Coaching

Wil je weten wat jouw gevoelens voor vrouwen nu precies betekenen? Of wat je moet doen met je verliefdheid op je vrouwelijke collega? Wil je klaar zijn met piekeren over wat je moet doen?

Start dan een coachtraject bij Diana. Stap voor stap krijg je duidelijk wat jouw gevoelens voor vrouwen (of een vrouw in het bijzonder) betekenen, wat jij ermee wilt doen en wat dit betekent voor jouw toekomst of je relatie met je man. 

vrouw-uit-de-kast-coaching

Je kunt er ook voor kiezen om het niet verder uit te zoeken. Je gevoelens weg te stoppen, gewoon doen alsof ze er niet zijn. Klinkt misschien heel aantrekkelijk, alleen is mijn ervaring dat ze dan over een tijdje gewoon weer terug komen. Als een soort van boemerang. Bij sommige vrouwen is dat heel snel, bij andere duurt het jaren. Helaas kan ik je de garantie geven dat het terug blijft komen totdat je het echt hebt uitgezocht. 

Voor wie?

Vrouw uit de kast is gespecialiseerd in coaching van vrouwen en coacht daarnaast ook mannen en stellen. Ook “partners van” (zowel mannelijk als vrouwelijk ongeacht geaardheid) met vragen kunnen gebruik maken van haar coaching.  Zij biedt begeleiding aan alle leeftijden en is gespecialiseerd in begeleiding van mensen die op latere leeftijd uit de kast komen of zich in een hetero huwelijk bevinden.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over de coaching per doelgroep. 

Anderen vertellen:

“Eén van de belangrijkste dingen die Diana me gezegd heeft, is dat problemen met je geaardheid niet over je geaardheid gaan. Je geaardheid is namelijk geen probleem. Maar wat je in je leven hebt geleerd en meegemaakt bepaalt hoe je op je eigen gevoelens reageert. Ontdekken dat je een groot deel van je leven je eigen gevoelens hebt onderdrukt of ontkend, omdat je dacht dat dat moest, of omdat je niet anders gewend bent, dat is nogal wat. Het kan behoorlijk heftig zijn om te confronteren. Diana neemt ruim de tijd om samen aandachtig de knoop te ontwarren. Ze is niet alleen zelf ervaringsexpert, ze heeft ook een zeer stevige theoretische onderbouwing en dat merk je. Door puntige vragen leidt ze je naar de kern van je eigen verhaal, en geeft je zelf de pen in handen om het verder te schrijven. Na ieder gesprek ben ik mentaal weer een bladzijde verder. Ik wens alle vrouwen die zich in deze situatie bevinden contact met Diana toe.”

Sara - 28 jaar

“Weet al heel lang dat ik geen hetero ben en noemde mezelf bi, maar voelde heel lang dat er iets niet klopte. Toen zag ik via Facebook een blog van Diana voorbij komen. Het was alsof ik het zelf had geschreven, zo herkenbaar! 

Heb contact met Diana gezocht en dat was een prettig gesprek. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik dacht wel even snel met mijn coming-out/lesbische gevoelens bezig te zijn, maar kennelijk zaten oude patronen mij nog in de weg.

Ik heb veel aan de kennis van Diana over oude patronen en lesbische gevoelens. Maar de nadruk ligt bij deze gesprekken niet op de coming-out zelf. Dat voelt fijn, dat er geen druk wordt uitgeoefend.  Ben dan ook blij dat ik deze stap heb genomen om via dit unieke concept mijn lesbische gevoelens te accepteren.  En dat ik kan zijn wie ik altijd al was, maar weg stopte.”

Saskia - 47 jaar

“Ik heb Diana ervaren als een hele vriendelijke, ervaren, grappige en analytisch sterke coach. Ze legt de nadruk op het feit dat iedere situatie uniek is en denkt daarin volledig mee met wat voor jou daarin de mogelijkheden en punten van aandacht zijn. Ze is in staat om op allerlei diverse manieren met je mee te bewegen in de coaching. Of je nu op zoek bent naar de patronen uit je jeugd die van invloed kunnen zijn, op zoek bent naar praktische tips voor in het hier en nu of juist je hart wil luchten en begrepen wil worden (volledig zonder oordeel!), zij biedt het allemaal.

In slechts een aantal sessies wist zij mij al ontzettend vergaand te helpen en ik weet zeker dat ik de belangrijke stappen die ik heb gezet, vele malen sneller heb kunnen zetten door haar advies en begeleiding. Mocht je twijfelen om haar in te schakelen: echt niet nodig! Ik beveel haar van harte aan. Gun jezelf de duidelijkheid en de ruimte om jezelf te zijn en durf daarbij om hulp te vragen. Diana staat voor je klaar!”

Marieke - 26 jaar

“Wauw, wat verhelderend. Ik wou dat ik je al veel eerder in dit proces tegen was gekomen. In alle chaos in mijn hoofd schept dit echt een heel duidelijk overzicht. DANK!”

Emma - 37 jaar - over het adviesgesprek

“Nou voor mij was het echt heel waardevol. We hadden alles uitgebreid besproken over hoe ik mijn coming out zal gaan doen. Dit had mij echt heel goed geholpen, omdat ik bleef bij mijn gevoel en achter wat ik ervaarde staan. Ik denk dat dit zeker had geholpen, omdat de reactie die ik van mijn familie kreeg was voor een deel positief en uiteindelijk viel het gesprek heel erg mee. Diana is heel goed in wat ze doet en ik vind het fijn dat ze mij hierbij heeft geholpen. Ik raad het aan om dit te doen als je niet zeker bent van wat je precies wilt zeggen bij je coming out! Thank you for everything Diana.”

Edmaly - 24 jaar - over het consult coming-out plan maken

“Vanaf het moment dat ik Diana sprak, voelde het fijn en vertrouwd. Dit komt door haar warme en open persoonlijkheid, waar ik mij heel veilig en ongedwongen voelde.

Het belangrijkste van onze gesprekken is dat ze veel herkenning geeft en daadwerkelijk komt met handvatten om te leren omgaan met jezelf en alles wat daarbij komt kijken.

Buiten de betaalde afspraken, stond ze ook altijd voor mij klaar en voelde ik mij nooit teveel!”

Thirza - 30 jaar

“Diana veroordeelt niet, ze begrijpt je en helpt je ook jezelf te begrijpen. Ze vindt niet snel iets dom of gek en helpt je om ook met empathie naar jezelf te bekijken. Geleidelijk aan gaan de gesprekken steeds minder over de coming-out zelf maar veel breder en dieper over wie je écht wil zijn.”

Ellen - 33 jaar

“De begeleiding die ik van Diana heb gekregen vond ik erg prettig. Ze is een lieve dame die alle tijd en aandacht voor je neemt. Ik heb zelf telefonische afspraken met haar gehad, vanwege mijn werk en de afstand, maar dit was nooit een probleem. Door haar fijne stem kon ik me goed concentreren en was het contact erg fijn. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan weet ik haar zeker te vinden. Ik wil haar echt aanbevelen, omdat het een lastig iets is waar je mee zit. Diana kan je echt goed helpen.”

Kim - 29 jaar

Meld je hier aan voor de unieke vrouw uit de kast coaching:

6 + 12 =

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Heb je lesbische of biseksuele gevoelens die je nog nooit eerder hebt gevoeld?

Ben je getrouwd met een man maar verliefd geworden op een vrouw?

Of twijfel je na jaren (huwelijk) ineens of je wel hetero bent? 

Laat deze 7 gratis video's jou direct verder helpen!

You have Successfully Subscribed!