Hoe werkt de coaching?

Wil je weten wat jouw gevoelens voor vrouwen nu precies betekenen? Of wat je moet doen met je verliefdheid op je vrouwelijke collega? Wil je klaar zijn met piekeren over wat je moet doen?

Start dan een coachtraject bij Diana. Stap voor stap krijg je duidelijk wat jouw gevoelens voor vrouwen (of een vrouw in het bijzonder) betekenen, wat jij ermee wilt doen en wat dit betekent voor jouw toekomst of je relatie met je man. Klik hier om direct een afspraak in te plannen. 

Je kunt er ook voor kiezen om het niet verder uit te zoeken. Je gevoelens weg te stoppen, gewoon doen alsof ze er niet zijn. Klinkt misschien heel aantrekkelijk, alleen is mijn ervaring dat ze dan over een tijdje gewoon weer terug komen. Als een soort van boemerang. Bij sommige vrouwen is dat heel snel, bij andere duurt het jaren. Helaas kan ik je de garantie geven dat het terug blijft komen totdat je het echt hebt uitgezocht. 

Vrouw uit de kast is gespecialiseerd in coaching van vrouwen en coacht daarnaast ook mannen, stellen en “de partner van”. Zij biedt begeleiding aan alle leeftijden en is gespecialiseerd in begeleiding van mensen die op latere leeftijd uit de kast komen of zich in een hetero huwelijk bevinden.

Stap 1: Advies gesprek

Onze eerste kennismaking is via een adviesgesprek. Dit kan bij mij op de praktijk of via videobellen of telefonisch. Tijdens dit gesprek kun je mij jouw situatie rustig voorleggen, aangeven wat je vragen zijn en tegen welke punten je aanloopt. Je maakt kennis met mijn manier van coachen en zal met een hoop inzichten, praktische tips en een heleboel o-ja’s naar huis toe gaan. 

Aan het einde van het gesprek vat ik voor je samen waar ik je mee verder kan helpen en hoe een eventueel vervolgtraject eruit zal zien. 

Geen enkele vraag is voor mij gek of raar, Ik kan je verder helpen met al je vragen en twijfels over je geaardheid of wanneer je vastgelopen bent in jouw hetero huwelijk door je (terugkerende) gevoelens voor vrouwen. Voor veel vrouwen is het adviesgesprek al voldoende om weer zelf op weg te kunnen.

Ook “partners van” (zowel mannelijk als vrouwelijk ongeacht geaardheid) met vragen kunnen gebruik maken van een adviesgesprek en/of coach consulten.  

Adviesgesprek 
(zowel individueel als voor stellen)
Duur: 1 uur

Stap 2: Coaching 

Na het adviesgesprek kun je kiezen voor een vervolg door middel van losse consulten of een traject. Wanneer je duidelijkheid en echte stappen wilt maken raad ik je aan om voor een coachtraject te kiezen.  

Belangrijk voor jou om te weten is dat ik je op geen enkele manier stuur in jouw keuze. Sommige vrouwen zijn bang dat ik aan stuur op een scheiding. Ik heb hier geen enkel belang bij. Het is mijn taak, als jouw coach, om ervoor te zorgen dat jij de weg naar je hart terug vindt. Dat je keuzes gaat maken vanuit jouw gevoel, vanuit wat echt bij jou past. Zonder dat jij je aanpast aan wat je partner, kinderen, familie of omgeving van je verwachten. Dat hun mening er mag zijn én jij je hier niet meer door van slag laat zijn. Dat je echt jezelf mag zijn, zoals je bent! 

Wanneer je een coming-out plan wilt maken, vragen hebt over lesbische seksualiteit of dating, andere “korte” vragen hebt of een consult familieopstellingen wilt kun je het beste gebruik maken van losse consulten. Tijdens het adviesgesprek zal ik je ook kort vertellen welk vervolg er het beste bij jouw situatie past. 

Ik was dan wel uit de kast maar ik had nog wel wat issues te verwerken. In een behoorlijk emotioneel gesprek van bijna anderhalf uur heeft Diana het op een bijzondere manier voor elkaar gekregen dat ik inzag dat ik nog wel een weg te gaan heb om mijn rugzak te legen. Ze heeft me handvatten gegeven om naar de toekomst te kijken en het verleden los te laten.

Jose – 52 jaar

Stap 3: Themadag bijwonen

Het is zo belangrijk om te ervaren dat je niet de enige bent met deze gevoelens of in deze situatie. Daarom organiseer ik 6 keer per jaar een themadag op locatie in Buurse (Overijssel). Deze dagen staan in het teken van (h)erkenning en ervaringen delen. In kleine groepjes, van maximaal 8 deelnemers, ontmoet je vrouwen met dezelfde vragen, situaties en onzekerheden als jij hebt. Er is niets zo fijn als met iemand praten die hetzelfde meemaakt als jij. 

Gedurende de dag werken we met verschillend gespreksthema’s, oefeningen en opdrachten allemaal in het kader van ervaringen delen. Na afloop zorgt Diana ervoor dat jullie met elkaar in contact kunnen blijven (uiteraard als je dit wilt).

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Heb je lesbische of biseksuele gevoelens die je nog nooit eerder hebt gevoeld?

Ben je getrouwd met een man maar verliefd geworden op een vrouw?

Of twijfel je na jaren (huwelijk) ineens of je wel hetero bent? 

Laat deze 7 gratis video's jou direct verder helpen!

You have Successfully Subscribed!