Workshops en themadagen - Vrouw uit de Kast

Themadagen, workshops en lezingen

Regelmatig geeft Diana in kleine groepjes workshops en themamiddagen. Het is heel fijn om een dag(deel) aan de slag te gaan met jouw thema en om andere vrouwen hierbij te ontmoeten die op dat moment hetzelfde meemaken als jij. Ook verzorgd Diana lezingen op locatie en voor bedrijven.

vrouw-uit-de-kast-coaching

Thema- en ontmoetings dagen

Alle thema- en ontmoeting dagen worden in kleine groepjes, in het rustige en bosrijke gebied van Buurse gegeven.

Alle tarieven zijn inclusief btw en voor particulieren. Voor bedrijven neem hier contact op. 

(uiteraard zijn alle bijeenkomsten volgens de richtlijnen van het RIVM)

Ontmoetingsdag: Ervaringen delen  *nog 1 plek beschikbaar*

Datum: 23-10-2020
Tijd: 10 – 17 uur
Locatie: Buurse (Overijssel)
Prijs: normaal € 225,-
Nu: € 175,- incl. koffie/thee en lunch 


Deze dag staat in het teken van (h)erkenning en ervaringen delen. Er is niets zo fijn als met iemand praten die hetzelfde meemaakt of heeft meegemaakt als jij. Gedurende de dag werken we met verschillend gespreksthema’s, oefeningen en opdrachten allemaal in het kader van ervaringen delen. Steeds zal je andere vrouwen spreken, waardoor jouw eigen situatie steeds duidelijker voor jezelf zal worden.  Wat je situatie ook is, alle vrouwen in- en uit de kast zijn welkom!

De dag wordt geleid door een professionele geaardheidscoach en uiteraard is er ruimte voor het stellen van individuele vragen. 

 

Ja, ik doe mee!

Klik hier om je op te geven

Lezingen

vrouw-uit-de-kast-lezing

Diana geeft zowel openbare lezingen als lezingen voor bedrijven. Ze is een enthousiaste, open, gedreven en ervaren spreker. Diana geeft zowel inspiratie lezingen als informatieve lezingen. Ze spreekt graag over haar expertise: het normaliseren van anders zijn. Ze prikkelt je, tijdens deze lezingen, om naar je eigen normaalbeeld, houding en (ver)oordelen te kijken. Waardoor je na afloop net wat rijker naar huis toe gaat.

Laat je inspireren door Diana haar levensverhaal. Tijdens een inspiratielezingen neemt ze je volledig mee in haar verhaal. Diana spreekt openlijk over haar periode in de kast, haar coming out en de periode daarna. Haar verhaal is heftig, open en met een portie gezonde humor. Luisteraars blijven tot aan het einde geboeid luisteren en worden door haar echt aan het denken gezet.

Geinteresseerd in een lezing voor jouw bedrijf? Neem hier contact op voor de mogelijkheden.