Hoe versier ik een leuke lesbische vrouw

Hoe versier ik een leuke vrouw: handige tips!

Bij hetero’s ligt de verwachting bij het versieren vaak duidelijk bij de man. De man stapt op de vrouw af, de man vraagt de vrouw op date en de man betaalt de eerste date. Maar hoe werkt dat als je lesbisch bent? Wie stapt op wie af? En – als jij een vrouw leuk vindt: hoe versier je haar? In deze blog ga ik hier dieper op in.

De bal ligt bij jou!

Als je een leuke vrouw ziet of ontmoet, of dit nu in een café, op een feest of op de sportvereniging is, is het aan jou om te gaan jagen. Het is niet zo dat deze vrouw direct doorheeft dat je haar leuk vindt; je zal hier iets voor moeten doen. Het initiatief moet vanuit jou komen.

Is dit moeilijk? Dat klinkt wel zo, maar is het eigenlijk helemaal niet. De eerste keer zal het spannend zijn, maar eigenlijk is het ontzettend simpel. Er zijn verschillende manieren om een vrouw te versieren. Bijvoorbeeld door oogcontact te maken, direct op haar af te stappen of bepaalde versiertrucs te gebruiken.

Maak oogcontact met haar

Kijk haar aan. En kijk of ze naar jou kijkt. Dit gevoel herken je misschien wel vanuit de bus. Iemand staart je aan en – of je het nou wil of niet – je bent je er bewust van en kijkt terug. Nu komt stap twee: je laat haar weten dat je haar niet zomaar aangaapt, maar dat je haar leuk vindt. Hoe? Je laat je mooiste, leukste glimlach zien en kijkt weer weg. Je zal merken dat als ze geïnteresseerd is, ze ook naar jou blijft kijken. Je mag rustig een beetje met haar flirten.

Lees verder na dit blok

Online cursus:
Flirten & Daten voor lesbische vrouwen

Cursus Flirten & Daten voor lesbische vrouwen

Leer beter flirten en daten (voor lesbische vrouwen). Leer alles over flirten, offline daten, online daten, rode vlaggen, communicatie, een ander afwijzen en nog veel meer in deze waardevolle cursus!

Stap op haar af

Als je hebt gemerkt dat deze vrouw geïnteresseerd in je is, kun je overgaan op de volgende stap. Misschien wel de spannendste stap, letterlijk en figuurlijk. Je stapt op haar af! En nu hoef je alleen op zoek naar een aanknopingspunt voor dat eerste gesprek. Ook dit hoeft niet moeilijk te zijn. Zie je dat haar drankje bijna op is? Vraag haar of je een drankje voor haar mag kopen. Vind je haar outfit mooi? Geef haar een compliment!

Weet je niet wat je moet zeggen? Ga dan recht op je doel af. Zeg bijvoorbeeld ‘Wat zie jij er super leuk uit! Wil je even met me dansen?’

Zie ook: Hoe neem je initiatief tijdens een date?

Wees jezelf

Dit zijn slechts wat voorbeelden van hoe je een vrouw kunt versieren. Ik kan er zo nog tig verzinnen, maar daar gaat het niet om. Bij versieren is het belangrijk dat je jezelf bent, en dat de manier van versieren past bij jou. Als jij jezelf daarin durft te zijn, laat je deze vrouw direct zien wie jij echt bent. Zonder masker, zonder imago dat je hoog probeert te houden. Alleen op zo’n manier is jullie eerste ontmoeting een basis voor meer.

Neem bijvoorbeeld versiertrucs. Zoek het op op Google en je vindt een waslijst aan slimme versiertrucs. Over het algemeen ben ik hier geen fan van, omdat dit niet iets is wat je zelf hebt bedacht. Je bent dan niet jezelf meer. Overigens is het wel zo dat deze versiertrucs bij sommige vrouwen heel goed passen. In zo’n geval: absoluut doen.

Hoe versier je een lesbische vrouw?

Call to action

In de marketingwereld gebruiken we de term call to action. Een call to action is een manier om bezoekers op je website een gewenste actie te laten ondernemen. Wat dit met versieren te maken heeft? Eigenlijk alles!

Als je een vrouw hebt versierd en zelfs een gesprek hebt aangeknoopt, is het zonde als je het hierbij laat. Want vaak gaat het juist mis door afscheid van elkaar te nemen zonder verdere acties te ondernemen. Zonde!

Merk je aan het eind van jullie gesprek dat je deze vrouw echt heel leuk vindt? Laat haar dan niet lopen. Vraag om haar nummer en zeg dat je haar morgen zal appen. Dit klinkt eng, maar op dit punt heb je haar ook al durven aanspreken. Je weet dus dat je het kan! En zo heeft jouw versierpoging ook echt een effect voor de toekomst.

Wil je meer leren over versieren? In mijn online cursus ‘Flirten en daten voor lesbische vrouwen’ leer ik je in 7 modules alles over daten met vrouwen zodat je nu eindelijk echt succes gaat hebben bij de vrouwen!

Online cursus:
Flirten & Daten voor lesbische vrouwen

Cursus Flirten & Daten voor lesbische vrouwen

Leer beter flirten en daten (voor lesbische vrouwen). Leer alles over flirten, offline daten, online daten, rode vlaggen, communicatie, een ander afwijzen en nog veel meer in deze waardevolle cursus!