Workshops en themadagen - Vrouw uit de Kast

Themadagen, workshops en lezingen

Regelmatig geeft Diana in kleine groepjes workshops en themamiddagen. Het is heel fijn om een dag(deel) aan de slag te gaan met jouw thema en om andere vrouwen hierbij te ontmoeten die op dat moment hetzelfde meemaken als jij. Ook verzorgd Diana lezingen op locatie en voor bedrijven.

vrouw-uit-de-kast-coaching

Thema- en ontmoetings dagen

Alle thema- en ontmoeting dagen worden in kleine groepjes, in het rustige en bosrijke gebied van Buurse gegeven.

Alle tarieven zijn inclusief btw en voor particulieren. Voor bedrijven neem hier contact op. 

(uiteraard zijn alle bijeenkomsten volgens de richtlijnen van het RIVM)

“Samen met zes andere lesbische vrouwen de themadag ‘ervaringen delen’ bij Diana gevolgd. Wat in de communicatie vooraf al merkbaar is en bij binnenkomst meteen opvalt, is de prettige sfeer. Diana voelde onze zenuwen goed aan en ze hielp me prettig om die er te laten zijn en tegelijkertijd ook te helpen om het te laten varen zodat ik nog meer uit de dag mee kon nemen.

Diana bouwt de dag helder op, is zelf open over haar verleden en huidige leven. Ik vind het heel prettig dat ze zo persoonlijk en hartelijk is. Ze kan goed doorvragen en hielp me daardoor bij de pijnlijke punten uit te komen. Ik vond het fijn dat de dag met zes anderen was. Ik kon heel vaak gewoon luisteren en als ik niets wilde zeggen was dat ook goed.

Ik vond het zo spannend dat ik stotterend en struikelend mijn verhaal deed. Maar het leek wel alsof niemand het doorhad, de sfeer was zo fijn en voelde zo veilig dat ik echt mezelf kon zijn. Iets wat ik mezelf vaak niet eens toesta. Deze dag was als een warm bad. Het heeft me zoveel geholpen om elke keer mijn gevoel op te zoeken. Elke keer alle gevoelens van verdriet, angst, frustratie enz. er te laten zijn en mezelf bij de hand te nemen i.p.v. tegen mezelf te vechten.

Gerrita - 29 jaar

Ontmoetingsdag: Ervaringen delen.   

Datum: verwacht medio februari – afhankelijk van de nieuwe covid-maatregelen
Tijd: 10 – 17 uur
Locatie: Buurse (Overijssel)
Prijs: normaal € 225,-
Nu: € 175,- incl. koffie/thee en lunch 

Speciaal voor alle vrouwen die twijfels hebben of (ooit) hebben gehad over hun geaardheid. Wat je situatie ook is, alle vrouwen in en uit de kast zijn welkom!

Deze dag staat in het teken van (h)erkenning en ervaringen delen. Er is niets zo fijn als met iemand praten die hetzelfde meemaakt of heeft meegemaakt als jij. Gedurende de dag werken we met verschillend gespreksthema’s, oefeningen en opdrachten allemaal in het kader van ervaringen delen. Steeds zal je andere vrouwen spreken, waardoor jouw eigen situatie steeds duidelijker voor jezelf zal worden.  

De dag wordt geleid door een professionele geaardheidscoach en uiteraard is er ruimte voor het stellen van individuele vragen. 

De dag wordt geleid door een professionele geaardheidscoach en uiteraard is er ruimte voor het stellen van individuele vragen. De groep bestaat uit max 8 deelnemers en alle themadagen worden de maatregelen van het RIVM gehanteerd. 

 

Ja, ik doe mee!

Klik hier om je op te geven

“Het was heel waardevol om aan de themadag “Ervaringen delen” mee te doen. Onder begeleiding en met de juiste vragen van Diana kwamen we al vrij snel tot diepgaande gesprekken.

Het was inspirerend om elkaars verhalen te horen en je eigen verhaal te delen. Zo leerden we van elkaar. Ook nu nog met het contact in de app-groep gaat het vragen stellen en delen van ervaringen door en dat is heel fijn.”

Mirjam - 48 jaar

Lezingen

vrouw-uit-de-kast-lezing

Diana geeft zowel openbare lezingen als lezingen voor bedrijven. Ze is een enthousiaste, open, gedreven en ervaren spreker. Diana geeft zowel inspiratie lezingen als informatieve lezingen. Ze spreekt graag over haar expertise: het normaliseren van anders zijn. Ze prikkelt je, tijdens deze lezingen, om naar je eigen normaalbeeld, houding en (ver)oordelen te kijken. Waardoor je na afloop net wat rijker naar huis toe gaat.

Laat je inspireren door Diana haar levensverhaal. Tijdens een inspiratielezingen neemt ze je volledig mee in haar verhaal. Diana spreekt openlijk over haar periode in de kast, haar coming out en de periode daarna. Haar verhaal is heftig, open en met een portie gezonde humor. Luisteraars blijven tot aan het einde geboeid luisteren en worden door haar echt aan het denken gezet.

Geinteresseerd in een lezing voor jouw bedrijf? Neem hier contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!