Mannen - Vrouw uit de Kast

Naast vrouwen coacht Diana ook mannen en stellen. De methodiek en Diana haar ervaring spreekt ze aan en ze willen graag helderheid over hun situatie en/of gevoelens voor mannen.

Veel mannen krijgen het helaas niet met de paplepel ingegoten: praten over gevoelens. Daarom kan de stap naar een coach ook best groot zijn. Ik snap wat je meemaakt en kan je helpen om je situatie duidelijk te krijgen. Zelf heb ik moeten leren voelen, ik kon het niet en niemand kon mij uitleggen hoe ik dit precies moest gaan doen. 

Inmiddels heb ik het geleerd en heb ik vele mannen mogen leren om om te gaan met hun gevoel en gevoelens. Ik kan het je stap voor stap leren en je begeleiden met jouw vragen en onzekerheden.

 

Start met het adviesgesprek!
Stel al je vragen, deel jouw situatie, onzekerheden en/of twijfel en ontvang praktische tips en handvatten. Maak kennis met Diana en ervaar wat ze voor je kan betekenen. Maak hieronder een afspraak voor een adviesgesprek en ervaar zelf hoe verhelderend een gesprek kan zijn!

Geen geschikte datum gevonden?
Neem contact op om jouw mogelijkheden door te geven. 

Ontvang gratis 7 tips:

Als vrouw verliefd op een vrouw!


Deze tips gaan je zeker verder helpen als:

* Je voor het eerst verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je lesbische of biseksuele gevoelens hebt die je nog nooit eerder hebt gevoeld.
* Je getrouwd bent met een man maar verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je na jaren (huwelijk) ineens twijfelt of je wel hetero bent.  

Geen tips ontvangen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl