van plezier!

Mijn persoonlijke verhaal Stella Heman Geaardheidscoach

Lees de blogserie met mijn persoonlijke verhaal

15 + blogs over de zoektocht naar mijn geaardheid.

Hoe kan ik je helpen?

Vrouw uit de Kast is er voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid of lesbische vrouwen die vastlopen in hun leven. Ik sta naast je in je zoektocht naar je gevoelens. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 500 vrouwen mogen begeleiden met allerlei vraagstukken rondom geaardheid.

Ik help je op de volgende manieren:

Persoonlijke begeleiding
Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding tijdens een 1-op-1 traject. Wil je dit, dan kun je een vrijblijvende matchcall inplannen in mijn online agenda.

Online programma: ben ik lesbisch
Het online programma -ben ik lesbisch- is het meest complete programma voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid. In je eigen tempo ga je op onderzoek.

Gratis
Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring gratis met je te delen.

Vrouw uit de Kast Podcast

In de Vrouw uit de Kast Podcast vertel ik je alles over hoe je erachter komt of je op vrouwen valt en hoe het gaat na je coming-out. Verder leer ik je alles over kiezen met je gevoel, flirten & daten, lesbische seks en lesbische relaties.

Interviews lesbische vrouwen

In de rubriek lesbische verhalen lees je de verhalen van verschillende vrouwen die openhartig over hun coming-out verhaal met jou delen. Ze doen dit omdat ze zelf hebben ondervonden hoe fijn het is als je verhalen van andere vrouwen kunt lezen die hetzelfde meemaken als jij. Zodat je bepaalde dingen kunt herkennen, en je gaat beseffen dat je niet de enige bent die dit overkomt en hiermee worstelt.

100 + blogs

Je vindt meer dan 100 blogs op mijn website met waardevolle tips en adviezen. Je vindt hier zowel ervaringsverhalen als blogs waarin ik mijn kennis met je deel.

Volg je mij al op Instagram?

Via mijn Instagram deel ik waardevolle tips en stories om je te inspireren!