Stellen: er samen uit komen.

Wanneer één van de partners, in een hetero relatie, twijfels krijgt over haar/zijn geaardheid kan dit voor veel twijfel zorgen. Zowel binnen de relatie,  binnen jullie gezin als voor jou als persoon.

De meeste stellen hebben maar één doel: er samen uitkomen. Samen een keuze maken welke goed is voor jullie allebei én voor jullie gezin. Of de keuze nu bij elkaar blijven, scheiden of een andere mogelijkheid is, voorop staat wat goed is voor jullie allebei.

Diana coacht als geaardheidscoach stellen waarbij beide partners het beste willen, voor zichzelf én voor de ander. De gesprekken kunnen zowel gezamenlijk als individueel plaats vinden. Zowel hier op de praktijk of via videobellen.

Diana is expert op het gebied van homoseksualiteit, biseksualiteit en lesbische gevoelens in een hetero relatie. Maak gebruik van haar expertise om samen tot een besluit te komen waar jullie beide achter staan.

Maak hieronder een afspraak:

Geen vragen over geaardheid maar wel relatie-uitdagingen én willen jullie gecoacht worden door Diana? Dit kan natuurlijk! Lees hier meer over Diana en haar manier van coachen of maak hierboven een afspraak.

Ook coacht Diana lesbische stellen waarvan één of beide partners voorheen uit een hetero relatie kwam(en). Een lesbisch relatie is niet altijd te vergelijken met een hetero relatie. Daarnaast is er een groot verschil voor vrouwen die al vanaf hun puberteit uit de kast zijn en vrouwen die op latere leeftijd uit de kast zijn gekomen.  Hierdoor kan een lesbische relatie, zeker in het begin, soms wat stroef verlopen. Diana leert je de verschillen en hoe je hiermee kunt omgaan. 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Heb je lesbische of biseksuele gevoelens die je nog nooit eerder hebt gevoeld?

Ben je getrouwd met een man maar verliefd geworden op een vrouw?

Of twijfel je na jaren (huwelijk) ineens of je wel hetero bent? 

Laat deze 7 gratis video's jou direct verder helpen!

You have Successfully Subscribed!