Eerste lesbische relatie

12 | Mijn eerste lesbische relatie

Nu ik het aan iedereen verteld had en ik het hoofdstuk met Do probeerde af te sluiten vond ik het tijd om mijn horizon verder te gaan verbreden. Samen met een vriendinnetje dat ook uit de kast was gingen we samen wat gayfeestjes af. In het begin stond ik hier nog heel erg onwennig. Met de recente afwijzing van Do net op zak en mijn gebrek aan ervaring met vrouwen, was mijn zelfvertrouwen onder het nulpunt gezakt. Ik kletste soms wel met andere vrouwen op deze feestjes, maar had geen idee hoe ik met een vrouw moest flirten. Met mannen had ik hier geen enkele moeite mee gehad, maar van hoe je moest flirten met een vrouw had ik werkelijk waar geen idee. In deze eerste periode vond ik dit ook veel te spannend en keek ik liever naar mijn schoenen dan dat ik per ongeluk oogcontact zou maken met een vrouw. Ik was er dan ook van overtuigd dat lesbische vrouwen mij niet zagen staan. Bovendien wist ik dat ik op vrouwen viel, maar “lesbisch” zo voelde ik me nou ook weer niet. Ik kon niet aan het woord “lesbisch” wennen.

Maar (zoals mijn zoontje van zes het altijd heel wijs zegt) van proberen kan je leren…dus ik bleef naar de feestjes gaan en beetje bij beetje probeerde ik steeds iets meer oogcontact te maken. Ik merkte dat het werkte en dat ik meer aandacht van vrouwen begon te krijgen, wat natuurlijk ook mega spannend was. Tot ik op een underground feestje een leuke vrouw leerde kennen en midden op het feestje met haar stond te zoenen. Het voelde goed en ik voelde me steeds vrijer worden.

Met deze vrouw kreeg ik mijn eerste lesbische relatie. Een relatie die in het teken stond van mezelf leren kennen, van zien hoe het was om een lesbische relatie te hebben in deze maatschappij. Maar ook de relatie waarin ik de lesbische seksualiteit verder kon gaan ontdekken. Waarin mijn eerdere oordeel was dat lesbisch seks saai was, daar kwam ik nu helemaal van terug.

Mijn persoonlijke verhaal Stella Heman Geaardheidscoach

Lees de blogserie met mijn persoonlijke verhaal

15 + blogs over de zoektocht naar mijn geaardheid.

Hoe kan ik je helpen?

Vrouw uit de Kast is er voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid of lesbische vrouwen die vastlopen in hun leven. Ik sta naast je in je zoektocht naar je gevoelens. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 500 vrouwen mogen begeleiden met allerlei vraagstukken rondom geaardheid.

Ik help je op de volgende manieren:

Persoonlijke begeleiding
Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding tijdens een 1-op-1 traject. Wil je dit, dan kun je een vrijblijvende matchcall inplannen in mijn online agenda.

Online programma: ben ik lesbisch
Het online programma -ben ik lesbisch- is het meest complete programma voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid. In je eigen tempo ga je op onderzoek.

Gratis
Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring gratis met je te delen.

Vrouw uit de Kast Podcast

In de Vrouw uit de Kast Podcast vertel ik je alles over hoe je erachter komt of je op vrouwen valt en hoe het gaat na je coming-out. Verder leer ik je alles over kiezen met je gevoel, flirten & daten, lesbische seks en lesbische relaties.

Interviews lesbische vrouwen

In de rubriek lesbische verhalen lees je de verhalen van verschillende vrouwen die openhartig over hun coming-out verhaal met jou delen. Ze doen dit omdat ze zelf hebben ondervonden hoe fijn het is als je verhalen van andere vrouwen kunt lezen die hetzelfde meemaken als jij. Zodat je bepaalde dingen kunt herkennen, en je gaat beseffen dat je niet de enige bent die dit overkomt en hiermee worstelt.

100 + blogs

Je vindt meer dan 100 blogs op mijn website met waardevolle tips en adviezen. Je vindt hier zowel ervaringsverhalen als blogs waarin ik mijn kennis met je deel.

Volg je mij al op Instagram?

Via mijn Instagram deel ik waardevolle tips en stories om je te inspireren!