Gratis webinar

Gevoelens voor een vrouw, maar getrouwd met een man.

Dit webinar is voor alle vrouwen die verliefd zijn geworden op een vrouw, maar een relatie hebben met een man.

Ook voor vrouwen die om andere redenen twijfelen over hun geaardheid. 

Waarschijnlijk heb je 101 vragen:

  • Zijn er meer vrouwen zoals ik?
  • Hoe kan ik nu ineens verliefd worden op een vrouw?
  • Moet ik het mijn man vertellen?
  • Wat is de oplossing voor mijn situatie?
  • Kan ik deze gevoelens niet gewoon negeren?

Als je dit herkent, kom dan naar het gratis Webinar. Je krijgt antwoord op een heleboel vragen. Ook zal Diana je meenemen in haar verhaal van 12 jaar in de kast, 2 heterohuwelijken en alle vragen en twijfels die zij toen had.

Je mag jezelf anoniem inschrijven als je dat prettig vindt.

Naast heel veel informatie, krijg je ook de gelegenheid om alle vragen te stellen die je hebt.

 

Diana Arkeveld

Diana Arkeveld

Diana (1984) is een vrolijke, positieve vrouw met een sterk analytisch vermogen in combinatie met een goede dosis humor. Ze zal snel de vinger op de zere plek leggen en is doortastend in haar  vraagstellingen. Dit alles op een evenwichtige, rustige en zorgzame wijze.

Diana is van oorsprong hbo-verpleegkundige. Ze heeft tien jaar lang mensen gecoacht en opgeleid in een ander vakgebied. Sinds 2019 werkt zij als geaardheidscoach voor o.a. Vrouw uit de kast.

Haar persoonlijke levensgeschiedenis is een tikkeltje turbulent te noemen. Ze trouwde al jong met haar haar eerste man. Kwam in het christelijke leven terecht en toen haar eerste huwelijk verbroken werd trouwde ze vrij snel opnieuw met haar tweede man. Uit dit huwelijk kwamen twee kinderen. Tijdens dit webinar zal ze je meer vertellen over haar zoektocht omtrent haar gevoelens voor vrouwen en hoe ze uiteindelijk haar coachpraktijk heeft opgezet om andere vrouwen die met dezelfde gevoelens worstelen te helpen.

Gratis Webinar

Gevoelens voor een vrouw, maar getrouwd met een man.