Ebook ben ik lesbisch

Ebook: ben ik lesbisch?

Speciaal voor vrouwen met twijfels over hun geaardheid!

€ 19,95

Inmiddels meer dan 350x verkocht

Ebook: ben ik lesbisch

Dit e-book is een bron van herkenning én een eerste stap in het onderzoeken van jouw gevoelens voor vrouwen. Naast de gestructureerde uitleg en theorie kun je ervoor kiezen om met de oefeningen aan de slag te gaan. Deze oefeningen brengen je dichter bij je gevoel, bij wat jij nu echt wilt. Verder vind je in dit ebook:

  • Hoe ga je om met de beren op de weg die je ziet?
  • Ontdek of je echt op vrouwen valt of niet?
  • Een lesbische relatie: wat houdt dit in?
  • Stap uit het beeld van het ‘perfecte plaatje’
  • Hoe om te gaan met schuld, spijt en schaamte.
Ebook ben ik lesbisch

Over dit boek en de auteur

Diana is een vrouw net als jij! Een vrouw die jaren heeft geworsteld met haar geaardheid en identiteit.

Diana schreef dit e-book voor alle vrouwen met twijfels over hun geaardheid. Het boek is onderbouwd met theorie, praktische oefeningen en situaties uit de praktijk.

De ervaring van Diana en haar cliënten komen ruimschoots aan bod. Diverse situatie worden beschreven en er wordt uitgelegd op welke manier deze vrouwen helderheid kregen in hun situatie. Daarnaast leer je in dit e-book de eerste stappen terug naar wat jij nu echt wilt. 

Bestel het e-book nu voor € 19,95.

“Alles duidelijker gekregen”

“Bedankt voor alle waardevolle tips en oefeningen. De herkenning in de voorbeelden was erg fijn. Ik ben blij en opgelucht dat ik nu weet dat ik niet de enige bent met deze gevoelens op mijn leeftijd!
Dit boek heeft mij geholpen om alles wat duidelijker te krijgen en de praktische tips zijn echt heel fijn en toepasbaar. Ik ben nu nu weer een stukje verder. “
Tanja – 52 jaar

“Zeer herkenbaar”

“Het lezen van het e-book vond ik heel nuttig! Bepaalde gedachtes en patronen die in het e-book genoemd worden, waren voor mij zeker herkenbaar!

Nu nog ervaren hoe ik er zelf echt in sta. Knap hoe jij jouw persoonlijke verhaal hebt weten op te schrijven Diana!” “
Kristel