Workshops en lezingen

Regelmatig geeft Diana in kleine groepjes workshops en themamiddagen. Het is heel fijn om in een dagdeel aan de slag te gaan met jouw thema en om andere vrouwen hierbij te ontmoeten die op dat moment hetzelfde meemaken als jij. Ook verzorgd Diana lezingen op locatie en voor bedrijven.

vrouw-uit-de-kast-ws-bos-2

Wegens Corona zijn er op dit moment geen workshops.

 Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe data.

Workshops en Thema middagen

Middagworkshop: Wat voel ik nu echt?

vrouw-uit-de-kast-ws-bos

Tijdens deze middag gaan we aan de slag met jouw gevoelens voor vrouwen. Je maakt een start met het duidelijk krijgen van jouw gevoelens voor vrouwen. Dit doen we door middel van professionele coaching en praktische oefeningen vanuit de Vrouw uit de kast methodiek, gesprekken en vragen aan en met elkaar én er is voor elke deelnemer individueel tijd om met Diana naar jouw situatie te kijken. Aan het einde van de middag ga je met inzichten, herkenning en handvatten weer naar huis.

 De middag vindt grotendeels plaats in de natuur. Vrijwel alle oefeningen en sessies vinden buiten plaats tijdens wandelingen en op rustige plekken in de natuur. De ontvangt, pauze en afsluiting is op Diana haar praktijk grenzend aan het natuurgebied. We pauzeren halverwege met koffie/thee en lekkers.

Wegens Corona zijn er op dit moment geen lezingen.

 Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe data.

Lezingen

Diana geeft zowel openbare lezingen als lezingen voor bedrijven. Ze is een enthousiaste, open, gedreven en ervaren spreker. Diana geeft zowel inspiratie lezingen als informatieve lezingen. Ze spreekt graag over haar expertise: het normaliseren van anders zijn. Ze prikkelt je, tijdens deze lezingen, om naar je eigen normaalbeeld, houding en (ver)oordelen te kijken. Waardoor je na afloop net wat rijker naar huis toe gaat.

vrouw-uit-de-kast-lezing

Laat je inspireren door Diana haar levensverhaal. Tijdens een inspiratielezingen neemt ze je volledig mee in haar verhaal. Diana spreekt openlijk over haar periode in de kast, haar coming out en de periode daarna. Haar verhaal is heftig, open en met een portie gezonde humor. Luisteraars blijven tot aan het einde geboeid luisteren en worden door haar echt aan het denken gezet.

Geinteresseerd in een lezing voor jouw bedrijf? Neem hier contact op voor de mogelijkheden.