Vrouw uit de Kast

Coaching en begeleiding van lesbische vrouwen.
In de kast, uit de kast en in lesbische relaties.

Of dowload het gratis e-book: twijfel je of je op vrouwen valt?

Coaching: lesbische gevoelens

gezien in

DIENSTEN

Waar kan Diana je mee helpen?

Persoonlijke coaching

Geaardheidscoaching:
zoek je gevoelens uit

Twijfel je over je geaardheid? Denk je dat je op vrouwen valt? In een coachingstraject onderzoek je met Diana jouw gevoelens in een veilige omgeving.

Persoonlijke coaching

Coaching van
(lesbische) stellen

Coaching van lesbische stellen die worstelen met vraagstukken in de relatie. En coaching voor heterostellen waarvan de vrouw gevoelens koestert voor vrouwen.

Zelf aan de slag

Online
Trainingen

In de webshop vind je online trainingen en e-books over thema’s als flirten, daten & lesbische seksualiteit. Te volgen in je eigen tijd!

Doorbreek patronen

Familieopstellingen

Met familieopstellingen krijg je inzicht in je patronen, die ontstaan vanuit je familiesysteem. Diana begeleidt je met een familieopstelling.

Ontmoet gelijkgestemden

Ontmoetingsdagen

Gelijkgestemde vrouwen ontmoeten tijdens een ontmoetingsdag. Voor alle vrouwen met biseksuele of lesbische gevoelens of twijfels hierover.

Huur diana in

Lezingen

Diana verzorgt lezingen en workshops over thema’s als geaardheid, diversiteit en normaalbeeld in de LHBTI gemeenschap.

“Diana neemt de tijd om de knoop te ontwarren”

“Eén van de belangrijkste dingen die Diana me gezegd heeft, is dat problemen met je geaardheid niet over je geaardheid gaan. Je geaardheid is namelijk geen probleem.

Maar wat je in je leven hebt geleerd en meegemaakt bepaalt hoe je op je eigen gevoelens reageert. Ontdekken dat je een groot deel van je leven je eigen gevoelens hebt onderdrukt of ontkend, omdat je dacht dat dat moest, of omdat je niet anders gewend bent, dat is nogal wat. Het kan behoorlijk heftig zijn om te confronteren. Diana neemt ruim de tijd om samen aandachtig de knoop te ontwarren. Ze is niet alleen zelf ervaringsexpert, ze heeft ook een zeer stevige theoretische onderbouwing en dat merk je.

Door puntige vragen leidt ze je naar de kern van je eigen verhaal, en geeft je zelf de pen in handen om het verder te schrijven.

Na ieder gesprek ben ik mentaal weer een bladzijde verder. Ik wens alle vrouwen die zich in deze situatie bevinden contact met Diana toe.”
Sara
28 jaar

“Vriendelijke, ervaren, grappige en analytisch sterke coach”

“Ik heb Diana ervaren als een hele vriendelijke, ervaren, grappige en analytisch sterke coach. Ze legt de nadruk op het feit dat iedere situatie uniek is en denkt daarin volledig mee met wat voor jou daarin de mogelijkheden en punten van aandacht zijn. Ze is in staat om op allerlei diverse manieren met je mee te bewegen in de coaching. Of je nu op zoek bent naar de patronen uit je jeugd die van invloed kunnen zijn, op zoek bent naar praktische tips voor in het hier en nu of juist je hart wil luchten en begrepen wil worden (volledig zonder oordeel!), zij biedt het allemaal.

In slechts een aantal sessies wist zij mij al ontzettend vergaand te helpen en ik weet zeker dat ik de belangrijke stappen die ik heb gezet, vele malen sneller heb kunnen zetten door haar advies en begeleiding. Mocht je twijfelen om haar in te schakelen: echt niet nodig! Ik beveel haar van harte aan.

Gun jezelf de duidelijkheid en de ruimte om jezelf te zijn en durf daarbij om hulp te vragen. Diana staat voor je klaar!”
Marieke
26 jaar
Ebook: val ik op vrouwen

Gratis e-book

Twijfel je op je op vrouwen valt

Download gratis het ebook ’twijfel je of je op vrouwen valt’. Speciaal voor vrouwen met twijfels over lesbische of biseksuele gevoelens.

  • Biseksueel of lesbisch: wat is het verschil?
  • Deze fasen doorloop je tijdens je zoektocht.
  • Hoe weet je nu zeker dat je op vrouwen valt?
  • Waarom het belangrijk is om gelijkgestemden te ontmoeten.
  • Hoe je lesbische ervaring en contacten opdoet.

BLOGS

Diana deelt haar kennis en ervaring middels blogs