Zoenen met een vrouw

9 | Zoenen met een vrouw

Een aantal weken later hadden we een feestje van de voetbalclub. Met wat drankjes op waren we met elkaar aan het dans, waarna Do mij meenam naar buiten. Ik wist niet wat me overkwam! Ik zag totaal niet aankomen dat zij misschien ook gevoelens voor mij zou hebben! Buiten gaf ze aan dat ze mij een hele leuke vrouw vindt, maar eigenlijk niet op vrouwen valt. Het was voor mij een vrij verwarrende, maar ergens ook herkenbare boodschap. Ondanks dat pakte ze mijn hand en trok me dichter naar haar toe. Ik voelde hoe de zenuwen door mijn lichaam gierde. Ik keek even snel om me heen of niemand ons zag. Er was gelukkig niemand buiten. Ze kwam langzaam met haar gezicht naar het mijne. Voordat ik het doorhad waren we met elkaar aan het zoenen. Het was net zo fijn als het in mijn fantasie was geweest. Het was zo anders als met een man. Het was zacht en fijn en teder en mijn lichaam hunkerde naar meer. Ik was blij dat zij het initiatief had genomen, want een vrouw versieren? Nee dat kon ik echt niet!

De volgende ochtend werd ik wakker met een grote glimlach op mijn gezicht, was dit echt gebeurd? Eigenlijk was ik op dat moment helemaal niet zo bezig met de vraag of ik nou met de vraag of ik nou lesbisch was of bi. Ik was verliefd en wilde bij haar zijn, dat was het belangrijkste.

De keren dat ik haar daarna op de voetbaltraining zag was er een duidelijke spanning tussen ons. Ondanks dat deden we beide of er niks gebeurd was. Tot we op het volgende feestje weer een drankje op hadden en samen stonden te zoenen. Ik was helemaal verliefd en wilde dit ook naar haar uitspreken. Een paar dagen later had ik afgesproken om na de voetbalwedstrijd samen met haar een drankje te doen. Ergens in een cafeetje dronken we samen een kopje thee. De zenuwen gierde wederom door mijn lichaam. Ik vond haar zo mooi, maar durfde amper naar haar te kijken of oogcontact te maken. Eigenlijk wilde ik haar gewoon mee naar buiten nemen en met haar zoenen, maar daarvoor waren we hier niet gekomen. Alles in mijn lichaam schreeuwde dat ik het niet wilde vertellen. Toch raapte ik al mijn moed bij elkaar en met klamme handjes van de zenuwen kwam het hoge woord eruit “Ik ben verliefd op je”

Mijn persoonlijke verhaal Stella Heman Geaardheidscoach

Lees de blogserie met mijn persoonlijke verhaal

15 + blogs over de zoektocht naar mijn geaardheid.

Hoe kan ik je helpen?

Vrouw uit de Kast is er voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid of lesbische vrouwen die vastlopen in hun leven. Ik sta naast je in je zoektocht naar je gevoelens. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 500 vrouwen mogen begeleiden met allerlei vraagstukken rondom geaardheid.

Ik help je op de volgende manieren:

Persoonlijke begeleiding
Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding tijdens een 1-op-1 traject. Wil je dit, dan kun je een vrijblijvende matchcall inplannen in mijn online agenda.

Online programma: ben ik lesbisch
Het online programma -ben ik lesbisch- is het meest complete programma voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid. In je eigen tempo ga je op onderzoek.

Gratis
Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring gratis met je te delen.

Vrouw uit de Kast Podcast

In de Vrouw uit de Kast Podcast vertel ik je alles over hoe je erachter komt of je op vrouwen valt en hoe het gaat na je coming-out. Verder leer ik je alles over kiezen met je gevoel, flirten & daten, lesbische seks en lesbische relaties.

Interviews lesbische vrouwen

In de rubriek lesbische verhalen lees je de verhalen van verschillende vrouwen die openhartig over hun coming-out verhaal met jou delen. Ze doen dit omdat ze zelf hebben ondervonden hoe fijn het is als je verhalen van andere vrouwen kunt lezen die hetzelfde meemaken als jij. Zodat je bepaalde dingen kunt herkennen, en je gaat beseffen dat je niet de enige bent die dit overkomt en hiermee worstelt.

100 + blogs

Je vindt meer dan 100 blogs op mijn website met waardevolle tips en adviezen. Je vindt hier zowel ervaringsverhalen als blogs waarin ik mijn kennis met je deel.

Volg je mij al op Instagram?

Via mijn Instagram deel ik waardevolle tips en stories om je te inspireren!