Vrouwen - Vrouw uit de Kast

Coaching voor vrouwen

De coaching die Vrouw uit de kast biedt is uniek in haar soort. Hierdoor komen vrouwen vanuit heel Nederland en België naar haar toe. Niet voor iedereen is het haalbaar om naar haar praktijk af te reizen. Daarom is Diana getraind om telefonische- en video consulten te geven. De ervaringen hiermee zijn uitsluitend positief!

Naast de digitale consulten is het mogelijk om op locatie in Buurse (Overijssel) te komen voor een consult in de praktijk of een wandelconsult in de prachtige natuur.

De Vrouw uit de Kast coaching is toepasbaar in alle fasen en vragen rondom geaardheid. Daarom is deze methodiek zowel succesvol voor wie er net achter is gekomen dat zij op hetzelfde geslacht te valt, als voor vrouwen die twijfelen over hun geaardheid, als voor vrouwen die zich (al) identificeren als lesbisch of biseksueel en al (jaren) uit de kast zijn.

Ook kun je bij Diana terecht met vragen over lesbische seksualiteit, lesbische relaties en dating, biseksuele relaties en andere vraagstukken rondom lesbisch zijn in de maatschappij op het werk of op school. Diana begeleidt ook mannen en stellen.

Stap 1: Advies gesprek

Wil je dat er nu echt iets verandert? Vind je dat het tijd is om achter je ware gevoelens te komen? Wil je graag je verhaal delen of ben je benieuwd of een coachingstraject bij jou past? Geen vraag is voor Diana te gek of raar. Ze kan je zeker verder helpen met al je vragen en twijfels over je geaardheid of wanneer je vastgelopen bent in jouw hetero huwelijk door je (terugkerende) gevoelens voor vrouwen.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek. Stel al je vragen, deel jouw situatie, onzekerheden en/of twijfel en ontvang praktische tips en handvatten. Geen vraag is voor Diana te gek of raar. Voor veel vrouwen is het adviesgesprek al voldoende om weer zelf op weg te kunnen.

Het adviesgesprek kan zowel op de praktijk als telefonisch of via videobellen plaats vinden.  

Kosten € 49,-

Stap 2: Coaching consulten

Wil je dat er nu echt iets verandert? Vind je dat het tijd is om achter je ware gevoelens te komen? Dan is de coaching van Vrouw uit de kast zeker iets voor jou!

Tijdens de individuele coaching sessies leer je om jezelf te accepteren zoals je bent, keuzes te maken met je hart en een leven te leven waar jij echt gelukkig van wordt. Daarnaast kun je terecht voor het maken van een Coming Out plan en voor praktische handvatten op het gebied van dating, lesbische seksualiteit en lesbische relaties.

Kies voor een één, drie of zes maanden traject wanneer je echt dieper bij je gevoelens wilt komen, keuzes wilt leren maken met je hart en echte stappen wilt maken in jouw situatie. 

Ik was dan wel uit de kast maar ik had nog wel wat issues te verwerken. In een behoorlijk emotioneel gesprek van bijna anderhalf uur heeft Diana het op een bijzondere manier voor elkaar gekregen dat ik inzag dat ik nog wel een weg te gaan heb om mijn rugzak te legen. Ze heeft me handvatten gegeven om naar de toekomst te kijken en het verleden los te laten.

Jose – 52 jaar

Ontvang gratis 7 tips:

Als vrouw verliefd op een vrouw!


Deze tips gaan je zeker verder helpen als:

* Je voor het eerst verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je lesbische of biseksuele gevoelens hebt die je nog nooit eerder hebt gevoeld.
* Je getrouwd bent met een man maar verliefd bent geworden op een vrouw.
* Je na jaren (huwelijk) ineens twijfelt of je wel hetero bent.  

Geen tips ontvangen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl