Coaching - Vrouw uit de Kast

Coaching

Wil je dat er nu echt iets verandert? Vind je dat het tijd is om achter je ware gevoelens te komen? Dan is de coaching van Vrouw uit de kast zeker iets voor jou!

Vrouw uit de kast is gespecialiseerd in coaching van vrouwen en coacht daarnaast ook mannen en stellen. Zij biedt begeleiding aan alle leeftijden en heeft een brede expertise aan begeleiding van mensen die op latere leeftijd uit de kast komen of zich in een hetero huwelijk bevinden.

Coaching speciaal voor vrouwen zoals wij!

Diana is als geaardheidscoach gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen én zij weet als geen ander hoe jij je nu voelt. Door de coaching krijg je jouw gevoelens (eindelijk) duidelijk. We kijken of het leven wat je nu leeft wel echt bij je past en Diana coacht je in de vervolgstappen, als je die wilt nemen.

In individuele sessies leer je om jezelf te accepteren zoals je bent, keuzes te maken met je hart en een leven te leven waar jij echt gelukkig van wordt. Daarnaast kun je terecht voor het maken van een Coming Out plan en voor praktische handvatten op het gebied van dating, lesbische seksualiteit en lesbische relaties.

Coaching voor mannen

Voor mannen kan het een grote stap zijn om hulp te vragen wanneer ze er zelf niet meer uitkomen. Diana is van mening dat een passende coach de sleutel kan zijn tot verandering in jouw leven. Het is niet zwak om hulp te vragen als je het even niet meer weet. Als jij vastloopt in je hetero relatie, terugkomende homoseksuele gevoelens hebt of op zoek bent naar praktische handvatten rondom jouw situatie of Coming Out kun je bij Diana terecht met al je vragen. 

Ze helpt je graag verder om keuzes te gaan maken met je hart, zodat je het leven kunt leven wat echt bij jou past!

Coaching voor stellen

Wanneer één van de partner, in een hetero relatie, twijfels krijgt over haar/zijn geaardheid kan dit voor veel twijfel zorgen. Zowel binnen de relatie,  binnen jullie gezin als voor jou als persoon. Diana zal jullie beide, gezamenlijk en/of individueel, coachen om duidelijk te krijgen over jullie situatie en toekomt samen. 

Diana coacht als geaardheidscoach stellen waarbij beide partners het beste willen, voor zichzelf en voor de ander. Diana leert hem keuzes te maken met hun hart en te kiezen voor een leven wat echt bij ze past en waar zij echt gelukkig van worden. 

Daarnaast coacht Diana regelmatig lesbische stellen waarvan één of beide partners voorheen uit een hetero relatie kwam(en). Een lesbisch relatie is niet altijd te vergelijken met een hetero relatie. Daarnaast is er een groot verschil voor vrouwen die al vanaf hun puberteit uit de kast zijn en vrouwen die op latere leeftijd uit de kast zijn gekomen.  Hierdoor kan een lesbische relatie, zeker in het begin, soms wat stroef verlopen. Diana leert je de verschillen en hoe je hiermee kunt omgaan.  

Ik was dan wel uit de kast maar ik had nog wel wat issues te verwerken. In een behoorlijk emotioneel gesprek van bijna anderhalf uur heeft Diana het op een bijzondere manier voor elkaar gekregen dat ik inzag dat ik nog wel een weg te gaan heb om mijn rugzak te legen. Ze heeft me handvatten gegeven om naar de toekomst te kijken en het verleden los te laten.

Jose – 52 jaar

 

tevreden cliënten vertellen

Cisca – 47 jaar

Wat vooral veel indruk achtergelaten heeft vandaag is het traject van langzaam afkeren in de relatie. Eerst niet kroelen, dan niet zoenen, dan afkerigheid met betrekking tot lichaamsbeharing etc. Ik heb het precies zo ervaren… Ik vond het ook fijn dat je me de misvatting uitlegde met betrekking tot geaardheid..bi of lesbisch zijn. Feit is, dat ik dat niet weet en dat het ook niet uitmaakt, maar wat wel uitmaakt is en dat ik mezelf accepteer zoals ik ben of wat ik voel. Maar ik was wel blij dat je uitlegde dat wat ik ooit voelde voor mijn man wel echt was en dat dat paste bij de Cisca van toen.

Saskia – 43 jaar

Ik heb veel aan de kennis van Diana over oude patronen en lesbische gevoelens. Maar de nadruk ligt bij deze gesprekken niet op de coming-out zelf. Dat voelt fijn, dat er geen druk wordt uitgeoefend.  Ben dan ook blij dat ik deze stap heb genomen om via dit unieke concept mijn lesbische gevoelens te accepteren.  En dat ik kan zijn wie ik altijd al was, maar weg stopte.

 

Lees hier meer ervaringen!

Sara – 28 jaar

Eén van de belangrijkste dingen die Diana mij geleerd heeft, is dat problemen met je geaardheid niet over je geaardheid gaan.

Ellen – 33 jaar
Diana veroordeelt niet, ze begrijpt je en helpt je ook jezelf te begrijpen. Ze vindt niet snel iets dom of gek en helpt je om ook met empathie naar jezelf te bekijken. Geleidelijk aan gaan de gesprekken steeds minder over de coming-out zelf maar veel breder en dieper over wie je écht wil zijn.

Meld je hier aan voor de unieke vrouw uit de kast coaching:

14 + 11 =

Ontvang gratis 7 tips:

Als vrouw verliefd op een vrouw!


Deze tips gaan je zeker verder helpen als:

* Je voor het eerst verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je lesbische of biseksuele gevoelens hebt die je nog nooit eerder hebt gevoeld.
* Je getrouwd bent met een man maar verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je na jaren (huwelijk) ineens twijfelt of je wel hetero bent.  

Geen tips ontvangen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl