Gratis videoserie: heb jij lesbische of biseksuele gevoelens?

Biseksuele of lesbische gevoelens in een hetero relatie? Dan zijn deze  7 waardevolle video’s boordevol informatie echt iets voor jou.

Ontdek:

  • Ontdek waarom je niet de enige vrouw bent die met deze gevoelens worstelt.
  • Je ontdekt welke signalen erop wijzen dat je op vrouwen ‘zou kunnen vallen
  • Hoe ga je om met gevoelens van spijt, schuld en schaamte?
  • Hoe zit dat nu met de gevoelens die je hebt voor je man?
  • Ontdek welke stappen je nu kunt zetten

* Uiteraard gaan we voorzichtig om met jouw gegevens. Het kan zijn dat je meer waardevolle tips of informatie ontvangt in de toekomst. Wil je dit niet dan meld je je eenvoudig weer af. 

“Heel blij met de videoserie”

Ik was heel blij met de videoserie van Diana. Het heeft mij geholpen bij de eerste stappen in mijn zoektocht naar of ik op vrouwen vielen.
Jessica van het Hooge

Over Diana

Diana is een vrouw net als jij! Een vrouw die jaren heeft geworsteld met haar geaardheid en identiteit. Nu is ze gelukkig met wie ze is en het leven wat ze leeft. Dit is ook voor jou weggelegd!

In deze video heeft Diana al haar kennis en ervaring gebundeld om je gratis op weg te helpen.

Heb je vragen tijdens het bekijken van de cursus of wil je iets met Diana delen? Stel je vraag onder de video en je krijgt vlot een reactie.

Schrijf je nu in

Download gratis deze videoserie met 7 waardevolle video’s. Voorkom dat je te lang blijft worstelen met je gevoelens. Heb je vragen, dan kun je deze anoniem stellen bij de cursus. Ik reageer altijd op je berichtje.