community lesbische vrouwen

Zoek je verbinding met gelijkgestemde vrouwen?

De VUDK community is de plek voor lesbische en twijfelende vrouwen om gelijkgestemden te ontmoeten. Binnen de community kun je jouw ervaringen delen.

200+

vrouwen in de community

5+

jaar ervaring

1000+

trouwe fans

Voor wie is de community?

In de Vrouw uit de Kast community zijn alle vrouwen welkom die lesbisch zijn of twijfelen over of ze lesbisch zijn. Je kunt al je vragen en twijfels delen in een veilige omgeving. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat je jouw verhaal kwijt kunt, dat je reacties krijgt waar je mee verder kunt en dat je veiligheid gewaarborgd wordt.

Wanneer je jouw verhaal deelt help je niet alleen anderen maar ook jezelf. Je verhaal vertellen en dit herhalen zorgt ervoor dat je je eigen verhaal duidelijker krijgt. Ook als je al een tijd uit de kast bent. Je zult echt merken dat verhalen van anderen jouw proces ook weer in gang brengen. Dat je nog een keer gaat nadenken over hoe dit bij jou is gegaan waardoor je in je eigen (verwerkings)proces ook weer stappen zet.

Team Vrouw uit de Kast

Wij staan voor je klaar

De community wordt geleid door vijf moderators, allemaal vrouwen die er op latere leeftijd achter kwamen dat op vrouwen vallen. Allemaal met een andere achtergrond, andere expertise. En allemaal staan ze klaar om je te helpen.

Gerrita

“Ik groeide op in een streng christelijk gezin. En ik werd verliefd op mijn beste vriendinnetje. Dat leverde veel gewetensbezwaren op. Ik kwam uit de kast. Ik deel mijn ervaringen graag met je”

Ilse

“Ik kwam in 2017 uit de kast en heb nu een leuke vriendin. Het voelt goed om als moderator in de community te zijn. Ik gun het vrouwen om hun zoektocht te starten en hen vanuit eigen ervaring te ondersteunen”

Lijanne

“Ik ben 8 jaar met een man getrouwd geweest, alleen voelde ik mij eenzaam. Ik hoop als moderator naast je te kunnen staan en met je mee te kunnen denken. We kunnen van elkaar leren en genieten”

Bo

“Ik ben 31 en sinds maart 2022 uit de kast. Diana heeft mij geholpen tijdens een intensief 1-op-1 traject omdat ik erg twijfelde aan mijn keuze. Als moderator help ik je graag op weg met mijn ervaring”

Gery

“Ik ben 33 en ben 1,5 jaar uit de kast. Altijd heb ik geworsteld met dat er iets niet klopte. Totdat in 2021 het hoge woord eruit kwam. Ik ben in de community aanwezig als (technisch) moderator.”

Diana

“Als geaardheidscoach lees ik mee binnen de community. Ik reageer af en toe op topics. Op de achtergrond overleg ik met mijn team waar nodig. Je kunt je vragen aan mij stellen in de livesessies.”

Dit is wat je krijgt als jij meedoet in de community

Stel je persoonlijke vragen

Live sessies

Hoe leuk en motiverend is het wanneer je elke maand deel kunt nemen aan een live sessie?

Tijdens de livesessies worden je vragen beantwoord en heb je de mogelijkheid om live gecoacht te worden.

Geen tijd om de livesessies te volgen, dat is geen probleem. Je kunt de sessie altijd terugkijken en je vragen indienen, zodat deze worden behandeld.

Je krijgt direct toegang

Online cursus ben ik lesbisch

Ontmoet gelijkgestemden

Toegang tot de community

Een inspirerende omgeving met gelijkgestemden werkt ontzettend motiverend.

Je krijgt toegang tot de community van Vrouw uit de Kast.

Hier kun je jouw vragen stellen, verhalen delen en inspiratie opdoen. Je komt in contact met andere vrouwen.

Ook zal ik samen met mijn team present zijn om je te helpen.

Community lesbisch

Wat vind je in de community

We hebben de community ingedeeld in verschillende topics

In de kast

In dit topic kun je al jouw vragen stellen over je zoektocht. Over het moment dat je er achter komt dat je misschien wel op vrouwen valt tot het moment dat je het je omgeving gaat vertellen en daarnaast alles wat te maken heeft met je zoektocht.

Uit de kast

Vanaf het moment dat het voor jou duidelijk is dat je op vrouwen valt, begint het eigenlijk pas. Waarom heb ik zo lang niet geweten dat ik op vrouwen val? Hoe leer ik echt voelen en keuzes maken met mijn gevoel? Hoe bouw ik een lesbisch leven op en nog veel meer!

Lesbisch leven

En dan start je lesbische leven, hoe werkt dat precies? Hoe zit dat met daten en seks met vrouwen? Wat als je kinderen wilt terwijl je met een vrouw bent? In dit topic kun je al je vragen stellen over jouw lesbische leven en alles wat er bij hoort.

Kom in contact

Het is superfijn (en essentieel) om met gelijkgestemden in contact te komen. In dit topic kun je een oproep doen. Denk aan een wandelmaatje, een oproep om in contact te komen met anderen of wellicht voor een leuke date!

Gezellige klets

En er is natuurlijk ook een plek om andere dingen te bespreken. Wil je jouw verhaal kwijt, even gezellig praten of zoek je een stukje verbinding met anderen. Je bent van harte welkom voor gezellige kletspraat.

Even voorstellen

Natuurlijk willen we weten met wie te maken hebben. Je kunt een topic starten waarin je jezelf voorstelt. Ook kun je reageren op andere vrouwen. Zo zorgen we samen dat iedereen zich veilig en gezien voelt.

Wat is jouw investering?

Je betaalt per kwartaal of jaar. Het abonnement is opzegbaar.

Community VUDK

Per kwartaal

€ 29,- /mnd

Facturatie per kwartaal.
Er wordt € 87,- per kwartaal betaald.


  • Een kwartaal toegang tot de community
  • Inclusief live online sessies door Diana
  • Direct toegang na betaling
  • Opzeggen per kwartaal

Community VUDK

Per jaar

€ 20,- /mnd

Facturatie per jaar.
Er wordt € 240,- per jaar betaald. Je bespaart € 108,-


  • Een jaar toegang tot de community
  • Inclusief live online sessies door Diana
  • Direct toegang na betaling
  • Opzeggen per jaar
Diana Arkeveld

Twijfel je nog?

Twijfel je over of de community bij je past. Voel je vrij om mij een email of DM via Instagram te sturen. Dan kijken we samen waar je over twijfelt en of de cursus ook echt past bij de vragen die je hebt.

Ik twijfel helemaal niet, ik wil toegang tot de community

Overtuigd?

Meld je nu aan.