Twijfel je of je
op vrouwen valt?

Speciale actie:
van € 29,95 voor € 24,95

Deze online cursus geeft je net het zetje wat jij nodig hebt om antwoord te krijgen op de vraag: Ben ik lesbisch of niet?

Online cursus: verken je lesbische gevoelens

Deze cursus helpt je echt!

Je denkt dat je op vrouwen valt maar …

Je bent verliefd geworden op een vrouw terwijl je dit helemaal niet aan zag komen? Of je zit in een relatie met een man maar bent niet gelukkig. Wat is voor jou de aanleiding die maakt dat je op zoek gaat naar je geaardheid? Wat de trigger ook is, de zoektocht is altijd spannend. Het is niet iets wat je direct deelt met je omgeving. Eerst wil je zeker weten of je echt gevoelens ervaart voor vrouwen. Daarom is het fijn wanneer je in je eigen tijd (en in je eentje) aan de slag kunt met het verkennen en uitzoeken van je gevoelens.

Precies om die reden heb ik de cursus ‘onderzoek je lesbische gevoelens’ ontwikkeld.

Mijn naam is Diana

Mijn naam is Diana Arkeveld. Ik ben een vrouw net als jij. Voordat ik uit de kast kwam was ik getrouwd met een man. Pas toen ik echt vast liep in mijn tweede hetero huwelijk, durfde ik op zoek te gaan naar mijn echte geaardheid. En wat bleek: Ik ben lesbisch!

In de afgelopen jaren heb ik meer dan honderd vrouwen geholpen bij het uitzoeken van hun geaardheid. Al deze kennis en (praktijk)ervaring heb ik gebundeld in deze cursus.

Online cursus: onderzoek je lesbische gevoelens

Speciale actie:
van € 29,95 voor € 24,95

De online cursus ‘onderzoek je lesbische gevoelens’ is er voor alle dappere vrouwen die hun gevoelens willen onderzoeken.

Videocursus

BONUS 1: Lesbische gevoelens in een hetero relatie

Deze bonus is voor alle vrouwen die lesbische gevoelens hebben en in een hetero relatie zitten. In deze video vertel ik je hoe ik mijn toenmalige man vertelde dat ik lesbisch ben. Uitgebreid ga ik in op de meest gekozen oplossing voor lesbische gevoelens in een hetero relatie: een open relatie. En ik geef je meer tips en handvatten als jij nu in deze situatie zit.

BONUS 2: Inzicht in jouw gevoelens.

Het aller belangrijkste om antwoord te krijgen op de vraag “ben ik lesbisch of niet” is om weer in contact te komen met je gevoel. En dat is lastig! Veel vrouwen hebben geleerd dat het er niet toe doet wat je voelt. En dus stoppen ze het weg. In deze bonus vind je een oefening die je helpt om inzicht in jouw gevoelens te krijgen en je maakt een start met weer leren voelen.

Is deze cursus geschikt voor jou?

Deze cursus is geschikt voor jou wanneer je:

  • verliefd ben geworden op een vrouw en dit nog niet eerder meegemaakt hebt.
  • twijfelt over je geaardheid: val je nu op vrouwen of op mannen?
  • eigenlijk wel weet dat je op vrouwen valt maar simpelweg de stap niet durft te zetten
  • in een relatie zit met een man, van hem houdt maar toch ook op vrouwen valt
  • op latere leeftijd twijfelt over je geaardheid en het spannend vindt om dit te onderzoeken

Reken af met je twijfels,
doe mee!

Speciale actie: van € 29,95 voor € 24,95

Schrijf je nu in voor deze online cursus: je kunt direct starten met de zoektocht naar jouw gevoelens.

Online cursus: verken je lesbische gevoelens