Familie opstellingen

Krijg inzicht in onderliggende patronen

Krijg inzicht in je patronen

Krijg door een familieopstelling inzicht in je (onbewuste) patronen, belemmeringen en overtuigingen.

Doorbreek belemmerende patronen

Doorbreek je belemmerende patronen waardoor je weer stappen durft te gaan zetten.

Letterlijk in beeld

Een familieopstelling maakt het onzichtbare zichtbaar, dit helpt je jouw proces te begrijpen.

Geaardheid en onderliggende patronen

Veel vrouwen die bij mij komen weten (vaak onbewust) al langer dat ze op vrouwen vallen. Alleen heb ze in de loop van hun leven hier geen gehoor aan gegeven. Ze hebben zichzelf geleerd om vanuit ratio (het verstand, ons hoofd) te handelen. Vaak is er sprake van een overlevingsmechanisme. Dit maakt dat je het lastig vindt om te gaan staan voor wie je echt bent. Dit is vrijwel altijd terug te leiden naar je gezin van herkomst of je familiesysteem. De relatie met je ouders, je opvoeding, familiegeheimen of trauma’s / heftige gebeurtenissen die zich in jouw jeugd of verdere leven hebben voorgedaan.

Het gaat erom dat je gaat zien waarom je (nog) niet kiest voor jezelf en je gevoel (nog) niet volgt. Tijdens een familieopstelling gaan we met deze belemmerende patronen aan de slag, kijken we naar waarom jij in de kast belandde en welke overeenkomsten er zitten tussen jouw leven en dat van jouw familiesysteem. Super waardevol!

In onderstaande video leg ik je uit hoe een individuele familieopstelling er bij mij uit ziet.

Mijn naam is Diana

Mijn naam is Diana (1984). Ik ben een coach en familieopsteller die een sterk analytisch vermogen combineert met een goede dosis humor. Ik leg snel de vinger op de zere plek en ben doortastend in mijn vraagstellingen. Dit alles op een evenwichtige, rustige en zorgzame wijze.

De opleiding familieopstellingen gaf mij inzicht en duidelijkheid over mijn familiesystemen, verstrikkingen en verstoringen waardoor het mij niet lukte om echt voluit te leven naar mijn hart. Inmiddels heb ik honderden vrouwen geholpen met mijn methodiek om de weg naar hun gevoel weer terug te vinden.

genogram familieopstelling

Genogram

Als eerste gaan we aan de slag met het maken van een genogram. Dat betekent dat we alle belangrijke informatie die je hebt over je familie in een soort van stamboom gaan zetten om overzicht te creëren. Het gaat dan vooral om informatie zoals: wat voor personen waren ze, wat hebben ze meegemaakt, zijn er familiegeheimen, zijn er doodgeboren kinderen etc. Hoe meer je weet, hoe mooier het is (maar niet noodzakelijk).

Familieopstellingen

De opstelling

Wanneer we het genogram helder hebben gaan we aan de slag met de familieopstelling. Dit doen middels een tafelopstelling met (houten)figuren of met representanten (echte mensen).

Het thema van de opstelling is altijd afhankelijk van jouw persoonlijke vraagstelling op dat moment en de dingen waar je tegen aanloopt in jouw leven.

Tarieven

Start – Familie opstelling 3 uur

€ 295,-


  • Familieopstelling van 3 uur
  • Locatie: Haaksbergen
  • Inclusief genogram

Vervolg – Familie opstelling (1,5 uur)

€ 175,-


  • Vervolg na de eerste opstelling
  • Familieopstelling van 1,5 – 2 uur
  • Locatie: Haaksbergen

Veelgestelde vragen

Op dit moment is het vanwege de COVID maatregelen niet mogelijk om de opstelling met representanten te doen. Op het moment dat dit weer mogelijk is, vermelden we dit op de website.

De eerste opstelling duurt 3 uur. Dit klinkt misschien lang maar je zult merken dat de tijd zo voorbij is. Eerst gaan we uitgebreid jouw familiesysteem in kaart brengen. Alle bevindingen noteer ik in het genogram, welke je na afloop mee naar huis mag nemen. Vervolgens gaan we met de opstelling aan de slag met (houten) figuren.

Een vervolgafspraak duurt 1,5 uur. Ik heb, tijdens de eerste opstelling, al helemaal jouw familiesysteem in beeld gebracht waardoor we ons in de vervolgafspraak direct op de opstelling met (houten) figuren kunnen richten.

Nadat je de afspraak voor een opstelling hebt ingepland krijg je van mij per mail een lijst met vragen over jouw familiesysteem. Je hoeft er geen studie van te maken maar soms kan het fijn zijn als je voor de afspraak iets meer weet, of kunt uitzoeken, dan je nu weet. Er is geen man over boord als je geen familie meer hebt waar je dit aan kunt vragen. Dus ook zonder deze informatie is een opstelling effectief.

De naam lijkt het te suggereren maar een familieopstelling gaat over je familiesysteem maar is zonder aanwezigheid van jouw familie. Het is ook niet zo dat je na de opstelling je familie hiervan op de hoogte brengt, het is puur voor jou. Je zult wel merken dat het effect kan hebben in jouw familie doordat de opstelling (door)werkt op energetisch niveau.

Plan direct een afspraak in