Bonus 1. Flirten, daten en andere vrouwen ontmoeten - Vrouw uit de Kast

Bonus 1.

Geen twijfels meer over je geaardheid maar kun je wel wat tips gebruiken op gebied van flirten, dating en ontmoeten van andere vrouwen? Dan is deze bonus echt iets voor jou! 

“Hoe weet ik nu of een andere vrouw (ook) lesbisch is?” Is een vraag die het meest gesteld wordt in mijn coachpraktijk als het gaat over dating. Ik kan er altijd maar één antwoord op geven: “Dat weet je niet”.  Het staat op niet op iemand haar hoofd geschreven. Je kunt blijven raden of gokken maar nog beter kun je het gewoon vragen: “Hé ik vind je leuk, mag ik je meenemen op date?”. ​

In deze bonus neem ik je kort mee in de wereld van flirten, dating en andere vrouwen ontmoeten. Ik ga je tips geven hoe je kunt flirten en je handvatten geven zodat je zelfverzekerder bovenstaande vraag zult durven stellen aan een vrouw. 

Onthoudt dat wanneer je geen stappen onderneemt er waarschijnlijk ook niet veel zal gebeuren. Ga er op uit, ga het proberen en ervaar! 

Precies weten wat je kunt verwachten? Bekijk hier de inhoudsopgave:

Bonus 1. Flirten, daten en andere vrouwen ontmoeten

1. Waar ontmoet je vrouwen?
2. Gaydar

3. Flirten
    3.1 Flirten in stappen
    3.2 Drie manieren van flirten
    3.3 Oogcontact maken
    3.4 Het gesprek loopt niet
    3.5 Lichaamstaal
4. Oefening: lichaamstaal leren lezen
5. Daten
6. Lesbische series en films

“Ik heb inmiddels de bonus boeken gelezen en dit is erg verhelderend en leerzaam 😉
Ik wil je even complimenteren met de openheid waarmee je het book geschreven hebt.”

Charlotte

Twijfel je over jouw gevoelens of heb je vragen over je geaardheid?

 

Deel deze tijdens een gratis adviesgesprek met Diana.

Tot snel! Niet in mijn agenda uitgekomen? Mail mij op diana@vrouwuitdekast.nl