Inschrijven groepsprogramma

Hé Lieve vrouw,

Super dapper dat je interesse hebt in het groepsprogramma voor vrouwen met gevoelens voor vrouwen in een hetero relatie. In dit online programma krijg je toegang tot de vernieuwde online cursus én trek je online op met een groep vrouwen die net als jij in dezelfde situatie zitten.

We hebben in totaal 4 online groeps-bijeenkomsten via ZOOM. Waarin ik elke keer een ander onderwerp behandel en jullie persoonlijke vragen beantwoord.

Je leert zo én andere vrouwen kennen die met dezelfde twijfels zitten én je kan al je vragen via de groep zoom-sessie aan mij stellen.

Je krijgt onbeperkt toegang tot het online programma, dus ook na onze 7 weken samen, kan je de video’s bekijken.

Het is de eerste keer dat ik dit op deze manier ga doen. In Corona-tijd heb ik vele online groepen begeleid, maar dit is net even anders. Daarom kan je meedoen voor slechts € 295,-  hierna wordt de prijs hoger.

We starten dinsdag 8 november om 20 uur, als je niet bij de live sessies aanwezig kan zijn, kan je deze altijd terug kijken. We starten bij minimaal 6 deelnemers.

Alle data zijn:
1. 8 november
2. 22 november
3. 6 december
4. 20 december

Allemaal dinsdagavonden en telkens om 20 uur. De sessies duren tussen de 1- 1,5 uur. Kan je er een keer niet bij zijn? Geen probleem, je kan de sessie terug zien!

Meedoen? Meld je hieronder aan!

Lieve groetjes, Diana

Verzenden