Val ik op mannen of op vrouwen? Mijn persoonlijke verhaal

2 | Val ik op vrouwen? Of op mannen?

Ondanks dat ik duidelijk niet verliefd was (bleef ik mezelf voorhouden) op Mieke vond ik het wel heel fijn om haar vaker te zien. Via de gezamenlijke vriendin zorgde ik dat ik haar steeds vaker kon zien. Zo nonchalant mogelijk probeer ik dan te informeren of Mieke toevallig ook meeging naar een feestje. Als ze meeging zorgde ik natuurlijk altijd dat ik ook van de partij was.

Op een gegeven moment was deze gezamenlijke vriendin jarig en was ik er vrijwel zeker van dat Mieke ook zou komen. Bij binnenkomst zag ik haar al staan en maakte mijn hart een sprongetje. Tijdens het feestje flirten we wat met elkaar. Niet op een hele duidelijke manier, wat mij betreft viel dit nog prima onder het kopje “vriendschap”. We maakte echter net iets vaker oogcontact en raakte elkaar net iets langer aan dan noodzakelijk was. Tegen het einde van het feestje hadden we beide een aantal drankjes op en waren we in een jolige stemming. Ze vroeg aan mij of ik haar op de fiets naar het station kon brengen. Ze woonde samen met haar vriendin in een andere stad en moest de trein halen. Als ze zou lopen zou ze de laatste trein missen. Natuurlijk aarzelde ik geen moment! Spring maar achterop bij mij!

Op de fiets voelde ik me fijn, alsof het zo klopte….Ik voelde haar armen om mij heen en voelde me alsof dingen op z’n plek vielen. Eenmaal op het station leunde ze nonchalant tegen het bord met de vertrektijden. Ze keek me speels aan en ging met haar handen door mijn haar. Ik voelde dat ik in vuur en vlam stond. Ik voelde me nieuwsgierig, zenuwachtig en opgewonden tegelijkertijd. Ondanks de nodige drankjes gierde de zenuwen door mijn lichaam. Langzaam kwamen onze hoofden dichter bij elkaar….maar juist voor het moment dat we zouden zoenen nam ik een stap naar achteren. Dit kon toch helemaal niet?!

Opeens namen mijn gedachten het weer over van mijn gevoel. “Ik ben hetero en heb een fijne relatie met een man”, “Wat een onzin allemaal, ik ben toch niet lesbisch?” Ik had zoveel redenen waarom ik niet lesbisch zou kunnen zijn! Ik gaf haar een knuffel en liep verward terug naar mijn fiets.

Mijn persoonlijke verhaal Stella Heman Geaardheidscoach

Lees de blogserie met mijn persoonlijke verhaal

15 + blogs over de zoektocht naar mijn geaardheid.

Hoe kan ik je helpen?

Vrouw uit de Kast is er voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid of lesbische vrouwen die vastlopen in hun leven. Ik sta naast je in je zoektocht naar je gevoelens. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 500 vrouwen mogen begeleiden met allerlei vraagstukken rondom geaardheid.

Ik help je op de volgende manieren:

Persoonlijke begeleiding
Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding tijdens een 1-op-1 traject. Wil je dit, dan kun je een vrijblijvende matchcall inplannen in mijn online agenda.

Online programma: ben ik lesbisch
Het online programma -ben ik lesbisch- is het meest complete programma voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid. In je eigen tempo ga je op onderzoek.

Gratis
Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring gratis met je te delen.

Vrouw uit de Kast Podcast

In de Vrouw uit de Kast Podcast vertel ik je alles over hoe je erachter komt of je op vrouwen valt en hoe het gaat na je coming-out. Verder leer ik je alles over kiezen met je gevoel, flirten & daten, lesbische seks en lesbische relaties.

Interviews lesbische vrouwen

In de rubriek lesbische verhalen lees je de verhalen van verschillende vrouwen die openhartig over hun coming-out verhaal met jou delen. Ze doen dit omdat ze zelf hebben ondervonden hoe fijn het is als je verhalen van andere vrouwen kunt lezen die hetzelfde meemaken als jij. Zodat je bepaalde dingen kunt herkennen, en je gaat beseffen dat je niet de enige bent die dit overkomt en hiermee worstelt.

100 + blogs

Je vindt meer dan 100 blogs op mijn website met waardevolle tips en adviezen. Je vindt hier zowel ervaringsverhalen als blogs waarin ik mijn kennis met je deel.

Volg je mij al op Instagram?

Via mijn Instagram deel ik waardevolle tips en stories om je te inspireren!