Coaching stellen

Coaching speciaal voor stellen waarvan 1 van de partners lesbische, biseksuele of homoseksuele gevoelens heeft. Voor stellen die twijfelen over een open relatie. En voor lesbische stellen met struggles of relatieproblemen. Jullie willen het beste voor jezelf én voor de ander.

Wanneer één van de partners, in een hetero relatie, twijfels krijgt over haar/zijn geaardheid kan dit voor veel twijfel zorgen. Zowel binnen de relatie,  binnen jullie gezin als voor jou als persoon.

De meeste stellen hebben maar één doel: er samen uitkomen. Samen een keuze maken welke goed is voor jullie allebei én voor jullie gezin. Of de keuze nu bij elkaar blijven, scheiden of een andere mogelijkheid is, voorop staat wat goed is voor jullie allebei.

Diana coacht als geaardheidscoach stellen waarbij beide partners het beste willen, voor zichzelf én voor de ander. De gesprekken kunnen zowel gezamenlijk als individueel plaats vinden. Zowel hier op de praktijk of via videobellen.

Diana is expert op het gebied van homoseksualiteit, biseksualiteit en lesbische gevoelens in een hetero relatie. Maak gebruik van haar expertise om samen tot een besluit te komen waar jullie beide echt achter staan.

Wie helpt Diana?

Boek je afspraak

Plan direct je afspraak in de agenda van Diana.

In het kort: wie is Diana?

Diana is een vrouw net als jij!

Een vrouw die jaren heeft geworsteld met haar geaardheid en identiteit. Nu is ze gelukkig met wie ze is en het leven wat ze leeft. Dit is ook voor jou weggelegd!

Diana (1984) is een vrolijke, positieve coach met een sterk analytisch vermogen in combinatie met een goede dosis humor.

Ze zal snel de vinger op de zere plek leggen en is doortastend in haar  vraagstellingen. Dit alles op een evenwichtige, rustige en zorgzame wijze.

Plan nu je afspraak in