Stellen - Vrouw uit de Kast

Coaching voor stellen

Wanneer één van de partner, in een hetero relatie, twijfels krijgt over haar/zijn geaardheid kan dit voor veel twijfel zorgen. Zowel binnen de relatie,  binnen jullie gezin als voor jou als persoon. Diana zal jullie beide, gezamenlijk en/of individueel, coachen om duidelijk te krijgen over jullie situatie en toekomt samen. 

Diana coacht als geaardheidscoach stellen waarbij beide partners het beste willen, voor zichzelf en voor de ander. Diana leert hen keuzes te maken met hun hart en te kiezen voor een leven wat echt bij ze past en waar zij echt gelukkig van worden. 

Daarnaast coacht Diana regelmatig lesbische stellen waarvan één of beide partners voorheen uit een hetero relatie kwam(en). Een lesbisch relatie is niet altijd te vergelijken met een hetero relatie. Daarnaast is er een groot verschil voor vrouwen die al vanaf hun puberteit uit de kast zijn en vrouwen die op latere leeftijd uit de kast zijn gekomen.  Hierdoor kan een lesbische relatie, zeker in het begin, soms wat stroef verlopen. Diana leert je de verschillen en hoe je hiermee kunt omgaan. 

Maak hieronder een afspraak voor een adviesgesprek:

Ontvang gratis 7 tips:

Als vrouw verliefd op een vrouw!


Deze tips gaan je zeker verder helpen als:

* Je voor het eerst verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je lesbische of biseksuele gevoelens hebt die je nog nooit eerder hebt gevoeld.
* Je getrouwd bent met een man maar verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je na jaren (huwelijk) ineens twijfelt of je wel hetero bent.  

Geen tips ontvangen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl