Reportage Brandpunt+ - Vrouw uit de Kast

KRO-NCRV interviewde Diana over haar werk als geaardheidscoach, haar 12 jaar in de kast én wat er uiteindelijk voor zorgde dat zij uit de kast kwam. Bekijk de reportage (5.27 min) over Diana én haar werk als geaardheidscoach via de link hierboven.

Wanneer je twijfels hebt over je geaardheid is het fijn als je bij iemand terecht kunt die jou echt snapt en weet waar jij tegenaan loopt. Iemand die niet alleen naar je luistert, maar je ook verder helpt en coacht bij de stappen die je wilt maken. Een geaardheidscoach helpt je hierbij!

In individuele sessies leer je om jezelf te accepteren zoals je bent, keuzes te maken met je hart en een leven te leven waar jij echt gelukkig van wordt. Daarnaast kun je terecht voor het maken van een Coming Out plan en voor praktische handvatten op het gebied van dating, lesbische seksualiteit en lesbische relaties.

Regelmatig worden er themadagen georganiseerd waar jij anderen kunt ontmoeten die net als jij twijfels hebben over hun geaardheid of die net uit de kast zijn.

Vrouw uit de kast is gespecialiseerd in coaching van vrouwen en coacht daarnaast ook mannen en stellen. Biedt begeleiding aan alle leeftijden en heeft een brede expertise aan begeleiding van mensen die op latere leeftijd uit de kast komen of zich in een hetero huwelijk bevinden.

Ontvang gratis 7 tips:

Als vrouw verliefd op een vrouw!


Deze tips gaan je zeker verder helpen als:

* Je voor het eerst verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je lesbische of biseksuele gevoelens hebt die je nog nooit eerder hebt gevoeld.
* Je getrouwd bent met een man maar verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je na jaren (huwelijk) ineens twijfelt of je wel hetero bent.  

Geen tips ontvangen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl