KRO-NCRV interviewde Diana over haar werk als geaardheidscoach, haar 12 jaar in de kast én wat er uiteindelijk voor zorgde dat zij uit de kast kwam. Bekijk de reportage (5.27 min) over Diana én haar werk als geaardheidscoach via de link hierboven.

Wanneer je twijfels hebt over je geaardheid is het fijn als je bij iemand terecht kunt die jou echt snapt en weet waar jij tegenaan loopt. Iemand die niet alleen naar je luistert, maar je ook verder helpt en coacht bij de stappen die je wilt maken. Een geaardheidscoach helpt je hierbij!

In individuele sessies leer je om jezelf te accepteren zoals je bent, keuzes te maken met je hart en een leven te leven waar jij echt gelukkig van wordt. Daarnaast kun je terecht voor het maken van een Coming Out plan en voor praktische handvatten op het gebied van dating, lesbische seksualiteit en lesbische relaties.

Regelmatig worden er themadagen georganiseerd waar jij anderen kunt ontmoeten die net als jij twijfels hebben over hun geaardheid of die net uit de kast zijn.

Vrouw uit de kast is gespecialiseerd in coaching van vrouwen en coacht daarnaast ook mannen en stellen. Biedt begeleiding aan alle leeftijden en heeft een brede expertise aan begeleiding van mensen die op latere leeftijd uit de kast komen of zich in een hetero huwelijk bevinden.

Heb je lesbische of biseksuele gevoelens die je nog nooit eerder hebt gevoeld?

Ben je getrouwd met een man maar verliefd geworden op een vrouw?

Of twijfel je na jaren (huwelijk) ineens of je wel hetero bent? 

Laat deze 7 gratis video's jou direct verder helpen!

You have Successfully Subscribed!