Workshops en lezingen - Vrouw uit de Kast

Themadagen, workshops en lezingen

Regelmatig geeft Diana in kleine groepjes workshops en themamiddagen. Het is heel fijn om een dag(deel) aan de slag te gaan met jouw thema en om andere vrouwen hierbij te ontmoeten die op dat moment hetzelfde meemaken als jij. Ook verzorgd Diana lezingen op locatie en voor bedrijven.

vrouw-uit-de-kast-coaching

Thema- en ontmoetings dagen

Alle thema- en ontmoeting dagen worden in kleine groepjes, in het rustige en bosrijke gebied van Buurse gegeven.

Alle tarieven zijn inclusief btw en voor particulieren. Voor bedrijven neem hier contact op. 

(uiteraard zijn alle bijeenkomsten volgens de richtlijnen van het RIVM)

Thema-dag: Vrouw in de kast

Datum: maandag 28-9-2020
Tijd: 10 – 17 uur
Locatie: Buurse (Overijssel)
Prijs: normaal € 225,-
Nu: € 175,- incl. koffie/thee met lekkers en ’s middags een heerlijke verse biologische lunch 

Deze dag is speciaal voor vrouwen die twijfels hebben over hun geaardheid.

In een veilige omgeving maak je de eerste stappen in jouw ontdekkingstocht naar wie jij nu echt bent. Je gaat met diverse opdrachten aan de slag om meer duidelijkheid te krijgen over jouw situatie. Je kunt je ervaring delen met andere vrouwen en je krijgt professionele coaching van een geaardheidscoach.

Aan het einde van de dag zal je meer duidelijkheid hebben gekregen over jouw situatie. Heb je op papier wat jij nu echt wilt en kun je de mogelijkheden zien die er voor jouw liggen. Kortom een waardevolle dag die je echt verder gaat brengen. 

Ja, ik doe mee!

Klik hier om je op te geven

Thema-dag: Vrouw uit de kast

Datum: 22-9-2020
Tijd: 10 – 17 uur
Locatie: Buurse (Overijssel)
Prijs: normaal € 225,-
Nu: € 175,- incl. koffie/thee met lekkers en ’s middags een heerlijke verse biologische lunch 

Deze thema middag is speciaal voor vrouwen die onlangs uit de kast zijn gekomen. 

Wanneer je net uit de kast bent gekomen veranderd er een hoop in je leven. Deze dag gaan we kijken hoe jij je leven nu precies wilt invullen. We kijken naar welke behoeften en mogelijkheden er voor jou zijn. En welke patronen en strategieën je belemmerd hebben om echt met je hart te leven.

Diana neemt je mee in de verschillen tussen en hetero en lesbisch leven. Wat er nu voor jou als lesbienne veranderd is en er is genoeg ruim om al je vragen te stellen. Tijdens deze thema-dag nemen we ook uitgebreid te tijd om met behulp van thema’s, onderling ervaringen uit te wisselen. Een hele waardevolle dag waarbij je richting leert geven aan wat jij nu echt wilt in dit leven. 

Ja, ik doe mee!

Klik hier om je op te geven

Ontmoetingsdag: Ervaringen delen 

Datum: 23-10-2020
Tijd: 10 – 17 uur
Locatie: Buurse (Overijssel)
Prijs: normaal € 225,-
Nu: € 175,- incl. koffie/thee met lekkers en ’s middags een heerlijke verse biologische lunch 

Speciaal voor alle vrouwen die twijfels hebben of (ooit) hebben gehad over hun geaardheid. Wat je situatie ook is, alle vrouwen in en uit de kast zijn welkom!

Deze dag staat in het teken van (h)erkenning en ervaringen delen. Er is niets zo fijn als met iemand praten die hetzelfde meemaakt of heeft meegemaakt als jij. Gedurende de dag werken we met verschillend gespreksthema’s, oefeningen en opdrachten allemaal in het kader van ervaringen delen. Steeds zal je andere vrouwen spreken, waardoor jouw eigen situatie steeds duidelijker voor jezelf zal worden.  

De dag wordt geleid door een professionele geaardheidscoach en uiteraard is er ruimte voor het stellen van individuele vragen. 

 

Ja, ik doe mee!

Klik hier om je op te geven

Lezingen

vrouw-uit-de-kast-lezing

Diana geeft zowel openbare lezingen als lezingen voor bedrijven. Ze is een enthousiaste, open, gedreven en ervaren spreker. Diana geeft zowel inspiratie lezingen als informatieve lezingen. Ze spreekt graag over haar expertise: het normaliseren van anders zijn. Ze prikkelt je, tijdens deze lezingen, om naar je eigen normaalbeeld, houding en (ver)oordelen te kijken. Waardoor je na afloop net wat rijker naar huis toe gaat.

Laat je inspireren door Diana haar levensverhaal. Tijdens een inspiratielezingen neemt ze je volledig mee in haar verhaal. Diana spreekt openlijk over haar periode in de kast, haar coming out en de periode daarna. Haar verhaal is heftig, open en met een portie gezonde humor. Luisteraars blijven tot aan het einde geboeid luisteren en worden door haar echt aan het denken gezet.

Geinteresseerd in een lezing voor jouw bedrijf? Neem hier contact op voor de mogelijkheden.