Ervaringsdeskundige Ilse

Twijfel je of je lesbisch bent? Zit je in een relatie met een man en ben je verliefd geworden op een vrouw?

Ben je op zoek naar iemand waarmee je jouw verhaal of ervaring kunt delen zonder direct een coachingstraject te hoeven starten.

Je kunt terecht bij ervaringsdeskundige Ilse.

Lesbische verhalen: Ilse

Soms is het fijn om met iemand te kunnen praten die hetzelfde heeft meegemaakt als jij. Wanneer je voor het eerst vermoedt dat je op vrouwen valt, is dit behoorlijk overweldigend. Je voelt van alles. Blijdschap, verdriet, verwarring, twijfel, boosheid, schuld, schaamte. Maar je kunt het vaak niet delen. Je zit immers zelf nog in je eigen proces en het is dan soms nog te vroeg om het met de directe omgeving te delen.

Hoe fijn zou het zijn wanneer je dan wel met iemand kunt praten die door hetzelfde proces is gegaan als jij? Iemand die jouw gevoelens herkent, in een soortgelijke situatie heeft gezeten en je daardoor een luisterend oor kan bieden.

Vrouw uit de Kast biedt je naast de geaardheidscoaching de mogelijkheid om te praten met een ervaringsdeskundige.

Lesbische verhalen: Ilse

Even voorstellen …

Ik ben Ilse …

Ik ben Ilse en ik ben 44 jaar. Ik heb twee zoons van 13 en 11 uit het huwelijk met mijn ex-man en ik woon samen met mijn vriendin.

Ik werk als docent Frans op een middelbare school. Op mijn 37e werd ik voor het eerst verliefd op een vrouw waarna al snel het balletje is gaan rollen. Ik kon naar mijn man hierover niet lang zwijgen en heb hem al snel verteld wat ik voelde. 

Hij was niet erg verbaasd en toen bleek dat ik daadwerkelijk aan het daten was met een vrouw en ik het echt wilde uitzoeken hebben we besloten om uit elkaar te gaan. In liefde loslaten.

We hebben namelijk nog altijd een hele goed band en houden ontzettend veel van elkaar. Samen met onze kinderen én mijn huidige vriendin functioneren we nog erg als een gezin. Dat is fijn en daar zijn we trots op.

Herken je dit?

Bij welke vragen kan ik je helpen?

Ik kan je helpen en bijstaan in de volgende situaties.

  • Je zit in een heterorelatie of heterohuwelijk en twijfelt over je gevoelens voor vrouwen.
  • Je bent samen met een man, maar verliefd op een vrouw.
  • Je zit al een hele tijd in de kast en je wilt hierover sparren.
  • Je hebt kinderen en worstelt met schuldgevoelens in jouw zoektocht. En je bent op zoek naar hoe je met dat schuldgevoel omgaat.
  • Je houdt ontzettend veel van je man, je wilt dit niet kwijt. Maar je wilt ook niet jezelf aan de kant zetten door je gevoelens voor vrouwen te negeren.
Traject met Ilse

Jouw investering

Wanneer je in gesprek wilt met Ilse kun je kiezen uit een eenmalig gesprek van 1 uur. Of kies je voor een reeks van 3 sessies van een uur of 2 sessies van 1,5 uur.

Hier hebben we bewust voor gekozen omdat we je graag op weg willen helpen. De gesprekken vinden online plaats. Je krijgt van tevoren een link toegestuurd met daarin alle informatie.

Je investering inclusief BTW:
1 x 1 uur € 125,-
2x 1,5 uur € 265,-
3x 1 uur € 265,-


Deze betaal je vooraf aan Ilse, de betaling is dus niet herleidbaar naar Vrouw uit de Kast. Vooral fijn als je nog niet wilt dat iemand hier iets vanaf weet.

Rust in je hoofd

Wat levert een gesprek je op?

Een luisterend oor doet wonderen. Het feit dat jij je verhaal in een veilige omgeving kunt delen doet wonderen. Ik luister naar je en zal je feedback geven waar nodig. Dit doe ik vanuit mijn eigen ervaring. Veel vrouwen zien enorme beren op de weg en dat is niet gek. Door erover te praten worden deze beren kleiner (figuurlijk dan). Dan voelen de dingen weer behapbaar en zie je ze in perspectief.

Ook krijg je antwoord op praktische vragen. Hier help ik je bij vanuit mijn eigen ervaring.

Ja, ik wil een gesprek met Ilse!

Je boekt een gesprek met Ilse

Mail Ilse als je nog twijfelt.

Wanneer je door wilt pakken!