Vogelvrij voelde ik mij toen ik samen met de kinderen in ons roze huisje trok. Geen idee hoe ik het deed, maar ondanks het vele werken en het zorgen voor de kinderen vond ik ook nog vrije uurtjes om op dating pad te gaan. Ik moest en zou ervaringen op gaan doen met zoveel mogelijk vrouwen. Ik wilde mijn gemiste puberteit inhalen. En om heel eerlijk te zijn, wachtte ik daar niet mee totdat ik daadwerkelijk in mijn eigen roze huisje woonde.

“Ik snapte maar niet waarom we dan niet met elkaar in bed belandden? ”

Het medium bij uitstek om te daten is natuurlijk Tinder. Wel de lusten maar niet de lasten laten we maar zeggen. Regelmatig sprak ik met Nina af en daarnaast tinderde ik er ook flink op los. Het meest opwindende deel was dan ook Tinder zelf. De dates die daarop volgden waren gezellig, we dronken thee en kletsten, maar meer dan dat gebeurde er zo’n avond niet. Om dan bij thuiskomst via de app te lezen dat ze haar bed speciaal voor mij verschoond had. Ik baalde dat ik de signalen kennelijk gemist had. Maar zelf durfde ik de eerste stap ook niet te zetten. Mijn lichaam kwam daarvoor gewoon niet in beweging.

Met Nina kwam mijn lijf wel vanuit zichzelf in beweging. Heerlijk vond ik het om met haar af te spreken, met haar te vrijen en met haar op avontuur te gaan. Zo spectaculair als het met Nina was, zo matig was het met mijn andere dates. Het waren stuk voor stuk allemaal aardige lieve vrouwen, ze zagen er goed uit en we hadden het gezellig. Ik snapte maar niet waarom we dan niet met elkaar in bed belandden?

“Ik dacht dat ik nu gewoon met elke vrouw naar bed zou kunnen gaan”

Totdat ik mij, na een date met een prachtige Brabantse dame, realiseerde dat het om chemie gaat. Ik dacht dat ik nu gewoon met elke vrouw naar bed zou kunnen gaan. Maar zo werkt het dus niet. Er is chemie nodig om je lichamelijk aangetrokken te voelen tot iemand anders. Een chemie die je niet met je hoofd kan aansturen, maar die regelrecht uit je hart komt. Een chemie die je voelt wanneer je iemand voor de eerste keer ziet.

“Het leek wel een match made in heaven!”

Het was februari 2018 en via Tinder had ik weer een match. En wat voor één, het leek wel een match made in heaven! Beiden niet op zoek naar een relatie, wel naar de lusten. We hadden dezelfde vrije geest, ze zag er prachtig uit op de foto’s en ze had ook nog eens een leuke babbel. Tussen alle drukte door creëerde ik altijd wel tijd voor mijn Tinderdates, maar daten met iemand uit Brabant leek mij nu niet echt het meest handige, agenda technisch gezien dan. Maar met dat antwoord nam ze geen genoegen. Na een week dagelijks appen stond zij op een zondagmiddag, na mijn nachtdienst, voor mijn deur.

“Langzaam kroop ze naar beneden…”

Zenuwachtig opende ik de deur, en het enige wat ik kon denken was “ wow, in het echt is ze ook leuk!” En leuk was nogal een understatement. Na een uur kletsen was het moment daar, ze zette de bak met nachos opzij en vroeg of ze mij mocht kussen. Zachtjes raakten haar lippen de mijne, een warme werveling aan gevoelens ging door mijn hele lijf. Wat voelde dit heerlijk, wat was ze zacht. Deze Tinderdate verliep wel precies zoals ik altijd in mijn gedachte had gehad. Langzaam duwde ze mij op de bank, al kussende streelde ze mijn hele lijf. Langzaam kroop ze naar beneden, naar mijn broeksknoop. Ze keek mij vragend aan, waarna ik met elke vezel in mijn lijf ja knikte….

*I.v.m. privacy zijn de namen van sommige betrokkenen gefingeerd. Taalfoutje gezien? Mail het mij alsjeblief!

Heb je lesbische of biseksuele gevoelens die je nog nooit eerder hebt gevoeld?

Ben je getrouwd met een man maar verliefd geworden op een vrouw?

Of twijfel je na jaren (huwelijk) ineens of je wel hetero bent? 

Laat deze 7 gratis video's jou direct verder helpen!

You have Successfully Subscribed!