Mannen - Vrouw uit de Kast

Man uit de kast 

Steeds vaker krijg ik de vraag van mannen of zij niet ook bij mij terecht kunnen voor coaching. De methodiek spreekt ze aan en ze willen graag helderheid over hun situatie en/of gevoelens voor mannen. Natuurlijk zijn mannen ook van harte welkom!

vrouw-uit-de-kast-diana-groot

eel mannen krijgen het helaas niet met de paplepel ingegoten: praten over gevoelens. Daarom kan de stap naar een coach ook best groot zijn. Ik snap wat je meemaakt en kan je helpen om je situatie duidelijk te krijgen. Zelf heb ik moeten leren voelen, ik kon het niet en niemand kon mij uitleggen hoe ik dit precies moest gaan doen. 

Inmiddels heb ik het geleerd en ik heb vele mannen geleerd om te gaan met hun gevoel en gevoelens. Ik kan het je stap voor stap leren en je begeleiden met jouw vragen en onzekerheden.


Start met het adviesgesprek!
Stel al je vragen, deel jouw situatie, onzekerheden en/of twijfel en ontvang praktische tips en handvatten. Maak kennis met Diana en ervaar wat ze voor je kan betekenen. Maak hieronder een afspraak voor een adviesgesprek en ervaar zelf hoe verhelderend een gesprek kan zijn!

Adviesgesprekken zijn mogelijk op: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdag.

De kosten voor een adviesgesprek zijn € 49,-

 

Geen geschikte datum gevonden?
Neem contact op om jouw mogelijkheden door te geven. Opent de agenda niet op je mobiel? Klik dan hier.

Ontvang gratis 7 tips:

Als vrouw verliefd op een vrouw!


Deze tips gaan je zeker verder helpen als:

* Je voor het eerst verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je lesbische of biseksuele gevoelens hebt die je nog nooit eerder hebt gevoeld.
* Je getrouwd bent met een man maar verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je na jaren (huwelijk) ineens twijfelt of je wel hetero bent.  

Geen tips ontvangen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl