Themadagen, workshops en lezingen

Regelmatig geeft Diana in kleine groepjes workshops en themamiddagen. Het is heel fijn om een dag(deel) aan de slag te gaan met jouw thema en om andere vrouwen hierbij te ontmoeten die op dat moment hetzelfde meemaken als jij. Ook verzorgd Diana lezingen op locatie en voor bedrijven.

vrouw-uit-de-kast-coaching

Agenda

 

“Het was heel waardevol om aan de themadag “Ervaringen delen” mee te doen. Onder begeleiding en met de juiste vragen van Diana kwamen we al vrij snel tot diepgaande gesprekken.

Het was inspirerend om elkaars verhalen te horen en je eigen verhaal te delen. Zo leerden we van elkaar. Ook nu nog met het contact in de app-groep gaat het vragen stellen en delen van ervaringen door en dat is heel fijn.”

Mirjam - 48 jaar

Ontmoetingsdag:  De dag om ervaringen te delen met andere vrouwen.  

Datum: zaterdag 5 maart 2022
Tijd: 10 – 16.00 uur
Locatie: Boekelo (Overijssel)
Prijs: € 145,- incl. koffie/thee en lunch 


Deze dag zijn  alle vrouwen  met biseksuele of lesbische gevoelens of twijfels hierover welkom. Het maakt niet uit of deze gevoelens helemaal nieuw voor je zijn, dat je al een tijd gevoelens hebt voor een vrouw, of je er voor jezelf uit bent dat je biseksueel of lesbisch bent. Zowel vrouwen met (hetero of lesbische) relatie als zonder relatie zijn welkom. Kortom deze dag is voor  iedereen die nu of de afgelopen jaren te maken heeft gehad met twijfels over haar geaardheid.

Je leert deze dag andere vrouwen kennen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten als jij. Deze dag staat in het teken van (h)erkenning en ervaringen delen. Er is niets zo fijn als met iemand praten die hetzelfde meemaakt als jij.

Gedurende de dag werken we met verschillend gespreksthema’s, oefeningen en opdrachten allemaal in het kader van ervaringen delen en gelijkgestemden ontmoeten. Na afloop zorgt Diana ervoor dat jullie met elkaar in contact kunnen blijven d.m.v. een groeps-app (uiteraard als je dit wilt).

De dag wordt geleid door een professionele geaardheidscoach en uiteraard is er ruimte voor het stellen van individuele vragen. 

 

Ja, ik doe mee!

Klik hier om je op te geven

Alle thema- en ontmoeting dagen worden in kleine groepjes, in het rustige gebied van Boekelo gegeven.

Alle tarieven zijn inclusief btw en voor particulieren. Voor bedrijven neem hier contact op. 

(uiteraard zijn alle bijeenkomsten volgens de richtlijnen van het RIVM)

“Samen met zes andere lesbische vrouwen de themadag ‘ervaringen delen’ bij Diana gevolgd. Wat in de communicatie vooraf al merkbaar is en bij binnenkomst meteen opvalt, is de prettige sfeer. Diana voelde onze zenuwen goed aan en ze hielp me prettig om die er te laten zijn en tegelijkertijd ook te helpen om het te laten varen zodat ik nog meer uit de dag mee kon nemen.

Diana bouwt de dag helder op, is zelf open over haar verleden en huidige leven. Ik vind het heel prettig dat ze zo persoonlijk en hartelijk is. Ze kan goed doorvragen en hielp me daardoor bij de pijnlijke punten uit te komen. Ik vond het fijn dat de dag met zes anderen was. Ik kon heel vaak gewoon luisteren en als ik niets wilde zeggen was dat ook goed.

Ik vond het zo spannend dat ik stotterend en struikelend mijn verhaal deed. Maar het leek wel alsof niemand het doorhad, de sfeer was zo fijn en voelde zo veilig dat ik echt mezelf kon zijn. Iets wat ik mezelf vaak niet eens toesta. Deze dag was als een warm bad. Het heeft me zoveel geholpen om elke keer mijn gevoel op te zoeken. Elke keer alle gevoelens van verdriet, angst, frustratie enz. er te laten zijn en mezelf bij de hand te nemen i.p.v. tegen mezelf te vechten.

Gerrita - 29 jaar

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Heb je lesbische of biseksuele gevoelens die je nog nooit eerder hebt gevoeld?

Ben je getrouwd met een man maar verliefd geworden op een vrouw?

Of twijfel je na jaren (huwelijk) ineens of je wel hetero bent? 

Laat deze 7 gratis video's jou direct verder helpen!

You have Successfully Subscribed!