Online programma

Lesbische gevoelens
in een
hetero relatie

Denk je dat je de enige bent in een hetero huwelijk met gevoelens voor vrouwen? En hoop je dat deze gevoelens vanzelf weer weg gaan? Maar werkt het wegstoppen van je gevoelens niet?

Lees dan verder!


Volledig online programma

5  modules + werkboek + bonussen

t.w.v. € 625,-

nu voor € 297,-

Voer hier je naam en emailadres in. Kies een wachtwoord (waarmee je later eenvoudig weer kunt inloggen) en druk op inschrijven. Je wordt dan vanzelf doorverwezen naar de betaalpagina. 

Zelf kwam ik er in mijn tweede hetero huwelijk achter dat ik nooit echt helemaal gelukkig kon worden omdat ik eigenlijk niet op mannen val. Voordat ik hier achter kwam was ik 12 jaar verder….

Ik voelde mij somber en ontevreden terwijl ik alles had wat ik altijd had willen hebben: lieve man, leuke kinderen, mooi huis, leuk werk en fijne vrienden. Ik had dan ook niet kunnen denken dat mijn geaardheid de oorzaak van mijn onvrede zou zijn. Een echte lesbienne kon ik nooit zijn dacht ik, Ik had immers relaties en seksueel contact met mannen gehad. Dat zou “een echte” nooit kunnen dacht ik. En daarnaast wilde ik het ook helemaal niet.

Het enige wat ik wilde was tevreden zijn met het perfecte leven wat ik had, samen met een man.

Mijn missie is om vrouwen, met lesbische of biseksuele gevoelens in een hetero relatie, inzichten en duidelijkheid te geven over wat zij nu precies voelen. Wat zij hiermee willen en kunnen doen en welke mogelijkheden er zijn.

Ik trek je niet naar het lesbische front én stuur ook niet aan op een scheiding. Het belangrijkste is dat jij weer leert voelen en vanuit daar een keuze kunt gaan maken wat goed is voor jou en jouw situatie. Welke keuze je uiteindelijk maakt is aan jou!

Het online programma

Het online programma lesbische gevoelens in een hetero relatie gaat jou hiermee helpen! Want in dit programma geef ik je antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe kan ik nu ineens verliefd worden op een vrouw?
 • Is het gevoel voor mijn man dan wel echt (geweest)?
 • Val ik dan nu ineens alleen op vrouwen of ook op mannen?
 • Is dit wat ik nu voel wel echt?
 • Hoe kan ik echt leren voelen?
 • Hoe kan ik nu een keuze maken in mijn situatie?

Uit eigen ervaring en ervaring die ik heb opgedaan in mijn praktijk vertel ik je:

 • Wat mij nu 12 jaar lang in de kast hield
 • De overeenkomsten tussen vrouwen in deze situatie
 • Hoe je los komt van wat je altijd hebt gedaan.
 • Hoe ik financieel onafhankelijk werd.
 • De verschillende vormen van geaardheid en relatievormen
 • Hoe het werken met affirmaties jou gaat helpen.

En begeleid ik je richting de stappen (als je die wilt nemen):

 • Hoe je het gesprek met je man, kinderen en omgeving aan gaat.
 • Hoe je weer leert voelen.
 • Hoe je omgaat met gevoelens van schuld, spijt en schaamte.
 • Hoe flirten en daten werkt met een vrouw
 • Hoe je andere vrouwen kunt ontmoeten.

Dit zit er allemaal bij:

3 uur videomateriaal waarin ik alle onderwerpen met je bespreek. We gaan hierin de diepte in om te kunnen onderzoeken wat jouw situatie is en welke stappen je kan en wil nemen.

5 modules waarin we overzichtelijk het proces doorlopen van A tot Z. Dit zorgt ervoor dat al je vragen worden beantwoord.

Werkboek met waardevolle oefeningen die ervoor zorgen dat je de opgedane kennis om kunt zetten in inzichten die toepasbaar zijn op jouw situatie.

Bonussen

Beslisboom om te zien welke kant jij op kunt gaan in jouw situatie.

Voorbeelden hoe je op een gemakkelijke en “niet zwerige manier” werkt met affirmaties.

Een les waarin je, indien je dit wilt, leert flirten en daten met vrouwen.

Tips van een mediator.

Een overzicht voor financiële duidelijkheid.

Op je eigen tempo, op je eigen tijd en gewoon thuis vanachter je computer of mobiel volg jij dit online traject. Je krijgt antwoord op alle vragen die je nu hebt omdat je gevoelens voor vrouwen hebt gekregen terwijl je nu een hetero relatie hebt.

Tijdens het online traject werk je stap voor stap toe naar wat goed is voor jouw. Naar welke mogelijkheden er allemaal zijn in jouw situatie en naar welke keuze jij wilt gaan maken. Een keuze met jouw hart, wat goed is voor jou.

Ik snap het helemaal wanneer jij nu denkt dat dit misschien nog niet het juiste moment is. Dat jij je gevoel nog wel even opzij kunt zetten. Kunt doen alsof er niets aan de hand is. Helaas weet ik uit ervaring dat dit niet werkt. Ik wil niet dat jij er net als ik 12 jaar over doet om antwoord te krijgen op de vraag wat jouw gevoelens voor vrouwen nu echt betekenen. Het juiste moment om het uit te gaan zoeken komt nooit, echt niet. Er is altijd wel iets wat dringend genoeg is om je zoektocht uit te stellen.

Wanneer je het nu niet uitzoekt ga je dit ongetwijfeld over een jaar of over twee jaar doen. Uitstellen heeft helaas geen zin, je twijfels blijven terug komen. Kies er daarom voor om het NU uit te gaan zoeken. Om nu duidelijkheid te krijgen wat jij met deze gevoelens wilt en kunt. Zodat je voor jezelf met duidelijkheid kan zeggen wat deze gevoelens nu precies voor jou en je gezin betekenen.

Schrijf je vandaag nog in voor het online traject zodat je direct kunt gaan starten.


Volledig online programma

5  modules + werkboek + bonussen

t.w.v. € 625,-

nu voor € 297,-

Voer hier je naam en emailadres in. Kies een wachtwoord (waarmee je later eenvoudig weer kunt inloggen) en druk op inschrijven. Je wordt dan vanzelf doorverwezen naar de betaalpagina. 

Veelgestelde vragen

Vraag: Hoeveel consulten zou ik nodig hebben als ik alle informatie uit het online programma persoonlijk van jou zou willen horen?

Antwoord: Minimaal 5 consulten van 1,5 uur

Jij volgt het programma op je eigen tijd en je investering in jezelf is € 297,-Je hebt een heel jaar lang toegang tot het programma.

Vul je gegevens hiernaast in, kies een wachtwoord en druk op inschrijven. Je wordt dan vanzelf doorverwezen naar de betaalpagina. 

Wat staat er op mijn bankafschrift na betaling?

Mocht je twijfelen omdat je bang bent dat je de naam Vrouw uit de kast (of het woord lesbisch)op je bankafschrift terug vindt, kan ik je gerust stellen. We zijn ons hier van bewust en daarom staat er bij de omschrijving alleen vermeld online training Diana Arkeveld. Je kunt dus met een gerust hart bestellen. Mocht je een betaallink willen met een andere omschrijving neem dan contact met mij op, dan maak ik deze persoonlijk voor je aan. 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!