Start hier …

Deze pagina is het startpunt voor de zoektocht naar jouw geaardheid. In mijn coachingspraktijk zie ik elke dag weer hoe spannend het is om te starten met deze zoektocht. Daarom heb ik een aantal gratis producten voor je klaarstaan die je kunt lezen en bekijken in je eigen veilige omgeving. Zonder enige vorm van verplichting. Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd mailen via diana@vrouwuitdekast.nl. Ik behandel je mail altijd vertrouwelijk en je ontvangt binnen 2 werkdagen altijd een persoonlijke reactie van mij terug.

Gratis ebook:
twijfel je of je op vrouwen valt?

Download gratis het ebook ’twijfel je of je op vrouwen valt’. Speciaal voor vrouwen (van alle leeftijden) met twijfels over lesbische of biseksuele gevoelens.

Reken definitief af met je twijfels en start direct met je zoektocht. Dit is het meest complete e-book wat je online vindt.

Gratis minicursus:
kickstart je lesbische liefdesleven

Schrijf je direct in voor de minicursus: kickstart je lesbische liefdesleven en ontvang de komende drie dagen GRATIS superpraktische tips van Diana.

Je krijgt toegang tot video’s met tips over online en offline contact leggen met een vrouw, de eerste begroeting tijdens de date en praktische do’s and don’ts tijdens de eerste date.

Blogserie: mijn persoonlijke verhaal

Toen ik gevoelens voor vrouwen kreeg in mijn hetero huwelijk, dacht ik dat ik de enige op deze wereld was met deze gevoelens. Nergens kon ik ervaringen van vrouwen vinden die net als ik ineens twijfelden aan hun geaardheid. Speciaal voor jou heb ik mijn verhaal opgeschreven en gebundeld in 20 blogs.

In blog 1 t/m 20 lees je mijn persoonlijke verhaal: mijn 12 jaar in de kast, mijn coming out in mijn tweede hetero huwelijk en over de periode daarna.